jordaninio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παιδια για πειτε μ μια γνωμη για αυτα τα στοιχεία... ptime: 2 days, 0:23:51 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 470 / 794 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,5 / 51,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 15,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 37 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 33 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 299 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 426.948 CRC Errors (Up/Down): 0 / 3.702 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.639
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Απιστευτα χαμηλος συγχρονισμος ακομα και για τα πολλα 51.5db (σπανια βλεπεις τετοιο νουμερο, περιοχη; ) Για 24αρα πληρωνεις; Ποιο πακετο εχεις; Εχεις κλεισει 12μηνο;
jordaninio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εχω το επιδοτούμενο πακέτο που πληρωνεις 30 ευρώ και είναι όλα μέσα..ιντερνετ δηλαδή όσο μπορείς να πιάσεις..περιοχή Λέρος.έμαθα από έμπιστη πηγή ότι η γραμμή π έρχεται στο νησί είναι στα 6mbps και τη μοιράζονται όλοι δηλαδή καμία 200 άτομα π έχουν αυτήν τν εταιρεία..από τη forthnet το αρνούνται και λένε οτι δεν έχουν τέτοια γραμμή χωρίς να λένε όμως πόση έχουν.12μηνο κλείνω τον μάιο..υπάρχει τρόπος να καταγγείλω τη σύμβαση ή να κάνω κάτι να τους πιέσω?
geustathiou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 51 att μου φαινεται πολυ. ποσο μακρια εισαι απο το α/κ (οτε). φιλτρα στα τηλεφωνα εχεις? σκετο το ρουτερ το εχεις δοκιμασει?γιατι εγω πιστευω οτι ειναι δικο σου το προβλημα. τωρα για την εμπιστη πηγη που εχεις μηπως ειναι κανενας του οτε. (ασχετος του οτε)
anta_n Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Βασικά με αυτό το attn εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών για να δεις μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καλωδίωση του σπιτιού. Καταγγελία της σύμβασης μπορείς να κάνεις πληρώνοντας κάποια λεφτά (60-70 δε θυμάμαι), αλλά καλύτερα να το κάνεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Μη μπεις και τσάμπα σε έξοδα. Ξέρεις κάποιον άλλο στη Λέρο που να έχει Forthnet? Αν ναι, γιατί δε ρωτάς εκείνον αν έχει πρόβλημα;
jordaninio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 51 att μου φαινεται πολυ. ποσο μακρια εισαι απο το α/κ (οτε). φιλτρα στα τηλεφωνα εχεις? σκετο το ρουτερ το εχεις δοκιμασει?γιατι εγω πιστευω οτι ειναι δικο σου το προβλημα. τωρα για την εμπιστη πηγη που εχεις μηπως ειναι κανενας του οτε. (ασχετος του οτε) το τηλεφωνο έχει φιλτρο ενώ το ρούτερ όχι..στην εξυπηρέτηση πελατών είχα πάρει και μου είπαν ότι οι γραμμές είναι μια χαρά..η πήγη είναι αρκετά έμπιστη και δν είναι από τον οτέ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.