fragment_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εχω ενα ups x-power piconet 600 gia 600ς. το τροφοδοτικο μ δινει 550w. οταν κλεινει ο υπολογιστης κατευθυαν κλεινει δε κραταει ιυτε δευτερολεπτο. το ειχε 5 χορνια ο αδερφος μου κ αυτουνου τοιδιο του εκανε αλλα δε μου το ειχε αναφερει ωσπου περσυ δεν ανοιγε καθολου. το πηγα σε μαστορα μου αλλαξε μπαταρια μου ειπε γιατι ειχε χαλασει απ τον καιρο (λεω απ τον καιρο γιατι ποτε του δε δουλεψε). τελοςπαντον μου κανει παλι το ιδιο και με την νεα μπαταρια κλεινει ακτευθυαν κανει ενα μπιπ και τερμα οταν το βγαζω απο μπριζα. τι φταει; *επεξεργασια εχω νεα στοιχεια ... απομονονοντας τον υπολογιστη και αφηνοντας μονο την οθονη στο ups το Ups λειτουργει μια χαρα με την οθονη ανοιχτη και κανει μπιπ καθε 10 δευτερα ... τι εχετε να πειτε;;;
HolyShock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 η πρώτη άποψη είναι απλά περασαν τα χρόνια και έπεσε η μπαταρία (ανα μερικά χρόνια θέλει αλαγή) τώρα είτε αυτος δεν στην άλαξε καν και σου είπε οτι την άλαξε ή δεν έκανες καλά την πρώτη φόρτηση πριν το δουλέψεις με το pc πρέπει να μείνει το ups στη πρίζα για κανα 12ωρο. τό άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εσωτερικό διακοπτάκι που έχει για να ρύθμίζει απο που θα περνει το ρεύμα απο τη πρίζα ή απο την μπαταρία να έχει χαλάσει
fragment_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 η πρώτη άποψη είναι απλά περασαν τα χρόνια και έπεσε η μπαταρία (ανα μερικά χρόνια θέλει αλαγή) τώρα είτε αυτος δεν στην άλαξε καν και σου είπε οτι την άλαξε ή δεν έκανες καλά την πρώτη φόρτηση πριν το δουλέψεις με το pc πρέπει να μείνει το ups στη πρίζα για κανα 12ωρο. τό άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εσωτερικό διακοπτάκι που έχει για να ρύθμίζει απο που θα περνει το ρεύμα απο τη πρίζα ή απο την μπαταρία να έχει χαλάσει τα πρωτ αποκλειτε μου εδωσε την αλλη μπαταρια εχω νεα στοιχεια ... απομονονοντας τον υπολογιστη και αφηνοντας μονο την οθονη στο ups το Ups λειτουργει μια χαρα με την οθονη ανοιχτη και κανει μπιπ καθε 10 δευτερα ... τι εχετε να πειτε;;;
HolyShock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το οτι κάνει μπιπ κάθε 10 δευτερα δείχνει οτι κατι δε πάει καλα και πέρνει ρεύμα απο την μπαταρία. το επόμενο που μου έρχετε είναι μήπως το ups δεν αντέχει τις απαιτήσεις για ρεύμα του pc. το αλλο είναι μήπως πάιζει τπτ με την πρίζα.. το δοκίμασες σε άλλη πρίζα στο σπίτι?
fragment_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το οτι κάνει μπιπ κάθε 10 δευτερα δείχνει οτι κατι δε πάει καλα και πέρνει ρεύμα απο την μπαταρία. το επόμενο που μου έρχετε είναι μήπως το ups δεν αντέχει τις απαιτήσεις για ρεύμα του pc. το αλλο είναι μήπως πάιζει τπτ με την πρίζα.. το δοκίμασες σε άλλη πρίζα στο σπίτι? my friend σου ειπα ειναι δοκιμασμενο σε 2 σπιτια κ αφετερου το οτι κανει μπιπ δεν ειναι κακο γιατι το ειχα βγαλει απ την πριζα για δοκιμη μονο με την οθονη πανω σε λειτουργια ... το μπιπ ειναι ενδειξη οτι το ups ειναι εκτως ρευματος συνεπως λειτουργει με μπαταρια. το προβλημα μου ειναι οτι το pc δε το σηκωνει ενω ειναι 600watt supporter και το pc μου 550w τωρα γιατι ... αυτο περιμενω
ice25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μαλον δεν μας ενδιαφέρει τι pc είναι.... περισσότερο θα μας ενδιέφερε πόσα VA είναι το ups. μπορεί να σου λέει 600watt αλλά αυτά να είναι τα μέγιστα watt που μπορεί να δώσει πρέπει να μας πεις στο ups πάνω έχει οθόνη+πύργο ??εκεί πας 550watt+ τα watt από την οθόνη.
fragment_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Για τι PC μιλάμε? intel pentium d 3ghz asus 6800 ultra gt 1 hd ide asus mobo 2gb ram 1 dvdrw 1 karta tv 1 karta ixou 2 fans + 1 tis kartas grafikwn 550w psu 2 usb syndemena auta *edit monitor lcd tft eizo flexscan l568 • 17" Viewable Size • Max Resolution 1280 x 1024 • 1000:1 Image Contrast Ratio • 25 ms Response Time • 40 Watt Power Consumption ton pirgo kai to monitor mono exw *edit kanw ena test me mono ton pirgo panw ...
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 πρέπει να μας πεις στο ups πάνω έχει οθόνη+πύργο ??εκεί πας 550watt+ τα watt από την οθόνη. Το ότι έχει 550W τροφοδοτικό δεν σημαίνει ότι τα καταναλώνει κιόλας. Διάβασα λάθος και κατάλαβα ότι το UPS είναι 550W. Μιλάμε για ένα UPS στα 600VA aka 360W . intel pentium d 3ghzasus 6800 ultra gt 1 hd ide asus mobo 2gb ram 1 dvdrw 1 karta tv 1 karta ixou 2 fans + 1 tis kartas grafikwn 550w psu 2 usb syndemena auta *edit monitor lcd eizo flexscan l568 ton pirgo kai to monitor mono exw Μήπως το UPS είναι μικρό? Από τη στιγμή που σηκώνει την οθόνη, σημαίνει ότι δουλεύει.
fragment_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το ότι έχει 550W τροφοδοτικό δεν σημαίνει ότι τα καταναλώνει κιόλας. Διάβασα λάθος και κατάλαβα ότι το UPS είναι 550W. Μιλάμε για ένα UPS στα 600VA aka 360W . Μήπως το UPS είναι μικρό? Από τη στιγμή που σηκώνει την οθόνη, σημαίνει ότι δουλεύει. τις πληρης λεπτομεριες που μπορω να τις δω? εκανα ενα τεστ με μονο το πυργο πανω αλλα μου εκλεισε παλι ... μπορω να ρυθμισω κατι στο bios μπας και γινει δουλεια? γενικα επειδη τον εχω τον υπολογιστη για κατεβαστηρι θα θελα να του μειωσω οσο μπορω την καταναλωση κ ολας που μπορω να δω ποσα watt χρεισιμοποιει μια δεδομενη στιγμη μεσω software? http://www.lexis.gr/pages.asp?page=16&lang=2&productID=192
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το User Manual μπορείς να το διαβάσεις εδώ. Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να μειώσεις την κατανάλωση από το BIOS, πέρα από UnderClocking και UnderVoltage και αφαίρεση συσκευών.
fragment_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το User Manual μπορείς να το διαβάσεις εδώ. Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να μειώσεις την κατανάλωση από το BIOS, πέρα από UnderClocking και UnderVoltage και αφαίρεση συσκευών. μαλιστα προτιμω ενα αλλο ups ... τελοςπαντον πειτε μου τουλαχιστον τι να συνδεσω πανω του μη παει χαμενο ... εχω μεσ το δωματιο μια τηλεοραση 46αρα philips led, 2 modem/router, 1 εξωτερικο σκληρο, την οθονη, ενα ηχοσυστημα 700w creative 7.1, το λαπτοπ μου εσεις τι θα συνδεατε απ ολα αυτα? 3 θεσεις εχει
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Όταν είπα συσκευές εννοούσα συσκευές μέσα από το PC. Από τη στιγμή που είναι κατεβαστήρι, βάζεις το Router και τον πύργο παρ' όλα αυτά, τίποτα άλλο. Ούτε οθόνη, ούτε τίποτα.
fragment_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Όταν είπα συσκευές εννοούσα συσκευές μέσα από το PC.Από τη στιγμή που είναι κατεβαστήρι, βάζεις το Router και τον πύργο παρ' όλα αυτά, τίποτα άλλο. Ούτε οθόνη, ούτε τίποτα. ναι το θεμα ειναι οτι ουτε το pc μονο του πανω στο ups δε σηκωνει, την οθονη μονη της που δοκιμασα επισης μια χαρα την σηκωνει
Roger Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μιλάμε για ένα UPS στα 600VA aka 360W . Σωστο,ειναι 600VA και οχι 600W. Από τη στιγμή που σηκώνει την οθόνη, σημαίνει ότι δουλεύει. Επισης σωστο. Το piconet ειναι ενα καλο upsaki και εχει δειξει καλες συμπεριφορες υποστηριζοντας ενα pc και μια οθονη,τις περισσοτερες φορες ομως δεν του φορτωνουνε τροφοδοτικα ανω των 300w γιατι αρχιζει και κρεμαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.