Προς το περιεχόμενο

To logitech laser ποντίκι να έχει την ίδια συμπεριφορά του κλασσικού optical της MS;

iznotak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το κλασσικό optical mouse της Microsoft . Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Logitech

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πληκτρολόγιο, το μόνο πρόβλημα είναι το Laser ποντίκι. Είναι πολύ πιο ευαίσθητο/γρήγορο/ "εκρηκτικό" στην συμπεριφορά του από το παλιό. Δοκίμασα διαφορετικές επιφάνειες/mousepad, δοκίμασα να το ρυθμίσω από το Πίνακας Ελέγχου-> Ποντίκι -> Ταχύτητα δείκτη αλλά δεν είναι το ίδιο, ούτε καν κοντά. Ίσως φταίει ότι το ένα είναι optical και το άλλο laser δε ξέρω..

Υπάρχει τρόπος να μετρήσω την ταχύτητα/συμπεριφορά του ενός ποντικιού και μετά με κάποιο πρόγραμμα να κάνω το άλλο να την μιμηθεί ή από την στιγμή που το ένα είναι laser και το άλλο optical το έχω χάσει το παιχνίδι; Βασικά πιστεύετε ότι το πρόβλημα είναι στην τεχνολογία (laser - optical) ή στην εταιρεία κατασκευής/μοντέλο;

Είναι κρίμα να έχω το ασύρματο πληκτρολόγιο της logitech και δίπλα το ενσύρματο της MS και το logitech ποντίκι να κάθεται.. Είμαι ο Βασιλάκης Καϊλας

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το logitech. Βάζοντας το όμως στην αργή ρύθμιση από τον πίνακα ελέγχου έγινε λιγότερο νευρικό και δεν έχει καμία διαφορά με άλλα ποντίκια.

Αλλιώς υπάρχει και το λογισμικό της logitech που σου παρέχει περισσότερες ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...