Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας εχω την καρτα γραφικων της υπογραφης μου και την μητρικη επισης εχω βαλει την καρτα στο κατω PCI-E και στο gpu-z μου γραφει οτι τρεχει στα x4 γινεται να τρεχει στα x16?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 δωσε ινφο για το υπολοιπο συστημα τι παραπανω απο την υπογραφη???
kosegdit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Mαλλον εχεις βαλει την καρτα σε λαθος PCI-Express. Προσεξε να την βαλεις στην x16. Συγκεκριμμενα δες τι λεει στο site της gigabyte για την mobo σου. 1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) 2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) 3. 2 x PCI slots
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Mαλλον εχεις βαλει την καρτα σε λαθος PCI-Express. Προσεξε να την βαλεις στην x16.Συγκεκριμμενα δες τι λεει στο site της gigabyte για την mobo σου. 1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) 2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) 3. 2 x PCI slots Μαλιστα ευχαριστω πολυ!
kosegdit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν την αλλαξεις και σου δουλεψει οπως θες, πες το μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Αν την αλλαξεις και σου δουλεψει οπως θες, πες το μας. οκ απλα και κατι αλλο θα δω διαφορα αν δουλεψει?
kosegdit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Σ'αυτο δεν εχω καμια ιδεα να σου απαντησω. Οπως το σκεφτομαι ομως λογικα πρεπει να δεις. Θα περναει μεγαλυτερη συχνοτητα πληροφοριων μεσα απο την θυρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Σ'αυτο δεν εχω καμια ιδεα να σου απαντησω. Οπως το σκεφτομαι ομως λογικα πρεπει να δεις. Θα περναει μεγαλυτερη συχνοτητα πληροφοριων μεσα απο την θυρα. Την αλλαξα και δουλεψε! PCI-E x16 @ x16 απλα τωρα ειναι κοντα στην ψυχτρα του cpu αλλα δεν εχει προβλημα οκ!
kosegdit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Oκ. Ρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι. Ανοιξα πριν λιγο ενα θεμα και ρωτουσα για τις συχνοτητες της ram στον i7. Ο τιτλος πρεπει να ειναι "Συχνοτητες ram σε i7". Δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν μπορω να ξαναβρω το θεμα μεσα στο forum για να δω αν εγραψε κανεις. Τι να κανω για να το βρω; Μπας και δεν εκανα κατι καλα;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Oκ. Ρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι. Ανοιξα πριν λιγο ενα θεμα και ρωτουσα για τις συχνοτητες της ram στον i7. Ο τιτλος πρεπει να ειναι "Συχνοτητες ram σε i7". Δεν εχω παρει καμια απαντηση και δεν μπορω να ξαναβρω το θεμα μεσα στο forum για να δω αν εγραψε κανεις. Τι να κανω για να το βρω; Μπας και δεν εκανα κατι καλα; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=418121 νατο το θεμα σου και να σου πω και την γνωμη μου και σε εμενα γινοταν αυτο στον i5 το αλλαξα απο το bios και ολα καλα! (χωρις να πειραξω ρευματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.