gbras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα! Λεω να παω να κανω ενα πηλινκ για να φυγουν καποιες παλιες ουλες απο ακμη που εχω. Εχω μια φιλη αισθητικο που μου προτεινει το φυτικο πηλινκ που δεν ειναι τοσο επιθετικο οσο το χημικο που κανουν οι δερματολογοι και εχει τα ιδια αποτελεσμτα. Τι γνωμη εχετε γι αυτο?
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δεν παμε σε αισθητικο αν ειναι για κατι τοσο βαρυ, με το χημικο πιλινγκ βγαινει μεγαλη ποσοτητα δερματος γι αυτο και σβηνει τις ουλες.
anhsyxos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα!Λεω να παω να κανω ενα πηλινκ για να φυγουν καποιες παλιες ουλες απο ακμη που εχω. Εχω μια φιλη αισθητικο που μου προτεινει το φυτικο πηλινκ που δεν ειναι τοσο επιθετικο οσο το χημικο που κανουν οι δερματολογοι και εχει τα ιδια αποτελεσμτα. Τι γνωμη εχετε γι αυτο? Οι ουλές ακμής είναι το δυσκολότερο επανορθωτικό πρόβλημα του προσώπου...Το φυτικό πήλιγκ δεν κάνει απολύτως τίποτα και οι αισθητικοί χρησιμοποιούν οξέα χαμηλής συγκέντρωσης, αλλά ούτε και τα φυτικά οξέα που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι βοηθούν. Το χημικό πήλιγκ βοηθάει, αλλά προσφέρει μια βελτίωση γύρω στο 20%. Κάθε ευρώ πρέπει να δικαιολογείται πέρα ως πέρα στην εποχή μας!
leftxand Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Eπισης τι χρωματα εχεις? αμα εισαι μελαχρινος και σκουροχρωμος δεν βοηθαει καθολου το peeling. Αμα εισαι ανοιχτοχρωμος καντο εχει καποια βελτιωση.
anhsyxos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Eπισης τι χρωματα εχεις? αμα εισαι μελαχρινος και σκουροχρωμος δεν βοηθαει καθολου το peeling. Αμα εισαι ανοιχτοχρωμος καντο εχει καποια βελτιωση. Η βελτίωση των ουλών δεν έχει σχέση με το χρώμα! Απλά, άν είσαι σκουρόχρωμος, θέλει προσοχή στη σωστή προετοιμασία και την εκτέλεση της θεραπείας, όποια και αν είναι αυτή, γιατί μπορεί να γίνουν σκούροι λεκέδες στο δέρμα που κάνουν καιρό να φύγουν!
gbras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Οχι παιδια λευκος ειμαι!!! Παντος η κοπελα ειναι καλη φιλη και δε νομιζω να μου ελεγε ψεματα. Εχει δει αποτελεσματα σε αλλους που εχει κανει. Περα απο αυτο μου ειπε οτι εχει πλεονεκτηματα και στο δερμα λογω του οτι το δικο μου ειναι λιπαρο...
anhsyxos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Οχι παιδια λευκος ειμαι!!! Παντος η κοπελα ειναι καλη φιλη και δε νομιζω να μου ελεγε ψεματα. Εχει δει αποτελεσματα σε αλλους που εχει κανει. Περα απο αυτο μου ειπε οτι εχει πλεονεκτηματα και στο δερμα λογω του οτι το δικο μου ειναι λιπαρο... Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις (ειδικά εάν δεν κοστίζει κάτι). Εάν πάλι κοστίζει, τα αποτελέσματα μάλλον θα είναι πενιχρά για τα χρήματα! Στη λιπαρότητα μπορεί, όντως, να βοηθήσει. Σε τελική ανάλυση, το κάθε πράγμα κρίνεται από το αποτέλεσμά του... Τη θεραπεία πάντως πρέπει να την αξιολογήσεις με φωτογραφίες πριν και μετά τη διαδικασία. Η βελτίωση θα πρέπει να φαίνεται μετά τη δεύτερη-τρίτη θεραπεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.