Προς το περιεχόμενο

Όταν τον ανοίγω η οθόνη παραμένει κλειστή

vaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιός υπολογιστής δεν ξέρω αν μπουταρει. Η οθόνη δεν έχει τιποτα

pentium4 στα 2ghz

motherboard Αsus p4xv8x-mx

2 μνήμες KVR333x64c25/256

κάρτα εικόνας είναι onboard

Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη εξακολουθεί να είναι κλειστή δεν έχει ηχείο για να ξέρω αν μπουταρει.

Έχω δοκιμάσει με δυο δίσκους και με δυο κάρτες εικόνας και τίποτα. Άρα τα αποκλείουμε αυτά.

Οι μνήμες δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Μένει η μητρική. Τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τι έχει για να το διορθώσω

Δημοσ.
Παλιός υπολογιστής δεν ξέρω αν μπουταρει. Η οθόνη δεν έχει τιποτα

pentium4 στα 2ghz

motherboard Αsus p4xv8x-mx

2 μνήμες KVR333x64c25/256

κάρτα εικόνας είναι onboard

Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη εξακολουθεί να είναι κλειστή δεν έχει ηχείο για να ξέρω αν μπουταρει.

Έχω δοκιμάσει με δυο δίσκους και με δυο κάρτες εικόνας και τίποτα. Άρα τα αποκλείουμε αυτά.

Οι μνήμες δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Μένει η μητρική. Τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τι έχει για να το διορθώσω

Μήπως να δοκιμάσεις με μία άλλη οθόνη ?

Δημοσ.

το ειχα πάθει και εγώ αυτό με την οθόνη μου.

εμένα όμως αναβε το λαμπάκι δεν φαινόταν τίποτα στην οθόνη..

τελικά δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε..κάτι είχα αποσυνδέσει νομίζω..σε φωτισα..

μου είχε πει ενας φίλος μου τι θα κάνω θα ρωτήσω και θα σου πω μήπως βοηθήσει..

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ----------

λοιπόν ρώτησα..σε μένα είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο vga...κάτι τέτοιο..το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη!τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό ή αν δυστυχώς έχει χαλάσει η οθόνη..

Δημοσ.
το ειχα πάθει και εγώ αυτό με την οθόνη μου.

εμένα όμως αναβε το λαμπάκι δεν φαινόταν τίποτα στην οθόνη..

τελικά δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε..κάτι είχα αποσυνδέσει νομίζω..σε φωτισα..

μου είχε πει ενας φίλος μου τι θα κάνω θα ρωτήσω και θα σου πω μήπως βοηθήσει..

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ----------

λοιπόν ρώτησα..σε μένα είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο vga...κάτι τέτοιο..το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη!τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό ή αν δυστυχώς έχει χαλάσει η οθόνη..

Χαχαχαχ καλό ήταν αυτό....πλάκα πλάκα για ρίξε μια ματιά μήπως δεν....έχεις βάλει το καλώδιο στην πρίζα......

Δημοσ.

τιποτα

Δυστυχώς εξακολουθεί να μη ανάβει, μπορεί και να μπουταρει κανονικά αλλά δεν το ξέρω γιατί η οθόνη παραμένει σε stand by όταν τον ανοίγω.

Τι μου προτείνετε να κάνω??

Δημοσ.

Πριν 3-4 ημέρες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..Μπουταρε ο υπολογιστής ενώ οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντιξ δεν έπερναν σήμα..Μετά από πολύ ψάξιμο το πρόβλημα βρέθηκε στο UPS !! Για δες το και αυτό!

Δημοσ.

Και εμένα είχε παρουσιαστή το ίδιο πρόβλημα μετά από μετακόμιση, έβγαλα την κάρτα γραφικών και την ξανά έβαλα και λύθηκε το πρόβλημα, δοκίμασε και αυτό......

Δημοσ.

Οπός λεω και πιο πάνω η κάρτα γραφικών είναι onboard και δοκίμασα άλλες κάρτες γραφικών για το ενδεχόμενο αλλά πάλι τίποτα

Τι σχέση μπορεί να έχει το UPS με αυτό..!!

εξάλλου δεν είναι συνδεδεμένος σε UPS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...