Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν μαθει κανεις οτι εφεραν μιλατε αδερφια να προλαβουμε κ μεις

α κ κατι αλλο,βιντεο απο γιου τουμπ μπορεις να δεις?

Δημοσ.

οταν μαθει κανεις οτι εφεραν μιλατε αδερφια να προλαβουμε κ μεις

α κ κατι αλλο,βιντεο απο γιου τουμπ μπορεις να δεις?

Ναι αλλα οχι μεσα απο αλλες σελιδες (πχ να το ανοιξεις απο το ινσομνια). Εχει δικο του προγραμματακι, που κανει τη δουλεια. Νομιζω κατι αντιστοιχο εχει και το μηλαρακι.

Δημοσ.

Ναι αλλα οχι μεσα απο αλλες σελιδες (πχ να το ανοιξεις απο το ινσομνια). Εχει δικο του προγραμματακι, που κανει τη δουλεια. Νομιζω κατι αντιστοιχο εχει και το μηλαρακι.

Εγώ τα βλέπω κανονικά και από τις σελίδες .. Με τον dolphin hd browser .

Δημοσ.

Εγώ τα βλέπω κανονικά και από τις σελίδες .. Με τον dolphin hd browser .

γινεται και απο σελιδες πατας πανω στο play του βιντεο και σε πεταει αυτοματα στο προγραμμα του youtube που εχει

Thanks και τους δυο σας, θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμένα για κάποιο λόγο στην κάτω δεξια γωνία πηρε σκόνη εσωτερικα μεσα στην οθόνη!! έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτο??

Ξέρει κανενας κανένα ασφαλή τρόπο να ανοιχτεί και να καθαριστεί??

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να βρω συσκευή πόσο καιρό αλλά τίποτα. Έχω βρει και αυτό το samsung. τι λέτε αξίζει; η ανάλυση τις οθόνης που είναι πιο μικρή πόση διαφορά μπορεί να έχει στο surfing;

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να βρω συσκευή πόσο καιρό αλλά τίποτα. Έχω βρει και αυτό το samsung. τι λέτε αξίζει; η ανάλυση τις οθόνης που είναι πιο μικρή πόση διαφορά μπορεί να έχει στο surfing;

Τεράστια διαφορά η ανάλυση. Πάρε το blade από εδώ http://www.armaoseshop.gr/ μπορεί να αργήσει λίγο αλά τουλάχιστον θα έχεις καπαρώσει ένα.

Δημοσ.

Τεράστια διαφορά η ανάλυση. Πάρε το blade από εδώ http://www.armaoseshop.gr/ μπορεί να αργήσει λίγο αλά τουλάχιστον θα έχεις καπαρώσει ένα.

έχω ήδη κάνει κράτηση στην wind εδώ και 15 μέρες και πριν από λίγο που πέρασα μου λένε άγνωστο πότε θα φέρουν και ότι η wind έχει κάνει 1 εκατομμύριο κρατήσεις.

Δημοσ.

έχω ήδη κάνει κράτηση στην wind εδώ και 15 μέρες και πριν από λίγο που πέρασα μου λένε άγνωστο πότε θα φέρουν και ότι η wind έχει κάνει 1 εκατομμύριο κρατήσεις.

Σιγά να μην έκαναν κράτηση για όλο τον πληθυσμό πες τους ..

Καταρχήν όσοι δεν διαβάζουν τα τεχνολογικά νέα από το internet δε το ξέρουν καν το κινητό .. Εμένα όλοι με ρωτάνε " Τι είναι αυτή η μαλακία που πείρες ρε?" :lol: :lol:

Δημοσ.

Αποφασισα και εγω να το παρω αλλα προχτες που πηγα σε καταστημα εφαγα πανυγηρικο ακυρο και δεν ξερουν τι προκειται να γινει

Εχει κανεις καμια αν υπαρχει διαθεσιμοτητα/ ποτε να ερθει?

Μηπως να παω να παρω ενα x10 mini αν ειναι να περιμενω μηνες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...