Προς το περιεχόμενο

2gb ram

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ειναι το ιδιο σαν να παρω αυτες?

---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:01 ----------

αυτη η καρτα που μου προτεινες εχει vga?

---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ----------

φιλε αυτη ειναι καλυτερη ή ιδια?

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=838ac9c3-c440-4a20-a24b-0c11b92a216b

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1)θα ειναι το ιδιο σαν να παρω αυτες?

2)φιλε αυτη ειναι καλυτερη ή ιδια?

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=838ac9c3-c440-4a20-a24b-0c11b92a216b

1)Σαν σχέδιο δεν θα είναι ιδία αλλά δεν θα έχει πρόβλημα .Κατέβασε μόνο το cpu-z και ανέβασε με φωτογραφία τα χαρακτηριστικά της μνήμης.

2)Είναι ιδία από θέμα chip το μόνο που αλλάζει είναι η εταιρία και το σύστημα ψύξεις

Δημοσ.

η δευτερη νομιζω δεν θα χωραει

---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ----------

τι εννοεις σχεδιο εγω εννοω αν θα κανουν την ιδια δουλεια?

---------- Προσθήκη στις 19:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ----------

http://img228.imageshack.us/i/49707337.png/

---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:20 ----------

πρεπει να παρω και καλωδιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Monitor-Cables/Konig-Cable-Dvi-Analog-To-Vga-Analog-12-5M-Hdb-15M-1-8M-118941.htm ?

Δημοσ.

απο κατι βιντεο που ειδα πρεπει να εχει μονη της στο κουτι

απο πριν τι εννοεις σχεδιο εγω εννοω αν θα κανουν την ιδια δουλεια?

Δημοσ.
απο κατι βιντεο που ειδα πρεπει να εχει μονη της στο κουτι

απο πριν τι εννοεις σχεδιο εγω εννοω αν θα κανουν την ιδια δουλεια?

Νομίζω ότι η υλοποίηση της asus δεν έχει καλώδιο μέσα αλλά ούτε και μετατροπέα.

Ναι την ιδία δουλεία κάνουν το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να έχουν την ιδία τάση ρεύματος τα mhz δεν είναι και απαραίτητο να είναι ιδία μπορείς και από το bios να της ρυθμίσεις να τρέχουν στα ιδία mhz

Δημοσ.

Ναι μια χαρά :-)

Καλυτέρα είναι να πας στην υλοποίηση της asus έχει πολύ καλύτερο σύστημα ψύξεις

Δημοσ.

Λίγο off-topic,

αλλά για λύσεις με περιορισμένο budget, και με τελικό στόχο να πάζεις παιχνίδια, η λύση είναι μια παιχνιδομηχανή (xbox, playstation).

Κρατάει μια 5ετία (τουλάχιστον), τα παίζεις όλα.

Μπορεί να μην φτάνει σε επιδόσεις ένα σύστημα με των 1500 ευρώ (σημερινό), αλλά όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι κρατάει 5 χρόνια (τουλάχιστον) είναι αρκετό για να ξεαγχώνεσαι με προβλήματα του τύπου χαμήλωσε ανάλυση, detail level κτλ. Καλά τα pc, αλλά θέλουν λεφτά.

Στο κάτω κάτω, τα γραφικά του ps3 είναι πολύ καλά (full-hd), και σε παιχνίδια κοινά και στις 2 πλατφόρμες, οι διαφορές είναι μικρές, και φαίνονται αν έχεις καλό pc. Χώρια που το συνδέεις σε μεγάλη τηλεόραση ....

Δημοσ.
με τα μεταφορικα παει 179 υπαρχει μεγαλη διαφορα για να μην παρω την sapphire

Μόνο το σύστημα ψύξεις .Εντάξει δεν είναι και τρομερή διάφορα

Δημοσ.
Λίγο off-topic,

αλλά για λύσεις με περιορισμένο budget, και με τελικό στόχο να πάζεις παιχνίδια, η λύση είναι μια παιχνιδομηχανή (xbox, playstation).

Κρατάει μια 5ετία (τουλάχιστον), τα παίζεις όλα.

Μπορεί να μην φτάνει σε επιδόσεις ένα σύστημα με των 1500 ευρώ (σημερινό), αλλά όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι κρατάει 5 χρόνια (τουλάχιστον) είναι αρκετό για να ξεαγχώνεσαι με προβλήματα του τύπου χαμήλωσε ανάλυση, detail level κτλ. Καλά τα pc, αλλά θέλουν λεφτά.

Στο κάτω κάτω, τα γραφικά του ps3 είναι πολύ καλά (full-hd), και σε παιχνίδια κοινά και στις 2 πλατφόρμες, οι διαφορές είναι μικρές, και φαίνονται αν έχεις καλό pc. Χώρια που το συνδέεις σε μεγάλη τηλεόραση ....

στο pc τα παιχνιδια τα γκχγκχ ενω στο ps3 αν το κανεις μπορει να φας μπαν απο το playstation network απο οσα εχω διαβασει

Ραφαηλ αρα να παρω την sapphire

Δημοσ.
στο pc τα παιχνιδια τα γκχγκχ ενω στο ps3 αν το κανεις μπορει να φας μπαν απο το playstation network απο οσα εχω διαβασει

Ραφαηλ αρα να παρω την sapphire

Αν δεν κάνεις overclock την κάρτα πάνε στην sapphire

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...