nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Απ' ό,τι έχω ακούσει(ανεπίσημα ακόμα) τα καταστήματα Wind περιμένουν άλλον ένα τελευταίο εφοδιασμό με περιορισμένο αριθμό συσκευών μέσα στον Φλεβάρη. Μετά, το χάος.
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις το παρήγγειλα απο εδώ. Είναι οκ το κατάστημα? Έχει αγοράσει κανείς? edit: Μόλις με πήραν τηλ και μου είπαν ότι δεν ενημέρωσαν ακόμα το site και ότι θα το έχουν από 22/2. Διατήρησα την παραγγελία σε περίπτωση που δεν το βρω αλλού μέχρι τότε.
mastor10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις το παρήγγειλα απο εδώ. Είναι οκ το κατάστημα? Έχει αγοράσει κανείς? edit: Μόλις με πήραν τηλ και μου είπαν ότι δεν ενημέρωσαν ακόμα το site και ότι θα το έχουν από 22/2. Διατήρησα την παραγγελία σε περίπτωση που δεν το βρω αλλού μέχρι τότε. μια χαρα ειναι απο εκει απο το πηρα και γω, ειχε ερθει σε 7εργασιμες
metatron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 συγνώμη που ξαναρωτάω ρε παιδιά, αλλά update επίσημα σε 2.2 θα έχουμε ή όχι κ πότε???
pournaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Οτι θα εχουμε, θα εχουμε, αυτο ειναι σιγουρο. Για το ποτε... λενε εκει κοντα στα τελη Μαρτη.
metatron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Οτι θα εχουμε, θα εχουμε, αυτο ειναι σιγουρο. Για το ποτε... λενε εκει κοντα στα τελη Μαρτη. ευχαριστώ πολύ! ας ελπίσουμε ότι θα ξεκλειδώνει κ την ram γιατί δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου...!
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 με ενδιαφερει το wifi k to gps του κ το αν διαβαζει pdf αρχεια.
metatron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 με ενδιαφερει το wifi k to gps του κ το αν διαβαζει pdf αρχεια. το wifi του είναι οκ! τουλάχιστον σε μένα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα! το gps είναι a-gps και διαβάζει pdf με τα ανάλογα προγράμματα!
piranhagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κανένα παιχνιδάκι παίζει;;; είδα το Samsung στο πλαίσιο που έχουν προσφορά αλλα ψάχνοντας είδα οτι δεν τρέχει τίποτα 3d??? το ΖΤΕ?
FarCry Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 a-gps?πρεπει να χρεωνομαι?tnx φιλος οχι απλα υποστηριζει και τα 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα απο την στιγμη που κατεβαζει δεδομενα χρεωνεται, ναι. Απλως ειναι απειροελαχιστος ο ογκος (ΚΒ δυο ψηφιων), οποτε ειναι απειροελαχιστη και η χρεωση, μην ανησυχεις
nikoskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν θέλετε να χρεωνεστε μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε το ΑΡΝ(σημείο προσβασης) αλλοιώνοντας το. Ή απλα κλειστε τα δεδομένα. Ή ακόμα καλύτερα ενσωματώστε ένα μικρό data plan στο συμβόλαιο σας για να μην ανησυχείτε για τέτοιου είδους χρεώσεις. Ή εφόσον είστε καρτοκινητοί, όλο και κάποιο pay as you go για data θα υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα