Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εδω και λιγο καιρο εχω το εξης προβλημα μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας του router η ταχυτητα σερνεται ακομα και στην σελιδα της google...το κλεινω 1-2 λεπτα το ανοιγω και για καποια ωρα τρεχει καλα μετα απο λιγο θελει παλι να κλεισω και να ξανανοιξω.

Νομιζω οτι δεν ειναι θεμα του router αλλα δεν ξερω και σιγουρα...

Εχω συνδεση forthnet 24mbit(που ζητημα να κλειδωνει στα 3mbit:fear:) και router siemems adsl cl-110

Φιλη μου που εχει ιδια συνδεση 2 στενα πιο κατω δεν αντιμετωπιζει κατι παρομοιο αρα δεν παιζει να ειναι θεμα της forthnet

Εχει αρχισει και γινεται ανυποφορη η κατασταση τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Τα στοιχεία της γραμμής σου μπορείς να τα δεις; (Upstream, θόρυβος, κλπ)

Επίσης εισαι σίγουρος οτι ο υπολογιστής σου ειναι καθαρός και δεν εχει κολλήσει τίποτα περίεργο;

Τέλος, μήπως τρέχεις κάποιο torrents;

Δημοσ.

Exω nod32 πολλα εχω ακουσει για την παρτη του τελευταια δεν ξερω...

και με κλειστο το torrent εχω την ιδια κατασταση...

Ειδικα στο youtube κολαει ο διας με το που κλεισω ανοιξω router παει μια χαρα μετα...

post-33879-12906313987_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν η κατάσταση φτιάχνει με το restart του router, ίσως να παίζει εκεί το πρόβλημα. Πήρες τηλέφωνο την εταιρεία μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν;

Δημοσ.

A να μην ξεχασω και ενα αλλο κουλο προβλημα οταν εχω ανοιχτο msn και torrent κανει συνεχεια disconnect απο το msn και αν δεν κανει μου στελνουν μνμ msn και πολλα δεν μου ερχονται...:rolleyes:

Δημοσ.

Παρόμοια πρόβλημα είχα κι εγώ κάποτε ως που άλλαξα το router.Ήταν παλιό και μου δημιουργούσε προβλήματα.Κοίτα να δεις αν είν αι τεχνολογίας adsl+2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...