Dark_son20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 αν παίρνεις ip μέσο αυτού του dhcp φυσιολογικό το βρίσκω... κανε disable τον dhcp στο tp-link και θα σου δώσει ο dhcp του router. με την προϋπόθεση ότι το tplink έχει συνδεθεί με το router...
prezakis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ...με την προϋπόθεση ότι το tplink έχει συνδεθεί με το router... Αυτή την προϋπόθεση δεν έχω καταλάβει. Από τα στοιχεία που έχω επισυνάψει μπορείς να μου πεις που έχω το λάθος και δεν μπορεί να "δει" το TP-Link το router? Συμπεραίνω ότι δεν το έχει δει γιατί αν και συνδέομαι στο TP-Link που έχει στο δίκτυο που θέλω αλλά δεν μπορώ να μπω στα settings του ρούτερ ούτε στο ίντερνετ φυσικά.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 μα δεν έχεις επισυνάψει τίποτα για το wifi link...τι να δω?
prezakis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 μα δεν έχεις επισυνάψει τίποτα για το wifi link...τι να δω? Στο post #60 εχω επισυνάψει 2 από το TP-Link (αυτές με το πράσινο φόντο) και μία από το modem-router. Τι πρέπει να διορθώσω σ'αυτά ή αν χρειάζεται κάπου αλλού;
Dark_son20 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 αυτά που έχεις επισυνάψει ξαναλέω είναι άσχετα με το wifi link η δεύτερη και η τρίτη είναι δικτυακές ρυθμίσεις του tplink και σου είπα να κανεις και αλλαγή πάνω τους και η πρώτη είναι μια γενική εικόνα του router σου απλά...
oromenon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε prezakis εγώ τα κατάφερα και ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά με τις απαντήσεις τους. Λοιπόν πάμε άλλη μια για τα δικά σου τώρα. Καταρχήν βάλε στο wireless settings του tplink universal repeater (αν θες να έχεις νετ ενσύρματα και ασύρματα). Από κάτω από αυτό που επιλέγεις ως mode πρέπει να πατήσεις search ώστε να καταχωρήσεις το δίκτυό σου που θα κάνει repeating το tplink. Κάνε disable το dhcp και όπως μας προείπε ο φίλος μας dark_son 20 βάλε στις ρυθμίσεις του wireless security ακριβώς τον ίδιο κωδικό που έχεις βάλει στο modem/router αλλά και τον ίδιο τύπο κλειδώματος όπως wpa2. Πάντα θα κάνεις reboot φυσικά σε κάθε αλλαγή. Περιμένω τις επόμενες ερωτήσεις σου αν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν είμαι και "δικτυάς".
prezakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες, μόλις τα κατάφερα...πριν λίγο ήμουν στο μπαλκόνι και έπαιζα μπαλωθιές! Το πρόβλημα ήταν ότι στο TP-Link του είχα δώσει static IP την 192.168.1.254 . Το γύρισα σε DHCP και έπαιξε. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν μπορώ να δω τα settings του TP-Link γιατί χτυπώντας την 192.168.1.254 δεν με βάζει. Αλλά δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί αν χρειαστώ κάτι το τόσο σημαντικό θα κάνω ένα reset στο TP-Link και θα τα settαρω από την αρχή. Πάντως, αν κάποιος ξέρει να με κατατοπίσει...ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
oromenon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 το έκανα κι εγώ και δεν ξαναμπήκα ποτέ. Το ξανασετάρισα και μπαίνω αλλά με απενεργοποιημένο το dhcp γιατί το modem/router δουλεύει ως dhcp. Ποιός ο λόγος να το έχεις ενεργοποιημένο το dhcp;
prezakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί το έχω DHCP. Αν,δηλαδή, γυρίσω στο router το DHCP σε disable, τότε θα έχω και πρόσβαση στα settings του TP-Link? Αν βλέπω από το IP που έχει πάρει το TP-Link από το DHCP Clinet Log του modem-router δεν θα μπορώ να μπαίνω?
oromenon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 DHCP θα πάρει αυτόματα από το modem router και έχοντας καρφώσει μια ip στο LAN θα μπορείς να μπαίνεις και να κάνεις ότι θες
prezakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 DHCP θα πάρει αυτόματα από το modem router και έχοντας καρφώσει μια ip στο LAN θα μπορείς να μπαίνεις και να κάνεις ότι θες Λοιπόν,παίδες...δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει όπως πρέπει. Κάνω το connect του TP-Link με το modem-router, έχω δώσει τα εξής: tplink: 192.168.2.200 conx : 192.168.2.1 pc : 192.168.2.10 Από LAN έχω internet. Από wireless δεν ξέρω τι γίνεται αλλά φρικάρει. Όταν το πρωτοσέταρα ήμουν ήδη connected με 1-2 γραμμές με το modem-router και παρόλα αυτά έβλεπα στο "View Wireless Networks" το δίκτυο με 5 γραμμές.Παρόλα αυτά μου έδειχνε ότι ήμουν συνδεδεμένος με 1-2 γραμμές. Δοκίμασα με άλλο pc και μπήκα στο δίκτυο,αλλά κι αυτό ενώ έβλεπε το ενισχυμένο δίκτυο συνδεόταν με 1-2 γραμμές,όπως και χωρίς το repeater.Μετά από ώρες πήγα σε σημείο που το σήμα ήταν σχεδόν μηδαμινό για να εξετάσω την περίπτωση που το πρόβλημα ήταν από μπέρδεμα όταν βλέπει και τα δύο δίκτυα, αλλά τότε δεν συνδεόταν καθόλου. Σε εκείνο το σημείο συνδέθηκε μόνο όταν έβγαλα από την πρίζα το TP-Link. Δεν ξέρω....δεν το έχω πολύ με τα δίκτυα και δεν νομίζω να τα καταφέρω χωρίς βοήθεια μ'αυτό το μαραφέτι. Αν βοηθήσετε καλώς,αλλιώς πιθανότατα θα παρατήσω τις προσπάθειες. Αν χρειάζεται τίποτα printscreens ζητήστε.
bliss x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και Χρονια πολλά! Εγώ έχω το TL-WA801ND και το έχω βάλει δουλεύει στο Universal repeater τιν μια κεραία που κάνει receive τιν έχω βγάλει στο μπαλκόνι αλλα παίρνει μονο 13db από το wifi του αδερφού μου με αποτέλεσμα να είναι λίγο αργο.. μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή εξωτερική κεραία να ανεβάσει το σήμα που παίρνει? και πια είναι η γνώμη σας για αυτές τις κεραίες?: http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=535 http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=522
bliss x Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή εξωτερική κεραία για το TL-WA801ND θα δουλέψει οποιαδήποτε κεραία με το TL-WA801ND?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.