pagos4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα... Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το PS3 Media Server. Αναγνωρίζει κανονικά το PS3 αλλά μόλις αρχίζει αναπαραγωγή ταινίας(οχι πάντα HD) κλείνει αυτόματα η εφαρμογή στο PC και χάνεται η σύνδεση. Τι μπορεί να φταίει??? Μπορεί κάποιος να μου πεί τις ''σωστές'' ρυθμίσεις για σύνδεση wi-fi ???
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Έκανες update το Java SDK σου μήπως; Αν ναι αυτό είναι το πρόβλημα, απεγκατέστησε την τελευταία ενημέρωση και θα σου δουλέψει.
pagos4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω κάνει update. Χρησιμοποιώ το PMS σε υπολογιστή Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz 3 Gb RAM με Windows Vista Ανοίγω το πρόγραμμα,αναγνωρίζει κανονικά το PS3 , ξεκινάει η αναπαραγωγή της ταινίας και μετά απο 20-30 δευτερόλεπτα ξαφνικά κλείνει το PMS χωρίς ένδειξη βλάβης. Έκανα Uninstall ---> Install αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να δοκιμάσω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.