Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών σε turbox

darkthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το turbox iron v75-225 (pegasus 670)και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών (πρόσφατα έκανα την πατέντα με το πιστολάκι του αέρα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SEx6g-xt0CI[/ame]). Έχει αλλάξει ποτέ κάνεις ? βλέπω ότι μπορώ να πάρω μια ati 3650hd αξίζει??? να το κάνω ?

Εχει κάνεις κάνει τίποτα αντίστοιχο?

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων, οπως και πολλα αλλα υποσυστηματα ενος λαπτοπ, πολυ απλα δεν αλλαζουν.

Ακομα και αν εβρισκες μια μεγαλυτερη, θα επρεπε να κανεις ολοκληρη επεμβαση στο λαπτοπ για να τη βαλεις.

Σκετες καρτες γραφικων για λαπτοπ δεν πωλουνται, οποτε οτι βρεις θα ειναι απο αγγελια σαν κομματι καποιου αλλου χαλασμενου λαπτοπ.

Δημοσ.
Η καρτα γραφικων, οπως και πολλα αλλα υποσυστηματα ενος λαπτοπ, πολυ απλα δεν αλλαζουν.

Ακομα και αν εβρισκες μια μεγαλυτερη, θα επρεπε να κανεις ολοκληρη επεμβαση στο λαπτοπ για να τη βαλεις.

Σκετες καρτες γραφικων για λαπτοπ δεν πωλουνται, οποτε οτι βρεις θα ειναι απο αγγελια σαν κομματι καποιου αλλου χαλασμενου λαπτοπ.

Φορητα που εχουν μεσα τυπου mxm type καρτες, εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης. Το οτι ειναι δυσευρετες θα συμφωνησω μαζι σου.

Δημοσ.
Φορητα που εχουν μεσα τυπου mxm type καρτες, εχουν την δυνατοτητα αναβαθμισης. Το οτι ειναι δυσευρετες θα συμφωνησω μαζι σου.

Την κάρτα την βρήκα αν γίνετε να έχω παραπάνω πληροφορίες και βοήθεια για το αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη ?

Δημοσ.

τα turbo x ειναι clevo,ενα αυτοκολλητο βαζουν στο πλαισιο,ψαξε ποιο μοντελο ειναι και δες,εχει clevo στο site.

όχι το συγκεκριμένο είναι vestel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...