Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση απο αρχάριο...

ms390

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!Έχω ενα προβληματάκι!Θέλω να συνδέσω στο κουτί μου 4 ανεμιστηράκια αλλά η μητρική έχει μόνο δύο υποδοχές για ανεμιστηρες!Τι μπορώ να κάνω??Υπάρχει κάποιος μετατροπέας?Να ψάξω για ανεμιστηράκια 4pin το χοντρό να τα συνδέσω απευθείας στο τροφοδοτικό??

Ευχαριστω εκ των προτέρων για όποια βοήθεια...

Δημοσ.

καλύτερα να αγοράσεις ανεμιστηράκια που έχουν θύρα με 3pin!Σχεδόν όλα αυτά στη συσκευασία έχουν ανταπτορα από τα 4pin του τροφοδοτικού στα 3pin του ανεμιστήρα.Αυτό και θα σου δώσει το ρεύμα που θες στους ανεμιστήρες και δεν θα καταργήσει τις θύρες του τροφοδοτικού!

Δημοσ.
panostuner να υποθέσω λες τέτοια ανεμιστηράκια??

Η μητρική όμως έχει μονο 2 τέτοιες υποδοχές...

Για παραπάνω τι κάνουμε???

Ναι, αυτή τη θύρα εννοώ!Για τα παραπάνω που θες σου είπα ήδη τι θα κάνεις...

Υπάρχουν αντάπτορες που μετατρέπουν τις 4pin θύρες του τροφοδοτικού σε αυτές με τα 3pins του ενεμιστήρα!!Οταν αγοράσεις ανεμιστηράκια πρόσεξε να έχει τέτοιο αντάπτορα και είσαι οκ!!

Δημοσ.
Ναι, αυτή τη θύρα εννοώ!Για τα παραπάνω που θες σου είπα ήδη τι θα κάνεις...

Υπάρχουν αντάπτορες που μετατρέπουν τις 4pin θύρες του τροφοδοτικού σε αυτές με τα 3pins του ενεμιστήρα!!Οταν αγοράσεις ανεμιστηράκια πρόσεξε να έχει τέτοιο αντάπτορα και είσαι οκ!!

Ok φίλε μου σ'ευχαριστώ...

Δημοσ.
Ok φίλε μου σ'ευχαριστώ...

Υπάρχει και άλλη λύση όμως...Πιο πολύπλοκη!!

Να πάρεις ένα πανελάκι πχ http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=376

Σε αυτή την περίπτωση δίνεις ρεύμα στο πάνελ από το τροφοδοτικό και συνδέεις τα ανεμιστηράκια σου στο πάνελ!Το οποίο σου δίνει δυνατότητα να τα ρυθμίζεις λπ.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...