minoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ξανακαλεσα χθες και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν με τηλεφώνημα για νεότερα! Σήμερα στις 11 δέχθηκα μια κλήση με απόκρυψη και αμέσως τηλεφώνημα από την cosmote.. To πρόβλημα λύθηκε και η αναπάντητη με απόκρυψη μου είπαν ότι είναι απο wind αριθμό! Δέν μου είπαν τί ακριβώς συνέβαινε! Ελπίζω να μήν έχω πάλι θέμα! Μάλιστα μου ήρθαν και κάποια μηνύματα από wind που μου είχαν στείλει κάποιοι συνδρομητές το Σάββατο
cosmos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πάάάάάάλι καλά που λύθηκε το θέμα και δεν σε παραταλαιπώρησαν για καμιά μπούρδα φραγή που θα είχαν κάνει!!!
minoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι πάλι καλά,αλλα να σου πω την αληθεια ανησυχω λιγάκι γιατί ήταν η 2η φορα μέσα σε 1 χρόνο και 4 μηνες που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα την 2η φορά όπως είναι φυσικό άλλωστε άργησα να το ανακαλύψω γιατί το πρόβλημα αφορούσε έναν πάροχο και δέν ήταν γενικό!
gs20309 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι πάλι καλά,αλλα να σου πω την αληθεια ανησυχω λιγάκι γιατί ήταν η 2η φορα μέσα σε 1 χρόνο και 4 μηνες που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα την 2η φορά όπως είναι φυσικό άλλωστε άργησα να το ανακαλύψω γιατί το πρόβλημα αφορούσε έναν πάροχο και δέν ήταν γενικό! Εχω μια τρελή υποψία γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό, έρε γλέντια έτσι κ συμβαίνει!! Οταν κάνεις αίτηση φορητότητας η παλιά εταιρία στην οποία είσαι θέλει να σε κρατήσει πάση θυσία κάνοντας σου προσφορές κτλ, συνήθως μπλοκάρει κ την φορητότητα κανα2 φορές μέχρι τελικά να σε αφήσει να "φύγεις". Οπότε τι ποιο απλό για την καινούργια εταιρία που θέλεις να πας από το να σου κόψει με κάποιο τρόπο κλήσεις από νούμερα της παλιάς εταιρίας (συμπεριλαμβανομένου και της εξυπηρέτησης πελατών) για να αποφύγει πιθανή οπισθοχώρηση σου στην παλιά σου εταιρία. Εαν όντως παίζει τέτοιο σενάριο τους βγάζω το καπέλο!
kosmasgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή εγώ που θα κάνω 3 νούμερα απο την Cosmote φορητότητα σε άλλη εταιρεία θα ρθουν και σπίτι μου ? :p
minoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 gs20309 έβαλες πολλή φαντασια!δέν είναι κακό στις μέρες μας με τόσα που έχουμε δει! Αλλά οκ ήταν μια φραγή εισερχόμενων απο wind στην ουσία,εγώ μπορούσα να τους πάρω κανονικά! Δέ νομίζω να ήταν σαμποτάζ τελικά! Καμιά πατατιά
cosmos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω μια τρελή υποψία γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό, έρε γλέντια έτσι κ συμβαίνει!! Οταν κάνεις αίτηση φορητότητας η παλιά εταιρία στην οποία είσαι θέλει να σε κρατήσει πάση θυσία κάνοντας σου προσφορές κτλ, συνήθως μπλοκάρει κ την φορητότητα κανα2 φορές μέχρι τελικά να σε αφήσει να "φύγεις". Οπότε τι ποιο απλό για την καινούργια εταιρία που θέλεις να πας από το να σου κόψει με κάποιο τρόπο κλήσεις από νούμερα της παλιάς εταιρίας (συμπεριλαμβανομένου και της εξυπηρέτησης πελατών) για να αποφύγει πιθανή οπισθοχώρηση σου στην παλιά σου εταιρία. Εαν όντως παίζει τέτοιο σενάριο τους βγάζω το καπέλο! Μετά απο ενάμιση χρόνο???Απίθανο σενάριο το βρίσκω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.