Προς το περιεχόμενο

Φορητότητα απο wind->Cosmote

minoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια χαρα!

Εδώ και ενα χρόνο+ έχω κάνει φορητότητα απο wind σε cosmote Και ξαφνικά αυτές τις μέρες συνειδητοποιησα ότι δέν μπορώ να δεχτώ κλήσεις και μηνυματα απο συνδρομητές wind αλλά εγώ μπορώ να τους παίρνω και να τους στέλνω..

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote στο τμήμα βλάβεων αλλά τίποτα..

Μου είπαν να τσεκάρω τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων ο οποίος είναι ok!

Να προσθέσω ότι τις πρώτες μέρες της φορητότητας είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα και όταν με έπαιρναν άτομα απο wind χτυπούσε η sim απο wind Και όχι η καινούρια που είχα παραλάβει απο Cosmote..

Όποιος με καλεί απο wind του πετάει το μήνυμα:μη διαθέσιμο δίκτυο,στην οθόνη και το τηλέφωνο νεκρό,κάν δέν καλεί

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Δημοσ.

Λολ τρελό σαμποτάζ απο Cosmote ακούγεται.

Εγω πάντως είχα κάνει απο Vodafone->Cosmote και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Δημοσ.

εμενα μου κανει για σαμποταζ εκ μερους της wind..

είναι σαν να μήν με αφήνει να φύγω απο συνδρομητή της

Δημοσ.
Λολ τρελό σαμποτάζ απο Cosmote ακούγεται.

Από μέρους της Wind πιο πιθανό είναι. Συμφέρει νομίζεις την Cosmote να μην μπορείς να δεχτείς κλήσεις; Η Wind από την άλλη, θα μπορούσε εύκολα να πει ότι «ο νέος πάροχος είναι αναξιόπιστος».

Βέβαια σαμποτάζ δεν παίζει. Πατατιά θα έχει κάνει η Wind, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο topic starter είναι να επικοινωνήσει με το support της Wind.

Δημοσ.

εψαξα στο δικτυο και είδα ότι σε τέτοια θέματα πλέον δέν έχει δικαιοδοσία η παλιά εταιρεία οπότε μιλάω αποκλειστικά με cosmote..

Στην wind αν απευθυνθώ θα μου πούν ότι πλέον είμαι συνδρομητής cosmote Και όχι wind για να μπορούν να κάνουν κάτι..

Το πρόβλημα παραμένει και μου είπε ότι θα προωθήσει το αίτημά μου την Δευτέρα γιατί σαβ/κο δέν γίνονται τέτοιες δουλειές..

Ε ρε μαύρο που θέλουν όλοι τους..

Δημοσ.

δική σου άποψη αυτή,εγώ δέν έχω κάποιο πρόβλημα με τον πάρχοχο αυτό.

Με την Wind έχω που δέν με αφήνει να φύγω στην ουσία..

όχι τίποτα άλλο,μια ζωή cosmote φαν ήμουν αλλά βρήκα νουμεράκι πανεύκολο και είπα να το κρατήσω σε cosmote μια και η wind είναι απαράδεκτη κατ'εμένα

Δημοσ.

Ε ναι δικη μου ειναι η αποψη και πιθανον να γινει και δικη σου !

Εκτος εαν μενεις ΕΚΤΟΣ πολης. Εκει η cosmote ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ !

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατι επιμένεις ρε ανθρωπε οτι θα έχω και εγώ προβλημα

επειδή δεν κάνει σε σένα δε κάνει και στους άλλους δηλαδή??

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΧΩ και ειμαι υπερευχαριστημένος χρόνια τώρα..το είπα και απο πάνω

Το θέμα μου είναι άλλο,άν εχεις να πείς κάτι πάνω σε αυτό καλώς,διαφορετικά μήν γεμίζουμε το νήμα με άσχετα σχόλια

Δημοσ.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατι επιμένεις ρε ανθρωπε οτι θα έχω και εγώ προβλημα

επειδή δεν κάνει σε σένα δε κάνει και στους άλλους δηλαδή??

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΧΩ και ειμαι υπερευχαριστημένος χρόνια τώρα..το είπα και απο πάνω

Το θέμα μου είναι άλλο,άν εχεις να πείς κάτι πάνω σε αυτό καλώς,διαφορετικά μήν γεμίζουμε το νήμα με άσχετα σχόλια

ΠΑνω στο θεμα σου ;;; 1260 Η 1313 εκει θα βρεις ακρη.

Απλα τα πραγματα. Δεν εχεις τεχνικο θεμα εχεις τελεφωνικο θεμα και μονο ο παροχος θα στο λυσει.

Δημοσ.

τωρα είσαι σωστός μπαρμαν!lol!

το θέμα είναι να λήξει το πρόβλημα μια και καλή γιατί είναι η δεύτερη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο..

πραγματικά είναι σαν να μου κάνει η wind σαμποτάζ που είπε ο φίλος πιο πάνω

edit: το νούμερο που πρέπει να καλέσει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις για cOsmote είναι 1250 όχι 1313

Δημοσ.

Λοιπον κοιτα. Θες να παρω εγω τηλεφωνο στη wind να μαθω ; Αλλα θελω να μου πεις εαν ειναι στο ονομα σου η γραμμη.

Εαν ειναι των γονεων σου δεν μπερδευομαι.

Βασικα κατι αλλο συμβαινει φιλε . ΚΑτι με τις Sim. Απαντησε μου και θα μαθουμε.

Δημοσ.

στο όνομά μου είναι το νούμερο και ο λόγος που δέν έχει διευθετηθεί ακόμα το θέμα είναι επειδή είμαι κουφός κατά 60% και δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω μαζί τους και έτσι έβαλα άλλον να πάρει τηλέφωνο.

Μήν μπείς στο κόπο πάντως δέν είναι ανάγκη φίλε μου,θα βρώ μια άκρη

edit: η παλιά sim έχει πεταχτεί και έχω μόνο την καινούρια που παρέλαβα με courier στις αρχές από την Cosmote

Δημοσ.

το πρόβλημα τελικά οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην cosmote

θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...