Evgenios1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δυο επιλογες α) Directory class β) Τα ιδιαιτερα του FileSystem. Η τελεία (.) συμβολιζει το τρεχον καταλογο. Πχ εχεις το προγραμμα εδω c:\test\app\app.exe και θελεις να διαβασεις απο το c\test\app\config\file.txt τοτε θα γραψεις .\config\file.txt
Giorgos3924 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ωραία, ευχαριστώ! Τώρα έχω ένα πρόβλημα... Μετέφερα το φάκελο από το desktop στο laptop και δεν μπορώ να κάνω debug μου λέει ότι δεν μπορεί να βρεί ένα αρχείο .cpp ενώ υπάρχει... Όλο το φάκελο πήρα αλλά πού βρήκε το πρόβλημα δεν ξέρω... Και όταν του λέω να διαβάσει από τον C:\\ πάλι error βγάζει.
Giorgos3924 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Αντί για comboBox λέω να χρησιμοποιήσω treeview http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.treeview.aspx Δεν έχω καταλάβει εδώ πώς δημιουργούμε child treenode Ας πούμε στην εικόνα έχω βάλει το button1 να δημιουργεί root treenode με ότι όνομα του δίνουμε στο textbox Με το button2 πώς μπορώ να δημιουργώ child treenode;
Giorgos3924 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 στο treeview πώς μπορώ να κάνω έλεγχο το όνομα μέσα στο δένδρο; Πχ όταν κλικάρει κάποιος επάνω στο "asdf" να εκτελείται μια ενέργεια...
Evgenios1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οταν κλικαρεις κατι ή περνας με το mouse απο πανω ή ή ή το treeview σου στελνει ενα event. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πιασεις το σωστο event. Εδω ειναι ολα τα event του treeview
Giorgos3924 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Με το afterselect προσπαθώ να το κάνω αλλά σε μια if για παράδειγμα δεν ξέρω τί να γράψω στην ισότητα για έλεγχο. Πχ. επιλέγοντας το asdf μέσα στην treeview if ( ??? == "asdf") { textBox1->text = "hello"; }
Evgenios1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Καλυτερα να το κανεις με το TreeView.NodeMouseClick Event ή TreeView.NodeMouseDoubleClick Event και στα δυο, οταν πυροδοτηθει το γεγονος ( ) παιρνεις το node που πατηθηκε απο το eventargs
Giorgos3924 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πώς μπορώ να ενώσω 2 λέξεις σε 1 για να χρησιμοποιηθεί ως path; Πχ.. "C:\\Users\\" + textBox1->text Ώστε να μπορώ να δημιουργώ φακέλους μέσα στο C:\Users\ με διαφορετικό όνομα που θα δίνω από το textBox.
Giorgos3924 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Προσπαθώ να πάρω τα ονόματα (μόνο τα ονόματα - όχι όλο το path) όλων των φακέλων σε ένα path. Νομίζω γιαυτό κατάλληλη είναι η Directory::EnumerateDirectories http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd383304.aspx Μου βγάζει όμως σφάλματα: error C2039: 'EnumerateDirectories' : is not a member of 'System::IO::Directory' error C3861: 'EnumerateDirectories': identifier not found Θέλω να ενώσω την treeview με την listview να κάνω έναν μικρό explorer.
Evgenios1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Με αυτο περνεις τους φακελους. ΥΓ στο searchOption βαζεις το TopDirectoryOnly στο searchparrent βαζεις "*"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.