giannisv6 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα,χρειάζομαι την βοήθεια χρηστών του συγκεκριμένου κινητού που το έχουν κάνει update με το πιο πρόσφατο εργοστασιακό λογισμικό. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του Arena KM900 ,ξέρω ότι κοντοζυγώνει το 2011 και ανθίζουν τα Android αλλά έχω φάει κόλλημα με το κινητό αυτό μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά πάρα πολύ μου φαίνεται όμορφο και σοβαρό κινητό. Θέλω να μου πείτε εάν το κινητό λειτουργεί απλώς σωστά το τωρινό μου κινητό είναι το Κ800ι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ανταποκρισημοτητα του και από τα χαρακτηριστικά του από τα όλα του.Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιώ πλήθος εφαρμογών στο κινητό μου ούτε να περιμένω να με καθοδήγηση το ASSISTED(my ass...) gps. Αλλά να παρακολουθώ καμιά ταινία μια στο τόσο και κυρίως (!) να το συνδέω με το TV-OUT Cable και να αναπαράγει καμιά ταινιούλα στην μικρή TV.Να το φορτώνω με βίντεο μπόλικα τραγούδια κ καμιά ταινία που και που. Δεν έχω απαιτήσεις τέτοιες για smartphone,αλλά κολωσα (με το pardon κιόλας ) όταν είδα σχόλια τύπου παλιοπραγμα-σκατοσυσκευη και κάτι τέτοια... Θέλω να ξέρω αν σύμφωνα με το τελευταίο update που κυκλοφορεί λειτουργεί σωστά και smooth χωρίς προβλήματα τρομερά και δυσλειτουργίες ( μην ξεχνάτε έχω το K800 ) . (Καινούργιο θα το αγόραζα αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα να το αγοράσω μεταχειρισμένο με 6 ή 12 μήνες εγγύηση ,για το δοκιμάσω πρώτα,ξυπνητήρια,αν λειτουργούν σωστά... γιατί κάτι είχε πάρει το μάτι μ σε άλλα posts για θέματα με αυτό) Είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι,έτοιμος να το παραγγείλω,περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, δε ξέρω καν αν έχω το τελευταίο update περασμένο, αλλά σε γενικές γραμμές το κινητό είναι απογοητευτικό. Το ξυπνητήρι του με μία λέξη το λες αναξιόπιστο. Μπόλικες φορές αποφάσισε απλά να μη χτυπήσει, δε συμβαίνει μόνο σε εμένα, υπάρχουν αρκετές αναφορές στο ίντερνετς. Από εκεί και πέρα, σημαντικό μειονέκτημα είναι το ασθενές σήμα του, αν στο σπίτι σου έχεις οριακά καλό σήμα με άλλα κινητά (σαν εμένα καλή ώρα) με αυτό θα κάνεις ακροβατικά για να βρεις. Το μενού του είναι σχετικά δύσχρηστο, τουλάχιστον εγώ βλέπω πολλά πραγματάκια σε λάθος σημεία και δε μπορώ να τα συνηθίσω, αλλά αυτό είναι ίσως και λίγο υποκειμενικό. Χαζοκολλήματα τρώει, αλλά όχι σε εκνευριστικό βαθμό. Πάντως, για να παραδεχόμαστε και τα θετικά του, η αναπαραγωγή ταινιών δουλεύει πολύ καλά (αφού βέβαια την μετατρέψεις σε σωστό format εικόνας και ήχου), ο ήχος είναι επίσης πάρα πολύ καλός για τα δεδομένα ενός κινητού, ενώ και η κάμερά του με τις σωστές ρυθμίσεις βγάζει αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Επίσης σοβαρό πλεονέκτημα είναι η touch screen του που είναι πυκνωτικής και όχι αντιστατικής τεχνολογίας, υπακούει στο "χάιδεμα" (όπως στα iphone) και όχι στο "πάτημα". Δε ξέρω αν σε κάλυψα, αν ακόμα θες να το πάρεις σου πουλάω το δικό μου.
giannisv6 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καταρχας γιατι δεν δοκιμαζεις να το κανεις μια ενημερωση προτου το κατακρινεις ? Μπορει με ενα update απο την LG να ερθει στα ισια του. Το ξυπνητηρι του δεν με πολυ ενδιαφερει,και απο σημα Αθηνα και γω ειμαι 1ο οροφο...με δυο λεξεις,σημα καμπανα,παντα. Τωρα το μενου του προσωπικα μου αρεσε οσο επαιζα με αυτο σε καποιο καταστημα που το'χε ως δειγμα. Ναι ναι η οθονη του υπακουει στο χαίδεμα ακριβως οπως λες αντιθετα με το μπισκοτο... Θα ηθελα παρα πολυ να μαθω εαν εχεις την τελευταια αναβαθμιση εγκατεστημενη στο κινητο σου,καθως και αν οχι και την κανεις σου λυθουν τα προβληματα Υπαρχει τροπος το πληκτολογιο να κλειδωνει με password ??? Επισης το μαυρο ειναι αποκλειστικα και μονο προιον της Vod@fone ??? Το εχω βρει σε black στο getitnow και τους ρωτησα και με διαβεβαιωσαν οτι δεν ειναι vodafone live συσκευη το LG Arena black... Φιλε μου θα το προτιμησω μαλλον καινουργιο για να εχει ολοκαινουργια μπαταρια και 24 μηνες εγγυηση.
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, τσέκαρα σήμερα, δεν έχω το τελευταίο fw περασμένο, και -ω του LG θαύματος- δε κατάφερα να το περάσω μετά από αρκετή προσπάθεια. Βέβαια ακόμα και αν τα κατάφερνα, σίγουρη άποψη για το bug με το ξυπνητήρι δε θα μπορούσα να έχω, μιας και διαλέγει εντελώς τυχαίες στιγμές να αποφασίσει να μη χτυπήσει. (μπορεί να δουλεύει δηλαδή μια χαρά για ένα μήνα, και ξαφνικά να .."ξεχαστεί"). Επιλογή για να κλειδώνει με pass η οθόνη δε βλέπω κάπου. Εμένα είναι vodafone, αλλά μου μοιάζει απίθανο να έχει αποκλειστικότητα αυτή το μαύρο. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις, μη ξεχάσεις να του πάρεις δώρο και ένα gadget-άκι.
giannisv6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γουστοζικο το gadget-άκι που προτινεις Θα το παρω τελικα,μαζι με μια θηκη και ενα καλωδιο τηλεορασης
Alchemist` Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα,χρειάζομαι την βοήθεια χρηστών του συγκεκριμένου κινητού που το έχουν κάνει update με το πιο πρόσφατο εργοστασιακό λογισμικό.Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του Arena KM900 ,ξέρω ότι κοντοζυγώνει το 2011 και ανθίζουν τα Android αλλά έχω φάει κόλλημα με το κινητό αυτό μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά πάρα πολύ μου φαίνεται όμορφο και σοβαρό κινητό. Θέλω να μου πείτε εάν το κινητό λειτουργεί απλώς σωστά το τωρινό μου κινητό είναι το Κ800ι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ανταποκρισημοτητα του και από τα χαρακτηριστικά του από τα όλα του.Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιώ πλήθος εφαρμογών στο κινητό μου ούτε να περιμένω να με καθοδήγηση το ASSISTED(my ass...) gps. Αλλά να παρακολουθώ καμιά ταινία μια στο τόσο και κυρίως (!) να το συνδέω με το TV-OUT Cable και να αναπαράγει καμιά ταινιούλα στην μικρή TV.Να το φορτώνω με βίντεο μπόλικα τραγούδια κ καμιά ταινία που και που. Δεν έχω απαιτήσεις τέτοιες για smartphone,αλλά κολωσα (με το pardon κιόλας ) όταν είδα σχόλια τύπου παλιοπραγμα-σκατοσυσκευη και κάτι τέτοια... Θέλω να ξέρω αν σύμφωνα με το τελευταίο update που κυκλοφορεί λειτουργεί σωστά και smooth χωρίς προβλήματα τρομερά και δυσλειτουργίες ( μην ξεχνάτε έχω το K800 ) . (Καινούργιο θα το αγόραζα αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα να το αγοράσω μεταχειρισμένο με 6 ή 12 μήνες εγγύηση ,για το δοκιμάσω πρώτα,ξυπνητήρια,αν λειτουργούν σωστά... γιατί κάτι είχε πάρει το μάτι μ σε άλλα posts για θέματα με αυτό) Είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι,έτοιμος να το παραγγείλω,περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1,5χρόνο... Θετικά: -Πολύ ωραίο περιβάλλον εργασίας -8gb αποθηκευτικός χώρος, με δυνατότητα επέκτασης -Ωραία οθόνη,και αρκετά ευαίσθητη ώστε να χρησιμοπείται εύκολα από την χρήστη -Γρήγορος επεξεργαστής {της AMD } (Περνάω ταινίες μέσα 700mb (ανάλυση 372χ288) και η αναπαραγωγή βίντεο ξεκινάει σχετικά γρήγορα) -Πολλές εφαρμογές και δυνατότητες. Αρνητικά: -Αρκετά επιρεπής σε βλάβες, από πεσίματα δεν είχα μόνιμο πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά αν σου πέσει σίγουρα θα το βρεις κλειστό. Επίσης μια μέρα το χρησιμοποιούσα σε δυνατή βροχή, με αποτέλεσμα να τα παίξει η οθόνη, ευτηχώς ήταν εντός εγγύησης. Προσωπικά πάντως θεωρώ την χρήση σε βροχή κάτι φυσιολογικό και θα έπρεπε να είναι προστατευμένο για τέτοιες συνθήκες. Κολλήματα και επανεκκινήσεις συμβαίνουν, αλλά είναι αρκετά σπάνια. -Τεράστιος χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας σε idle mode/αναπαραγωγή μουσικής (αυτό πάει στα θετικά βέβαια ), αλλά τελειώνει πολυ γρήγορα (θέμα 3-4 ωρών) σε συνθήκες έντονης χρήσης όπως π.χ. παιχνίδια, ή αναπαραγωγή βίντεο. -Όπως είπα και πριν, η επιφάνεια εργασίας είναι πολύ ομορφη, αλλά δεν μπορείς να την τροποποιήσεις και ιδιαίτερα -Μην εμπιστεύεσαι το ξυπνητήρι όπως προαναφέρθηκε -Κάπως δύσκολο να γράψεις μύνημα, μικρά τα κουμπιά για τα γράμματα - δεν εμπεριέχει γραφίδα -Εντελώς εκνευριστικό το γεγονός πως όταν γυρνάς το κινητό π.χ. οριζόντια, γυρνάει και ο προσανατολισμός της εικόνας, οπότε αν π.χ. έχεις βγάλει ανάποδα μια φωτογραφία, ο μόνος τρόπος για να την "φέρεις στα ίσα της" είναι από τον Image-editor (εμπεριέχεται στο τηλ.). Δεν μπορείς απλά να περιστρέψεις το κινητό για να την δεις, γτ θα περιστραφεί και η εικόνα. Αν ξέρει κάποιος πως να απενεργοποιήσω αυτήν την λειτουργία, θα του ήμουν ευγνώμων! Υ.Γ. Μην το πάρεις από vodafone, θα σου έχει ενσωματωμένο στην πρόσοψη το σηματάκι της.
giannisv6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Alchemist` Θα παρω και ενα TV-Out και με τα 8 GB θα περνω μεσα καμια ταινια Το ειδα σε λειτουργια σαν μεταχειρισμενο το μαυρο,και παρατηρησα το εξης περιεργο.Το καπακι απ'εξω δεν ελεγε Vodafone,το ενεργοποιω και να σου η εικονα της Vodafone...,βλεπω και το μενου μεσα ειχε λιγα εικονιδια απο την εν λογο εταιρια.Αλλα απ'εξω δεν εγραφε Vodafone... Θα ξεχασω και αυτα που ξερω δηλαδη... Η μονη λογικη εξηγηση ειναι να περασε ο προκατοχος του το vodafone firmware οταν το ειχε και εμεινε ετσι. Στο κατω κατω και να εχει Vodafone branded firmware εχω την εντυπωση οτι αμα ψαξω σιγουρα θα υπαρχει τροποσ να του περασεις το αρχικο λογισμικο απ το εργοστασιο του... Την Δευτερα θα το παραγγειλω απο το getitkno_ σε μαυρο κ'με διαβεβαιωσαν οτι ειναι unbranded. Με προβληματιζει λιγο που εχει προβλημα η εγκατασταση της τελευταιας αναβαθμισης οπως ειπε ο liopyr αλλα ελπιζω να ειναι τυχαιο ( ή μπαα.... ?) . Ευχαριστω για τα info οτι ξερετε ακομα εδωω
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Κάνα - δυο διορθώσεις στα παραπάνω. Σε όσα είναι vodafone, το λογότυπο υπάρχει στο πίσω μέρος (καπάκι) του κινητού. Εσωτερικά, αν εξαιρέσεις μία συντόμευση "vodafone live" στο ένα από τα 4 αρχικά μενού (διαλέγεις ποιο θέλεις να είναι default btw) δε βλέπω άλλη ουσιαστική διαφορά. Αν δεν είναι unbranded, υπάρχει τρόπος να το κάνεις. Μήνυμα παίζει να μην έχω γράψει ποτέ, αλλά γραφίδα δεν γίνεται να έχει λόγω τεχνολογίας της οθόνης όπως ανέφερα παραπάνω. Δεν υπακούει στην γραφίδα (πάτημα). Α, μου'χει πέσει δυο-τρεις φορές κάτω, δεν έκλεισε.
basi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 το συγκεκριμενο κινητο το εχω κι εγω 1,5 χρονο και κυριολεκτικα το λατρευω!δεν του εχω κανει το τελευταιο update μιας και το αντικατέστησα με το galaxy. Τώρα, όσον αφορά το ξυπνητήρι σε εμένα τουλάχιστον το υποτιθέμενο πρόβλημα παρουσιάστηκε μόνο μία φορά και λύθηκε αμέσως με μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
giannisv6 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Liopyr thanks για το Link. Ωραια ωραια πολυ ωραια :-) Guys μηπως ξερετε αν μπορω κατα καποιο τροπο να αναγνωρισω απο εξωτερικα το κουτι του κινητου αν περιεχει το Vodafone Live-Arena προτου το ανοιξω και δω το κινητο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.