Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί παροχοι στη Περαία Θεσ/νικης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος μένει στη περαια θεσ/νικης μπορεί να καταθέσει εδω την άποψη του για την ποιότητα των εναλλακτικών παροχων (cyta, HOL, Forthnet) στην περιοχή αυτη; Τωρα εχω connx, η γραμμη μαμει και δερνει και ειμαι 5οο μετρα απο κετρο του οτε. κλειδωνει στα 19kbps και download φτανει και 1.6 ισως και παραπανω. Το θεμα ομως ειναι το οικονομικό. Ξερει κανεις αν καποιες απο αυτες τις εταιριες εχουν καποια περιοδο δοκιμης;

Δημοσ.

Εγω παντως που μενω σχετικα κοντα στην σολωνος (κοραη) με hol κλειδωνω στα 16 κ κατεβαζω απο rapidshare (μονο απο κει κατεβαζω γιαυτο) με 1,1 - 1,4 mb.s. Αλλα κ forthnet απο φιλαρακι παλι καλα παει απλα εγω τους πιεσα στην hol να μου δωσουν φουλ ταχυτητα κ μπλα μπλα πολυ στην αρχη ημουν στα 9mbps και μετα με λογια κ απειλες κλειδωσα τελικα στα 15-16mbps. Γενικως ειμαι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Για περίοδο δοκιμής, έχω ακούσει ότι μέσα στις πρώτες 15 μέρες μπορείς να φύγεις από έναν πάροχο αν δεν είσαι χαρούμεννος/-η. Βέβαια, καλύτερα να το ρωτήσεις σε κάνα κατάστημα για σιγουριά, μη σε πάρω και στο λαιμό μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...