ksideras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να μου πει τι γιναιτε με αυτιν την προσφορα στο σιτε της εν λωγο εταιριας σου ειχε να εποιλεξεις πακετο εγω επελεξα adsl σκετο με 15 ευρο και το full pack ths nova και μου εβγεναι καπου στα 61 ευρω πηρα ομως τηλ στην forthnet και μου ειπαν μονο sport + cinema value pack τελικα τι γιναιτε? ευχαρηστω
anta_n Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είχα δει ότι έτρεχε μια προσφορά που εδινε το πακέτο με τα αθλητικά ή το πακέτο με το σινεμά για 60 το μήνα και με δώρο τον εξοπλισμό, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά (έχεις το Link για την προσφορά στην οποία αναφέρεσαι. Για να είσαι σίγουρος πάντως για προσφορές, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάνα κατάστημα να ρωτήσω. Δε ξέρεις τι μπορεί να σου δώσουν από εκεί.
ksideras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 θα παρω τηλ γιατι εινε λιγο μακρια σε ενα καταστημα αλλα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν μωνο για αυτα τα δυο πακετα και κοιτα στο σιτε τα πακετα για ιντερνετ και νοβα και επιλεγω forthnet ADSL ΚΑΙ ΝΟΒΑ ΦΟΥΛ πακ κ βγαζει στα 60 ευρω
Rooters Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να μου πει τι γιναιτε με αυτιν την προσφορα στο σιτε της εν λωγο εταιριας σου ειχε να εποιλεξεις πακετο εγω επελεξα adsl σκετο με 15 ευρο και το full pack ths nova και μου εβγεναι καπου στα 61 ευρω πηρα ομως τηλ στην forthnet και μου ειπαν μονο sport + cinema value pack τελικα τι γιναιτε? ευχαρηστω Εντελώς φιλικά, https://addons.mozilla.org/el/firefox/language-tools/ Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια βόλτα σε κανα καταστημα και να ενημερωθείς αναλυτικά μην τραβάς τα μαλιά σου μετά...
prliki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μπες εδώμιας και είσαι μακρία που τα έχει μαζεμένα και μπορείς να συνδυάσεις για να βρεις τι σε συμφέρει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.