Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανω κατι εγω λαθος αλλα στην CM7 2.3 με το ζορι μου εβγαζε 1 μερα, 16% μου εφαγε σε sleep το βραδυ! :Ρ Και δεν κανω καταχρειση!!!

:shock: Μόνο? Εμένα κρατάει 2 μέρες με νορμαλ χρήση και μένει και ένα ~30% αλλά μετά το φορτίζω γιατί δεν θα μείνει καθόλου μπαταρία.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:shock: Μόνο? Εμένα κρατάει 2 μέρες με νορμαλ χρήση και μένει και ένα ~30% αλλά μετά το φορτίζω γιατί δεν θα μείνει καθόλου μπαταρία.

Λες να φταιει το οτι το έχω gen2? Δεν ξερω... παντος με την SS RLS5 και τον launcher PRO είμαι pimped!

Δημοσ.

Και εγω αμα δε το σκιζω με CM7 μια χαρα τη βγαζω 2 μερες και μενει και λιγο αλλα σχεδον καθε μερα το σκιζω οποτε καθε βραδυ θελει μπριζα... επισης δε ξερω γιατι... αλλα τωρα τελευτεα θελει κανα 4ωρο να φορτισει :S

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με κανονικη χρηση καθε μερα λιγα τηλεφωνα και κανα μηνυμα ποσο θα μου βγαζει?

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με κανονικη χρηση καθε μερα λιγα τηλεφωνα και κανα μηνυμα ποσο θα μου βγαζει?

Μία με δύο μέρες max!

Δημοσ.

Βγαζει και 3-4 αν δεν το ακουμπας καν.. :P

Με την Swedish 5, αν τα εχω ολα κλειστα εκτος του 2G ανετα με βγαζει 3-4 μερες με φυσιολογικη χρηση τηλεφωνου.

Δημοσ.

εχει κανει κανεις την αναβαθμιση που εβγαλε η wind??

Link

εμενα προσωπικα μ εβγαλε αποτυχια και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα.....

καμια ιδεα ή να παω wind...

Δημοσ.

εχει κανει κανεις την αναβαθμιση που εβγαλε η wind??

Link

εμενα προσωπικα μ εβγαλε αποτυχια και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα.....

καμια ιδεα ή να παω wind...

xaxaxaxa

Να πας να tour βρίσεις να στο φτιάξουν και πρόσεχε μην τολμήσεις και ώσεις λεφτά η οτιδήποτε! Με τους άχρηστους άκου εκεί error το update!

Δημοσ.

Έχει κανείς την CM7 nightly 57?

Πολλά κολήματα μου βγάζει.

edit, μόλις δοκίμασα αν δουλεύει η 3G σύνδεση.

παρατηρώ πως η ένδειξη "3G" εναλλάσετε με το "Η", δουλεύει πάντως κανονικά.

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...