sno0py Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδες εδω και λιγο καιρο εχω το εξης προβλημα μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας του router η ταχυτητα σερνεται ακομα και στην σελιδα της google...το κλεινω 1-2 λεπτα το ανοιγω και για καποια ωρα τρεχει καλα μετα απο λιγο θελει παλι να κλεισω και να ξανανοιξω. Νομιζω οτι δεν ειναι θεμα του router αλλα δεν ξερω και σιγουρα... Εχω συνδεση forthnet 24mbit(που ζητημα να κλειδωνει στα 3mbit:fear:) και router siemems adsl cl-110 Φιλη μου που εχει ιδια συνδεση 2 στενα πιο κατω δεν αντιμετωπιζει κατι παρομοιο αρα δεν παιζει να ειναι θεμα της forthnet Εχει αρχισει και γινεται ανυποφορη η κατασταση τι μπορει να φταιει?
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τα στοιχεία της γραμμής σου μπορείς να τα δεις; (Upstream, θόρυβος, κλπ) Επίσης εισαι σίγουρος οτι ο υπολογιστής σου ειναι καθαρός και δεν εχει κολλήσει τίποτα περίεργο; Τέλος, μήπως τρέχεις κάποιο torrents;
sno0py Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Exω nod32 πολλα εχω ακουσει για την παρτη του τελευταια δεν ξερω... και με κλειστο το torrent εχω την ιδια κατασταση... Ειδικα στο youtube κολαει ο διας με το που κλεισω ανοιξω router παει μια χαρα μετα...
anta_n Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν η κατάσταση φτιάχνει με το restart του router, ίσως να παίζει εκεί το πρόβλημα. Πήρες τηλέφωνο την εταιρεία μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν;
sno0py Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 A να μην ξεχασω και ενα αλλο κουλο προβλημα οταν εχω ανοιχτο msn και torrent κανει συνεχεια disconnect απο το msn και αν δεν κανει μου στελνουν μνμ msn και πολλα δεν μου ερχονται...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παρόμοια πρόβλημα είχα κι εγώ κάποτε ως που άλλαξα το router.Ήταν παλιό και μου δημιουργούσε προβλήματα.Κοίτα να δεις αν είν αι τεχνολογίας adsl+2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.