Προς το περιεχόμενο

forthnet προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για πειτε μ μια γνωμη για αυτα τα στοιχεία...

ptime: 2 days, 0:23:51

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 470 / 794

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,5 / 51,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 15,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 37 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 33 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 299 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 426.948

CRC Errors (Up/Down): 0 / 3.702

HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.639

• Moderators
Δημοσ.

Απιστευτα χαμηλος συγχρονισμος ακομα και για τα πολλα 51.5db (σπανια βλεπεις τετοιο νουμερο, περιοχη; )

Για 24αρα πληρωνεις;

Ποιο πακετο εχεις;

Εχεις κλεισει 12μηνο;

Δημοσ.

εχω το επιδοτούμενο πακέτο που πληρωνεις 30 ευρώ και είναι όλα μέσα..ιντερνετ δηλαδή όσο μπορείς να πιάσεις..περιοχή Λέρος.έμαθα από έμπιστη πηγή ότι η γραμμή π έρχεται στο νησί είναι στα 6mbps και τη μοιράζονται όλοι δηλαδή καμία 200 άτομα π έχουν αυτήν τν εταιρεία..από τη forthnet το αρνούνται και λένε οτι δεν έχουν τέτοια γραμμή χωρίς να λένε όμως πόση έχουν.12μηνο κλείνω τον μάιο..υπάρχει τρόπος να καταγγείλω τη σύμβαση ή να κάνω κάτι να τους πιέσω?

Δημοσ.

51 att μου φαινεται πολυ. ποσο μακρια εισαι απο το α/κ (οτε). φιλτρα στα τηλεφωνα εχεις? σκετο το ρουτερ το εχεις δοκιμασει?γιατι εγω πιστευω οτι ειναι δικο σου το προβλημα. τωρα για την εμπιστη πηγη που εχεις μηπως ειναι κανενας του οτε. (ασχετος του οτε)

Δημοσ.

Βασικά με αυτό το attn εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών για να δεις μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καλωδίωση του σπιτιού.

Καταγγελία της σύμβασης μπορείς να κάνεις πληρώνοντας κάποια λεφτά (60-70 δε θυμάμαι), αλλά καλύτερα να το κάνεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Μη μπεις και τσάμπα σε έξοδα.

Ξέρεις κάποιον άλλο στη Λέρο που να έχει Forthnet? Αν ναι, γιατί δε ρωτάς εκείνον αν έχει πρόβλημα;

Δημοσ.
51 att μου φαινεται πολυ. ποσο μακρια εισαι απο το α/κ (οτε). φιλτρα στα τηλεφωνα εχεις? σκετο το ρουτερ το εχεις δοκιμασει?γιατι εγω πιστευω οτι ειναι δικο σου το προβλημα. τωρα για την εμπιστη πηγη που εχεις μηπως ειναι κανενας του οτε. (ασχετος του οτε)

το τηλεφωνο έχει φιλτρο ενώ το ρούτερ όχι..στην εξυπηρέτηση πελατών είχα πάρει και μου είπαν ότι οι γραμμές είναι μια χαρά..η πήγη είναι αρκετά έμπιστη και δν είναι από τον οτέ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...