Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικοσυσκευών

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα νταν!

Μετακομιζω και ειμαι ετοιμος να τα σκασω για να αγοράσω λευκες συσκευες, τουτεστιν πλυντηρια, κουζίνες, ψυγεια και δεν συμμαζευεται.

Οπως το εχω ψαξει, εχω καταληξει οτι αναλογα με την συσκευη υπαρχει και η τοπ εταιρεια, και καποιες που βγαζουν σχετικα καλα τα παντα...

Πχ εχω ακουσει οτι για συσκευες νερου-πλυντηρια, η Bosch ειναι κορυφαια, για ψυγεια τα καλυτερα ειναι τα General Electric κτλ...Η LG και η Samsung τελευταια βγαζουν τα παντα, απο τηλεορασεις μεχρι καφετιερες, πραγμα που σημαινει οτι εχουμε παει στο φασον σε καποιες συσκευες...

Ποια η γνωμη σας για διαφορες κατηγοριες???

Δημοσ.

Top και τέτοια είναι σχετικά. Για παράδειγμα εγώ ξέρω ότι στα ψυγεία η Miele είναι η καλύτερη. Όπως και να έχει όλες οι εταιρείες έχουν καλά και κακά μοντέλα (για εταιρίες παρόμοιου διεθνούς βεληνεκούς, όχι η κινέζικη Ταο Μαο...) Αν το οικονομικό δε σε νοιάζει τότε εγώ θα κοιτούσα για:

1 - Ενεργειακή κλάση (τουλάχιστον Α)

2 - Features (πχ. παγάκια στην πόρτα, γκριλ δίπλα στα ματια της κουζίνας κτλ)

3 - Εγγύηση

4 - Εμφάνιση

5 - Value for money (αξίζουν 1000 Ε παραπάνω απλά για να γλιτώσω τις παγοκυψέλες; Είπαμε να τα σκάσουμε αλλά όχι και να μας πιάσουν μαλάκες)

Πλέον δε νομίζω ότι είμαστε στην εποχή που έπαιρνες ένα πλυντήριο για 40 χρόνια και το έδινες προίκα στα παιδιά σου. Με ορίζοντα 10ετίας όλες οι συσκευές θα αλλαχτούν (είτε γιατί θα χαλάσουν και δε θα αξίζει να τις φτιάξεις, είτε θα κάνεις ανακαίνιση...)

Δημοσ.
αρχηγε εφοσον δεν παιζει οικονομικο προβλημα παρε τα ακριβοτερα και θα ναι οκ.

Καλα, εκτος του οτι δεν ειμαι και ζαμπλουτος, δεν συμφωνω και με το "ακριβοτερο=καλυτερο"...πχ σε πολλα πληρωνεις το design. Σε αλλα πληρωνεις το ονομα ενω ειναι φασον, ειδικα στα ψυγεια πας σε καταστηματα και βλεπεις ολοιδια ψυγεια με διαφορετικη ταμπελα και διαφορετικη τιμη...εγω αυτο που θελω να μαθω αν ξερει καποιος, ειναι ποια εταιρεια ειδικευεται σε τι...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
...εγώ ξέρω ότι στα ψυγεία η Miele είναι η καλύτερη...

Αφού είναι η καλύτερη γιατί δεν δίνει μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση από τους άλλους κατασκευαστές;

Αν αγοράζεις συσκευές για να τις αλλάζεις κάθε 10 χρόνια τότε σίγουρα δεν αξίζει να αγοράσεις miele.

Δημοσ.

Γεια χαρα νταν!

Μετακομιζω και ειμαι ετοιμος να τα σκασω για να αγοράσω λευκες συσκευες, τουτεστιν πλυντηρια, κουζίνες, ψυγεια και δεν συμμαζευεται.

Οπως το εχω ψαξει, εχω καταληξει οτι αναλογα με την συσκευη υπαρχει και η τοπ εταιρεια, και καποιες που βγαζουν σχετικα καλα τα παντα...

Πχ εχω ακουσει οτι για συσκευες νερου-πλυντηρια, η Bosch ειναι κορυφαια, για ψυγεια τα καλυτερα ειναι τα General Electric κτλ...Η LG και η Samsung τελευταια βγαζουν τα παντα, απο τηλεορασεις μεχρι καφετιερες, πραγμα που σημαινει οτι εχουμε παει στο φασον σε καποιες συσκευες...

Ποια η γνωμη σας για διαφορες κατηγοριες???

Οταν λες μετακομιζεις... δωσε καποια στοιχεια παραπανω. Μετακομιζεις σε δικο σου; Εχεις οικογενεια (παντρεμενος, παιδια κλπ), εισαι φοιτητης; Μετακομιση με μετακομιση εχουν τερασια διαφορα, αναλογα και το λογο που γινονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...