koystado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Ποια θεωρείται καλύτερη οθόνη για monitor υπολογιστή την Samsung SyncMaster P2270H ή την LG W2253TQ-PF ??? και οι δύοι ειναι στις 22'' ....τοσο καιρό ειχα κολλήσει στην παλιά μου Samsung 151s 15'' οχι οτι επαθε κατι μια χαρα λειτουργεί ακομα αλλα ηρθε η ώρα να την αλλάξω. Περιμένω τα συν και τα πλην για τις παραπάνω δυο επολογες που εκανα.
koystado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 γυρω στα 150 ευρω εχω σκοπο να δωσω (ειχα δωσει 350 γι αυτην που εχω τοτε επειδη ηταν απο τις πρωτες TFT και δεν προκειται να δωσω πολλα διοτι καθε τρεις και λίγο αλλάζουν τα πράγματα) η χρήση θα είναι μικτή πιο πολύ σερφάρισμα μετα κανενα game και καμία σειρα και ταινια και μετα πολύ λιγο αν ασχοληθώ με autocad ή gis.
koystado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 μέτρια μου φαίνεται οι επιλογές μου πιστευω ειναι καλύτερες απο αυτην που προτείνεις
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Κοίταξε να δεις, ΤΝ φοράνε όλες. Σε αυτό το budget μην περιμένεις πολλά ούτως ή άλλως. Εγώ στην πρότεινα επειδή ανέφερες AutoCAD και G.I.S.. Και η συγκεκριμένη έχει 1920*1200.
koystado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 1920*1200 χμμμ αυτο δεν το προσεξά αλλά και πάλι 5ms αποκρίση και αντίθεση έχει μόνο 20000:1 και η samsung που προτείνω κανει 8 ευρώ παραπάνω(στο getitnow) και 2ms απόκριση και 500000:1 αντίθεση και έχει και hdmi θύρα...αν μπορεις αναμεσα στις 2 που έχω προτείνει να πεις την αποψή σου θα την εκτιμούσα.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αυτά είναι ονομαστικές τιμές, που απέχουν απ' την πραγματικότητα σχεδόν πάντα. Άσε που δεν έχουν κανένα νόημα, δε νομίζω ότι είσαι ο τρελός gamer που παίζει όλη μέρα FPS. Τώρα αν χρειάζεσαι τόσο πολύ τη θύρα HDMI, πάσο..
probe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αυτά είναι ονομαστικές τιμές, που απέχουν απ' την πραγματικότητα σχεδόν πάντα. Άσε που δεν έχουν κανένα νόημα, δε νομίζω ότι είσαι ο τρελός gamer που παίζει όλη μέρα FPS. Τώρα αν χρειάζεσαι τόσο πολύ τη θύρα HDMI, πάσο.. Στα λεφτά που διαθέτεις αυτή που σου πρότεινε ο phanispal μια χαρά είναι. Είναι και μεγαλύτερη στο κάτω κάτω από τις 2 επιλογές σου.
koystado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 dvi και hdmi ειναι σχεδον το ίδιο απλως με την δεύτερη περνάει και ο ήχος??
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ιεπ. Βασικά έχουν κι άλλες διαφορές, απλά δε βρίσκουν ισχύ στην περίπτωσή σου. Π.χ. το HDMI έχει διάφορες εκδόσεις, όπου στις τελευταίες περνάει 3D και Ethernet, υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις κ.λπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.