Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κοσμοτε, και εβαλα το πακετο των 5 ευρω με τα 100μεγα. Δε μου ζητησε να κανω καμμια απολυτως ρυθμιση, μηπως δε χρειαζονται πλεον εξτρα ρυθμισεις και τις παιρνει αυτοματα απο τον παροχο;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν τις παίρνει αυτόματα.

Όπως έφτιαξες προφίλ ΜΜS,

φτιάξε και το αντίστοιχο για Internet.

Αλλιώς κατά 99% δεν θα μπορείς να στέλνεις/λαμβάνεις MMS.

android.png

Δημοσ.

Χωρίς προφίλ(APN) internet δεν μπορείς να στέλνεις MMS.

Σέταρε στο κινητό σου και το internet.

Όπως έφτιαξες τo APN για τα MMS, φτιάξε και το σωστό APN για Internet.

Τί πάροχο έχεις;

Cosmote εχω, που φτιαχνω internet ρυθμισεις και ποιες βαζω?

Thanks!

Δημοσ.

Δεν τις παίρνει αυτόματα.

Όπως έφτιαξες προφίλ ΜΜS,

φτιάξε και το αντίστοιχο για Internet.

Αλλιώς κατά 99% δεν θα μπορείς να στέλνεις/λαμβάνεις MMS.

android.png

Τι να πω ρε παιδια... εμενα δε μου ζητησε το κινητο να κανω καμμια εξτρα ρυθμιση στις Ρυθμισεις - Δικτυο και ασφαλεια - Επιλογες Gsmn.UMTS - Ονομα σημειο δικτυου, εχει απο μονο του τις ρυθμισεις της cosmote.

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια... εμενα δε μου ζητησε το κινητο να κανω καμμια εξτρα ρυθμιση στις Ρυθμισεις - Δικτυο και ασφαλεια - Επιλογες Gsmn.UMTS - Ονομα σημειο δικτυου, εχει απο μονο του τις ρυθμισεις της cosmote.

Οι ρυθμίσεις δεν αντλούνται από το δίκτυο.

Απλά αναλόγως έκδοσης ROM προϋπάρχουν.

pournaras κάνε ένα κόπο και πόσταρε ό,τι έχει μέσα το προφίλ Cosmote Internet(APN,DNS κλπ)

για να τα περάσει και ο φίλος στο κινητό του.

Δημοσ.

Δυστυχως δε γινεται, γιατι μπαινοντας σε οποιοδηποτε προφιλ, μου το εχει αχνο (ωστε να μη γινεται edit) και οι ρυθμισεις ειναι με τελιτσες (οπως βλεπουμε τα passwords) :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά sd καλής κλάσης που να είναι συμβατή γιατί δεν πάει άλλο.

Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη κλάση σε συνδιασμό με καλή τιμή. Χωρητικότητα 8 ή 16.

Είχα παραγγείλει μια τέτοια από εξωτερικό που υποτίθεται πως ήταν συμβατή και τελικά δεν ήταν.

Ακούω λοιπόν τις δικές σας προτάσεις και εμπειρίες.

Δημοσ.

Nokia WH-101 Stereo Handsfree.αυτο εδω κανει για το λεπιδι η οχι?ξερει κανεις?ειναι 3.5mm?

όχι εχει 2.5" βύσμα, θα πάρεις αυτα εδώ αν θές (περίπου 22€), τα έχω 2 μέρες - σε λευκό (τα βρήκα σε Saturn). απλά καταπληκτικά!

Δημοσ.

Εκείνα τα δύο μπλε λαμπάκια μπροστά στην οθόνη τι είναι; δεν μπορώ να βρω τι είναι και σε τι χρησιμεύουν

android.png

Δημοσ.

Δεν ειναι λαμπάκια βρε.

Sensors ειναι και συγκεκριμενα ο Proximity sensor και o αντιστοιχος που ρυθμίζει την φωτεινότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...