Προς το περιεχόμενο

Λειτουργικό σύστημα ΚΟΛΑΣΗ σε γλώσσα προγραμματισμού ΚΟΛΑΣΗ

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προέλευση του ονόματος της Lucent έχω την εντύπωση ότι είναι urban legend και προϊόν της φαντασίας συνομωσιολόγων. Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή-τεκμήριο προερχόμενο από την ίδια τη Lucent στο οποίο να αναφέρουν εαυτόν ως "Lucifer Enterprises";

Επιπλέον, η φράση "lucent" δεν είναι αναγκαστικά ακρωνύμιο ή "made up" λέξη. Υπάρχει ως επίθετο στην Αγγλική: http://www.merriam-webster.com/dictionary/lucent

Όσο για τη διεύθυνση, στο site τους βλέπω άλλα στοιχεία:

Corporate Headquarters

Alcatel-Lucent

3 av. Octave Gréard

75007 Paris,

France

+33 (0)1 40 76 10 10

[email protected]

US Executive Offices

Alcatel-Lucent

600-700 Mountain Avenue

Murray Hill

NJ 07974

+1 908-508-8080

Από που πήρες τις πληροφορίες για το όνομα και τη διεύθυνση;

Δημοσ.
είπα εγώ ότι κινδυνεύει κανείς;

αν γνώριζα κάτι θα το έλεγα αλλά το όνομα και η διεύθυνση της εταιρείας σε συνδυασμό με το όνομα του λειτουργικού και της γλώσσας προγραμματισμού σας φαίνονται νορμάλ;

δηλαδή αν το δεις χαβαλέ δε τρέχει τίποτα και δικαίωμα του καθενός να το δει όπως θέλει η εντύπωσή μου είναι πάντως ότι πολλά που συμβαίνουν γύρω μας τα περνάμε στο ντούκου

μας διακατέχει μια απάθεια ή τα βλέπουμε όλα φυσιολογικά, κάτι σαν με το βάτραχο που τον βάλανε σε κρύο νερό και στο τέλος έβρασε χωρίς να το πάρει είδηση.

Η στάση μας, μας έχει οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση και θα μας φτάσει σε ακόμα χειρότερα αν συνεχίσουμε να αγνοούμε ή να ανεχόμαστε τα πάντα ως φυσιολογικά.

Σαν την θρησκοληψία του μεσαιωνα ενα πραγμα?

Δημοσ.
Η προέλευση του ονόματος της Lucent έχω την εντύπωση ότι είναι urban legend και προϊόν της φαντασίας συνομωσιολόγων. Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή-τεκμήριο προερχόμενο από την ίδια τη Lucent στο οποίο να αναφέρουν εαυτόν ως "Lucifer Enterprises";

Επιπλέον, η φράση "lucent" δεν είναι αναγκαστικά ακρωνύμιο ή "made up" λέξη. Υπάρχει ως επίθετο στην Αγγλική: http://www.merriam-webster.com/dictionary/lucent

Όσο για τη διεύθυνση, στο site τους βλέπω άλλα στοιχεία:

Από που πήρες τις πληροφορίες για το όνομα και τη διεύθυνση;

μούφα η διεύθυνση τελικά ,η πληροφορία ήταν από κάποιο blog να προσθέσουμε όμως ένα ακόμη προϊόν της εταιρίας "The Styx Architecture for Distributed Systems"

Δημοσ.

Σατανιστές δηλαδή και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;

Μη βάζεις στο ίδιο καζάνι χριστιανική μυθολογία με αρχαιοελληνική μυθολογία. Ο Κάτω Κόσμος/Άδης των αρχαίων ημών προγόνων, ο Χάροντας, η Στύγα κλπ. δεν είχαν τίποτε το «σατανικό». Αλλά ακόμη και αν ίσχυε το αντίθετο, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά η θεώρηση ότι η επιλογή ονομάτων από τις συγκεκριμένες μυθολογίες για να βαφτίσουν σύγχρονες εταιρείες τα προϊόντα τους δηλώνει «σατανιστικό δάκτυλο».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...