vaha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παλιός υπολογιστής δεν ξέρω αν μπουταρει. Η οθόνη δεν έχει τιποτα pentium4 στα 2ghz motherboard Αsus p4xv8x-mx 2 μνήμες KVR333x64c25/256 κάρτα εικόνας είναι onboard Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη εξακολουθεί να είναι κλειστή δεν έχει ηχείο για να ξέρω αν μπουταρει. Έχω δοκιμάσει με δυο δίσκους και με δυο κάρτες εικόνας και τίποτα. Άρα τα αποκλείουμε αυτά. Οι μνήμες δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Μένει η μητρική. Τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τι έχει για να το διορθώσω
AiWaaa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παλιός υπολογιστής δεν ξέρω αν μπουταρει. Η οθόνη δεν έχει τιποταpentium4 στα 2ghz motherboard Αsus p4xv8x-mx 2 μνήμες KVR333x64c25/256 κάρτα εικόνας είναι onboard Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη εξακολουθεί να είναι κλειστή δεν έχει ηχείο για να ξέρω αν μπουταρει. Έχω δοκιμάσει με δυο δίσκους και με δυο κάρτες εικόνας και τίποτα. Άρα τα αποκλείουμε αυτά. Οι μνήμες δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Μένει η μητρική. Τι πρέπει να κάνω για να καταλάβω τι έχει για να το διορθώσω Μήπως να δοκιμάσεις με μία άλλη οθόνη ?
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 η οθονη τι εννοεις δεν αναβει? δεν αναβει το λαμπακι η δε παιρνει σημα?
marina36 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 το ειχα πάθει και εγώ αυτό με την οθόνη μου. εμένα όμως αναβε το λαμπάκι δεν φαινόταν τίποτα στην οθόνη.. τελικά δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε..κάτι είχα αποσυνδέσει νομίζω..σε φωτισα.. μου είχε πει ενας φίλος μου τι θα κάνω θα ρωτήσω και θα σου πω μήπως βοηθήσει.. ---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- λοιπόν ρώτησα..σε μένα είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο vga...κάτι τέτοιο..το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη!τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό ή αν δυστυχώς έχει χαλάσει η οθόνη..
cosmos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το ειχα πάθει και εγώ αυτό με την οθόνη μου.εμένα όμως αναβε το λαμπάκι δεν φαινόταν τίποτα στην οθόνη.. τελικά δεν θυμάμαι τι έκανα και έφτιαξε..κάτι είχα αποσυνδέσει νομίζω..σε φωτισα.. μου είχε πει ενας φίλος μου τι θα κάνω θα ρωτήσω και θα σου πω μήπως βοηθήσει.. ---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- λοιπόν ρώτησα..σε μένα είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο vga...κάτι τέτοιο..το καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη!τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό ή αν δυστυχώς έχει χαλάσει η οθόνη.. Χαχαχαχ καλό ήταν αυτό....πλάκα πλάκα για ρίξε μια ματιά μήπως δεν....έχεις βάλει το καλώδιο στην πρίζα......
rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βγάλε το ένα dimm απο την ram και δοκίμασε την σε όλα τα slot αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε και το άλλο dimm πάλι σε όλα τα slot
vaha Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 τιποτα Δυστυχώς εξακολουθεί να μη ανάβει, μπορεί και να μπουταρει κανονικά αλλά δεν το ξέρω γιατί η οθόνη παραμένει σε stand by όταν τον ανοίγω. Τι μου προτείνετε να κάνω??
yayawoot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πριν 3-4 ημέρες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..Μπουταρε ο υπολογιστής ενώ οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντιξ δεν έπερναν σήμα..Μετά από πολύ ψάξιμο το πρόβλημα βρέθηκε στο UPS !! Για δες το και αυτό!
PETERANOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και εμένα είχε παρουσιαστή το ίδιο πρόβλημα μετά από μετακόμιση, έβγαλα την κάρτα γραφικών και την ξανά έβαλα και λύθηκε το πρόβλημα, δοκίμασε και αυτό......
vaha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Οπός λεω και πιο πάνω η κάρτα γραφικών είναι onboard και δοκίμασα άλλες κάρτες γραφικών για το ενδεχόμενο αλλά πάλι τίποτα Τι σχέση μπορεί να έχει το UPS με αυτό..!! εξάλλου δεν είναι συνδεδεμένος σε UPS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.