gio@ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Υπόγραψες? αν ναι πάρε τηλ hol kαι ακύρωσε το και αν σου πουν τίποτα πες ότι σε εξαπατησανε και αν πάλι τότε αυτά που είπε ο matrixxxx.
Xenobius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και γενικότερα όποτε μα ΟΠΟΤΕ έρχεται εξωτερικός συνεργάτης μιας εταιρίας, πάρτε προσφορές και μιλήστε πρώτα με τα κεντρικά. Μην υπογράφετε αν δεν έχετε μιλήσει με την εταιρία που θα συνεργαστείτε. Να σας θυμήσω ότι οι κλήσεις καταγράφονται στα κεντρικά, οπότε αν σας πει κάτι ανύρπακτο μπορείτε να το κυνηγήσετε, ενώ τον εξωτερικό πωλητή "μην τον είδατε" όταν υπογράψει στην περιοχή σας. Αν θες να είσαι σίγουρος, στείλε και γραπτά αιτήματα και στις δύο εταιρίες, θα είσαι έτσι και καλυμένος...
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 θα ανοίξω και ξεχωριστό θέμα, αλλά ας πω με συντομία την ως τώρα εμπειρία μου με την Lol, συγνώμη, με την Hol ήθελα να πω. Έκανα online αίτηση στις 12 Νοεμβρίου και μου είπαν ότι σε 15 μέρες θα είμαι έτοιμος. Στις 30/11 μου ήρθε SMS ότι είμαι έτοιμος, αλλά φυσικά δεν ήμουν. Για να μην τα πολυλογώ, πήγαν και ενεργοποίησαν την γραμμή στην παλιά μου κατοικία, χωρίς πουθενά στην online αίτηση να έχει κάποιο σχετικό πεδίο, χωρίς ποτέ να τους δώσω πουθενά την παλιά μου διεύθυνση. Τώρα θα περιμένω άλλες 20 μέρες. Επαγγελματίες. Καλά λέει ο πεθερός μου "το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά".
cosmos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 θα ανοίξω και ξεχωριστό θέμα, αλλά ας πω με συντομία την ως τώρα εμπειρία μου με την Lol, συγνώμη, με την Hol ήθελα να πω. Έκανα online αίτηση στις 12 Νοεμβρίου και μου είπαν ότι σε 15 μέρες θα είμαι έτοιμος. Στις 30/11 μου ήρθε SMS ότι είμαι έτοιμος, αλλά φυσικά δεν ήμουν. Για να μην τα πολυλογώ, πήγαν και ενεργοποίησαν την γραμμή στην παλιά μου κατοικία, χωρίς πουθενά στην online αίτηση να έχει κάποιο σχετικό πεδίο, χωρίς ποτέ να τους δώσω πουθενά την παλιά μου διεύθυνση. Τώρα θα περιμένω άλλες 20 μέρες. Επαγγελματίες. Καλά λέει ο πεθερός μου "το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά". Και τότε πώς την βρήκαν εκείνη την διεύθυνση??Dedective έβαλαν και σε παρακολουθεί ??
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Και τότε πώς την βρήκαν εκείνη την διεύθυνση??Dedective έβαλαν και σε παρακολουθεί ?? Και εγώ τρελάθηκα στην αρχή, αλλά μάλλον την έμαθαν από τον πρηγούμενο πάροχό μου, όταν έκαναν την διαδικασία μεταφοράς. Τώρα βέβαια γιατί το έστειλαν σε εκείνη την διεύθυνση που την βρήκαν έμμεσα και όχι s σε αυτήν που τους δήλωσα εγώ άμεσα, είναι άλλο θέμα. Και ούτε ένα τηλέφωνο δεν μου έκαναν να με ρωτήσουν "ρε κεφάλα, σε ποιά διεύθυνση θέλεις να ενεργοποιήσουμε την γραμμή;"
cosmos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ναι όντως θα έγινε μπέρδεμα αν έκατσε ταυτόχρονα και μεταφορα από άλλον πάροχο και μεταφορά σε άλλη κατοικία,αλλά κ εγώ απορώ ...αφού τα χουν τα στοιχεία..τσιγκουνεύονται να πάρουν ένα ρημαδοτηλέφωνο μέσα σε 5 δευτερόλεπτα να λυθεί το θέμα και να μην χρειάζεται στην προκειμένη να περιμένεις άλλο ένα 20ήμερο.
Voodooman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ να δεις πόσα έχω πληρώσει σε τηλέφωνα... Το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι πραγματικά γρήγορο, σηκώνουν το τηλέφωνο σχεδόν αμέσως. Αν όμως πρέπει να σε συνδέσουν με κάποιο άλλο τμήμα, εκεί ψιλοχάνεται η μπάλα και αρχίζει η αναμονή. Και επίσης, από τις 10 φορές που είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο, ζήτημα να με πήραν πίσω τις τρεις. Και έχουν αυτήν την εκνευριστικότατη ψευτοευγενική συμπεριφορά που διδάσκεται σε σεμινάρια και που μου προκαλεί αναγούλα.
Antonis3d Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν έβγαλα άκρη μαζί τους, με πρίξανε πως δεν γίνετε να ακυρώσω την αίτηση κτλ κτλ. Ε τους είπα να αλλάξω τουλάχιστον πακέτο και δέχθηκαν και τώρα το router συγχρονίζει πιο ψηλά από παλιά και είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα, άσε που τελικά είχα κλείσει 12μηνο με την forthnet και δεν πλήρωσα και τίποτα.
Voodooman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά εμένα οι απίθανοι μου είπαν ότι πρέπει να κάνω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ την διαδικασία αίτησης. Ξανά μανά λοιπόν fax με τα διακαιολογητικά, νέα αίτηση και άλλες 20 περίπου μέρες αναμονή. Φυσικά μου υποσχέθηκαν ότι στην περίπτωσή μου θα κάνουν το ταχύτερο δυνατό, αλλά τί να πιστέψω πια.
anta_n Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μα καλά, δε ρώτησαν ποτέ που θα πάει η γραμμή; Κάπου πρέπει να συμπλήρωσες μια διεύθυνση, δε μπορεί... πάντως είναι τραγικό να περιμένεις άλλες 20 μέρες...
Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Πώς δεν ρώτησαν, μια χαρά ρώτησαν, και εγώ βέβαια τους έδωσα τη νέα διεύθυνσή μου κανονικά.Τώρα τί έκαναν αυτοί, η Forthnet και ο ΟΤΕ, ένας Θεός ξέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.