kyriakos2121 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 παιδιά καλησπέρα , θέλω να βάλω ένα πακέτο καλό που να συμφέρει , από ταχύτητα και λεφτά , το θέμα είναι οτι η hol έκανε καιρό να έρθει να βάλει το ιντερνετ που ειχα κανει αίτηση και τελικά το έκοψα , τώρα έχω μια προσφορά της wind πάλι hol , αλλά δεν ξέρω το σκέφτομαι και για conn-x , αυτή με τα 9 ευρώ που είδα τι περιέχει ; ευχαριστώ
anta_n Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η προσφορές της wind κι εμένα (οι συνδυαστικές με κινητή τηλεφωνία) αρχικά μου φαίνονταν αρκετά συμφέρουσες, αλλά διαβάζοντας συνειδητοποιώ ότι έχει ακόμα δρόμο η Wind να διανύσει μέχρι να είναι αρκετά καλή η προσφορά της. Αφενός στα προγράμματα αυτά (wind one) οι χρεώσεις είναι ανά λεπτό και ανεβάζουν πολύ το κόστος και αφετέρου φαίνεται ότι γίνονται διάφορα στις τιμολογήσεις (σε αυτή τη συζήτηση αναφέρεται ότι είχε υποσχεθεί 3 μήνες δώρο και μετά χρέωσε κανονικά. Δεν έχει συμβεί σε μένα, οπότε αν θες να είσαι σίγουρος ρώτα τους χρήστες που το γράφουν). Το πακέτο με τα 9 ευρώ νομίζω πως είναι για ΑDSL στα 2MB. Αν σε αυτή τη προσφορά αναφέρεσαι, έχε υπόψη σου ότι 9€ είναι για 6 μήνες και μετά πάει 17€, η τιμή αυτή δεν περιέχει πάγιο (+15€) και επιπλέον δεν έχει δωρεάν τηλέφωνο. Hope that helps
kyriakos2121 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η προσφορές της wind κι εμένα (οι συνδυαστικές με κινητή τηλεφωνία) αρχικά μου φαίνονταν αρκετά συμφέρουσες, αλλά διαβάζοντας συνειδητοποιώ ότι έχει ακόμα δρόμο η Wind να διανύσει μέχρι να είναι αρκετά καλή η προσφορά της. Αφενός στα προγράμματα αυτά (wind one) οι χρεώσεις είναι ανά λεπτό και ανεβάζουν πολύ το κόστος και αφετέρου φαίνεται ότι γίνονται διάφορα στις τιμολογήσεις (σε αυτή τη συζήτηση αναφέρεται ότι είχε υποσχεθεί 3 μήνες δώρο και μετά χρέωσε κανονικά. Δεν έχει συμβεί σε μένα, οπότε αν θες να είσαι σίγουρος ρώτα τους χρήστες που το γράφουν). Το πακέτο με τα 9 ευρώ νομίζω πως είναι για ΑDSL στα 2MB. Αν σε αυτή τη προσφορά αναφέρεσαι, έχε υπόψη σου ότι 9€ είναι για 6 μήνες και μετά πάει 17€, η τιμή αυτή δεν περιέχει πάγιο (+15€) και επιπλέον δεν έχει δωρεάν τηλέφωνο. Hope that helps Φίλτατε ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.