NTITEO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχω έναν γιο 6,5 χρονων και θέλει δώρο απο τον Αϊ Βασίλη ένα psp .Έκανα μία έρευνα αγοράς αλλά είδα πολλά μοντέλα,σε διαφορετικές τιμές και πακέτα με παιχνίδια τ ρ ε λ α θ η κ α - μ π ε ρ δ ε υ τ η κ α . Ποιό προτείνετε για αγορά ? ποιό το πιο νέο μοντέλο? Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? παρακαλώ τα φώτα σας !!!!!!!!!! ευχαριστώ
johnny21a Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Γνωμη μου ειναι οτι για την ηλικια του καλυτερο θα ηταν ενα Nintendo DS, κυριως λογο του καλυτερου περιεχομενου των παιχνιδιων για παιδια (πιο δημιουργικα στο συνολο τους)
NTITEO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Γνωμη μου ειναι οτι για την ηλικια του καλυτερο θα ηταν ενα Nintendo DS, κυριως λογο του καλυτερου περιεχομενου των παιχνιδιων για παιδια (πιο δημιουργικα στο συνολο τους) Είχε το DSi,το χαλασε και δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί αλλα και ποιος θα το επισκευάσει.(Aν ξέρει κανείς,βοηθεια δεκτή)Τώρα θέλει PSP και εγώ χάθηκα σε όλα αυτά τα μοντέλα. Ποιό αραγε απ'όλα???????????
leftxand Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6887/%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Sony-PSP-3000-Gran-Turismo%28PSP%29-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Slim-Playstation-Portable-3004-b Αυτο μια χαρα ειναι σε καμια περιπτωση μην παρεις το psp go ρωτα και τι παιχνιδια αρεσουν στο πιτσιρικα και το ξαναβλεπουμε. Επισης καλυτερα να του παρεις ενα Wii για την ηλικια του μαζι με το παιχνιδι μικυ που θα βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.