Προς το περιεχόμενο

forthnet και nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να μου πει τι γιναιτε με αυτιν την προσφορα στο σιτε της εν λωγο εταιριας σου ειχε να εποιλεξεις πακετο εγω επελεξα adsl σκετο με 15 ευρο και το full pack ths nova και μου εβγεναι καπου στα 61 ευρω πηρα ομως τηλ στην forthnet και μου ειπαν μονο sport + cinema value pack τελικα τι γιναιτε?

ευχαρηστω

Δημοσ.

Είχα δει ότι έτρεχε μια προσφορά που εδινε το πακέτο με τα αθλητικά ή το πακέτο με το σινεμά για 60 το μήνα και με δώρο τον εξοπλισμό, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά (έχεις το Link για την προσφορά στην οποία αναφέρεσαι;). Για να είσαι σίγουρος πάντως για προσφορές, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάνα κατάστημα να ρωτήσω. Δε ξέρεις τι μπορεί να σου δώσουν από εκεί.

Δημοσ.

θα παρω τηλ γιατι εινε λιγο μακρια σε ενα καταστημα αλλα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν μωνο για αυτα τα δυο πακετα και κοιτα στο σιτε τα πακετα για ιντερνετ και νοβα και επιλεγω forthnet ADSL ΚΑΙ ΝΟΒΑ ΦΟΥΛ πακ κ βγαζει στα 60 ευρω

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να μου πει τι γιναιτε με αυτιν την προσφορα στο σιτε της εν λωγο εταιριας σου ειχε να εποιλεξεις πακετο εγω επελεξα adsl σκετο με 15 ευρο και το full pack ths nova και μου εβγεναι καπου στα 61 ευρω πηρα ομως τηλ στην forthnet και μου ειπαν μονο sport + cinema value pack τελικα τι γιναιτε?

ευχαρηστω

Εντελώς φιλικά, :)

https://addons.mozilla.org/el/firefox/language-tools/

Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια βόλτα σε κανα καταστημα και να ενημερωθείς αναλυτικά μην τραβάς τα μαλιά σου μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...