parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Η προέλευση του ονόματος της Lucent έχω την εντύπωση ότι είναι urban legend και προϊόν της φαντασίας συνομωσιολόγων. Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή-τεκμήριο προερχόμενο από την ίδια τη Lucent στο οποίο να αναφέρουν εαυτόν ως "Lucifer Enterprises"; Επιπλέον, η φράση "lucent" δεν είναι αναγκαστικά ακρωνύμιο ή "made up" λέξη. Υπάρχει ως επίθετο στην Αγγλική: http://www.merriam-webster.com/dictionary/lucent Όσο για τη διεύθυνση, στο site τους βλέπω άλλα στοιχεία: Corporate Headquarters Alcatel-Lucent 3 av. Octave Gréard 75007 Paris, France +33 (0)1 40 76 10 10 [email protected] US Executive Offices Alcatel-Lucent 600-700 Mountain Avenue Murray Hill NJ 07974 +1 908-508-8080 Από που πήρες τις πληροφορίες για το όνομα και τη διεύθυνση;
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 είπα εγώ ότι κινδυνεύει κανείς;αν γνώριζα κάτι θα το έλεγα αλλά το όνομα και η διεύθυνση της εταιρείας σε συνδυασμό με το όνομα του λειτουργικού και της γλώσσας προγραμματισμού σας φαίνονται νορμάλ; δηλαδή αν το δεις χαβαλέ δε τρέχει τίποτα και δικαίωμα του καθενός να το δει όπως θέλει η εντύπωσή μου είναι πάντως ότι πολλά που συμβαίνουν γύρω μας τα περνάμε στο ντούκου μας διακατέχει μια απάθεια ή τα βλέπουμε όλα φυσιολογικά, κάτι σαν με το βάτραχο που τον βάλανε σε κρύο νερό και στο τέλος έβρασε χωρίς να το πάρει είδηση. Η στάση μας, μας έχει οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση και θα μας φτάσει σε ακόμα χειρότερα αν συνεχίσουμε να αγνοούμε ή να ανεχόμαστε τα πάντα ως φυσιολογικά. Σαν την θρησκοληψία του μεσαιωνα ενα πραγμα?
opera Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Η προέλευση του ονόματος της Lucent έχω την εντύπωση ότι είναι urban legend και προϊόν της φαντασίας συνομωσιολόγων. Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή-τεκμήριο προερχόμενο από την ίδια τη Lucent στο οποίο να αναφέρουν εαυτόν ως "Lucifer Enterprises"; Επιπλέον, η φράση "lucent" δεν είναι αναγκαστικά ακρωνύμιο ή "made up" λέξη. Υπάρχει ως επίθετο στην Αγγλική: http://www.merriam-webster.com/dictionary/lucent Όσο για τη διεύθυνση, στο site τους βλέπω άλλα στοιχεία: Από που πήρες τις πληροφορίες για το όνομα και τη διεύθυνση; μούφα η διεύθυνση τελικά ,η πληροφορία ήταν από κάποιο blog να προσθέσουμε όμως ένα ακόμη προϊόν της εταιρίας "The Styx Architecture for Distributed Systems"
parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Σατανιστές δηλαδή και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; Μη βάζεις στο ίδιο καζάνι χριστιανική μυθολογία με αρχαιοελληνική μυθολογία. Ο Κάτω Κόσμος/Άδης των αρχαίων ημών προγόνων, ο Χάροντας, η Στύγα κλπ. δεν είχαν τίποτε το «σατανικό». Αλλά ακόμη και αν ίσχυε το αντίθετο, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά η θεώρηση ότι η επιλογή ονομάτων από τις συγκεκριμένες μυθολογίες για να βαφτίσουν σύγχρονες εταιρείες τα προϊόντα τους δηλώνει «σατανιστικό δάκτυλο».
jason_rethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ρε σεις το wikipedia.org γιατί δεν φωρτώνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.