edm0d0n Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας. Στο getitnow είχε προσφορά πριν κάτι μέρες αυτην την οθόνη και είχα πάρει 3. 2 μέρες αργότερα είχε προσφορά αυτήν την οθόνη και πήρα 2. Την μια από της 22αρες phillips δεν την έχω ανοίξει από την συσκευασία της. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γίνετε να την επιστρέψω πίσω στο getitnow και να αγοράσω μία 24αρα σαν τις δύο που πήρα και να πληρώσω την διαφορά συν τα έξοδα του courier. Θέλω να το κάνω αυτό επειδή ο αδερφός μου θέλει να πάρει ένα xbox 360 και η 22αρα δεν έχει hdmi όπως οι 24αρες για να το συνδέσω. Γίνετε λοιπόν αυτό που ζητάω?
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ενα τηλεφωνο στο site δεν θα σου ελυνε την απορια?
fouros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Πάρε ένα τηλ και συ. Πάντως να πω έχω κάνει 1 αγορά από getitnow (εκτός τις 2 δωρεάν τσάντα κλπ).Από το 2 πράγματα που παράγγειλα το 1 ήταν DOA (ένα bluetooth) μετά από 2 μέρες επικοινώνησα μαζί τους έστειλαν δωρεάν courrier το παρέλαβε με ενημέρωσαν τηλ ότι θα μου στείλουν άλλο και την επόμενη ήταν στην πόρτα μου.Στο τηλ πολύ εξυπηρετικοί θα έλεγα. Θετική πρώτη εντύπωση από εμένα στο support, ελπίζω να συνεχίσουν έτσικαι να μας ενημερώσει ο φίλος τι του είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.