Προς το περιεχόμενο

Internet απο εταιρια κινητης τηλεφωνιας! Τι συμφερει?

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργαζομαι σε πλοιο που ταξιδευει στο αιγαιο και σκεφτομαι για ιντερνετ μεσω τηλεφωνου! Τι μου προτεινετε? Εχω δει μοντεμ με ταχυτητα 7 και αλλο με 28 στη διπλασσια τιμη αν πιανει τετοια ταχυτητα αξιζει τα λεφτα του? Και απο πακετα καποιο προσφερει απεριοριστο κατεβασμα τις βραδυνες ωρες στα 30 ευρω περιπου. Το εχει κανεις?

Δημοσ.

αν επιτρέπεται σε ποια σημεία του αιγαίου; γιατι αν εισαι ΒΑ, Α, ή ΝΑ Αιγαίο θα μπαινεις σε τουρκικο σημα και θα εχεις προβληματαρες... οικονομικης φύσης κυρίως...

Δημοσ.
ναι γιατί στο υπόλοιπο αιγαίο θα πιάνει πάνω από 50kbps? και πολλά λέω :P

σε λιμάνια και αν μόνο 3g

τα 50 kbps που λες μια χαρα είναι αν σκεφτείς οτι μέσα στα πλοία (στο εξωτερικό που ξέρω εγω) παρακαλάνε για 128kbps... To standard είναι τα 64...

Δημοσ.

Μήπως προσφέρει πρόσβαση με Wi-Fi το πλοίο; Της MINOAN που πηγαίνω Ηράκλειο-Πειραιά έχουν.

Πριν κάνεις το οτιδήποτε, πάρε πακετάκια καρτοκινητής από όλες τις εταιρείες και κάνε ένα test με το κινητό σου στο επόμενο ταξίδι σου. Στα πλοία είναι συχνό φαινόμενο να μην υπάρχει σήμα ή να υπάρχει «νεκρό» σήμα (να δείχνει 3-4 γραμμές το κινητό σου... αλλά στην ουσία να μην μπορείς να λάβεις-κάνεις κλήσεις). Μην δώσεις πρώτα λεφτά για mobile internet και μετά δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Σε πλοία καλύτρα να έχεις σήμα από το wi-fi του πλοίου, είναι λίγο επικίνδυνο μήπως μπεις σε σήμα κάποιου τουρκικού παρόχου και έχεις extra χρέωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...