Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο Boot

alekos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

εχω το εξης προβλημα εντελως ξαφνικα μολις ανοιγω το Pc δεν bootarei και εχω ακριβως το παρακατω μηνυμα

For atheros pcie ethernet controller ....

check cable connectiopn ..!

pxe-mof :exiting intel pxe rom,

no bootable device --incert boot disk and press any key

να ενημερωσω οτι το pc ειναι netbook το σκληρο το βλεπει κανονικα στο bios και ειναι επιλεγμενο να κανει απο εκει βοοτ

Δημοσ.
εχω windows xp κ δεν μπορω να μπω σε safe mode

Έχεις κανένα flashaki usb πάνω;;; Έπαθα το ίδιο σήμερα. Αν ναι αποσύνδεσέ το και δοκίμασε πάλι

Δημοσ.

τι safe mode??

του λέει του παιδιού ότι δεν βρίσκει μέσο να μπουταρει...

πιθανότατα ο δίσκος σου έχει πρόβλημα

το μήνυμα για το καλώδιο δικτύου σου το βγάζει πιθανότατα γιατί απο το bios ψάχνει να κάνει boot απο το δίκτυο

Δημοσ.

βασικα σκεφτομαι μηπως ο δισκος εχει χασει το sector και δεν μπορουν να το διαβασουν τα windows σκεφτομουν εαν μπορουσα απο ενα φλασακι να περναγα τα windows απο την αρχη η να δοκιμαζα να κανω repair

Δημοσ.
τι safe mode??

του λέει του παιδιού ότι δεν βρίσκει μέσο να μπουταρει...

πιθανότατα ο δίσκος σου έχει πρόβλημα

το μήνυμα για το καλώδιο δικτύου σου το βγάζει πιθανότατα γιατί απο το bios ψάχνει να κάνει boot απο το δίκτυο

σωστός ο ice μάλλον νύσταξα!!! :-(

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπείς στο BIOS και δες τη σειρά του boot order.

Η έχει πρόβλημα ο δίσκος σου και προσπαθεί να διαβάσει OS απο το δίκτυο

ή άλλαξε (άγνωστο το πώς) το boot order και βρέθηκε ο ethernet controller πριν απο τον σκληρό.

Δημοσ.

Μπες στο bios κια αλλαξε την πρωτη επιλογη για boot(βαλε τον σκληρο στον οποιο εχεις εγκαταστησει το λειτουργικο σου συστημα!) για καποιον λογο το bios ειναι ρυθμισμενο να κανει boot απο τον ethernet adapter

Δημοσ.

Ο σκληρός που έχεις είναι SATA ή IDE ?

Δες όταν ανοίγει ο υπολογιστής πρίν το POST στο κάτω μέρος της οθόνης για κάποιο πλήκτρο που σε βάζει στα boot devices.

Συνήθως F8 ή F12 και διάλεξε από εκεί το σκληρό σου...

Δημοσ.

το εχω κανει απο εκει σου δινει δυο επιλογες και τριτη αν συνδεσω το usb ,1 σκληρο 2 την καρτα δικτοτυ 3 το usb oτι και να επιλεξω εχω τα ιδια μηνυματα

---------- Προσθήκη στις 06:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:06 ----------

παιδια δεν βρηκα λυση καμια αλλη ιδεα ;;

Δημοσ.

Κάνε καλύτερα ένα BIOS reset για να πάρει το BIOS τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Ξέρεις να κάνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...