FaRMaKhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Οτι λεει το θεμα! Ο ενας σιγουρα θα ειναι αυτος o noiseblocker, o οποιος μαλλον θα παει σε pull οποτε κοιταμε για καποιον με λιγοτερα CFM και αρκετα ησυχο για push ,any ideas(αν γινεται ναναι Led)? Nα προσθεσω οτι το αν θα ειναι intake ή out δεν με απασχολει καθολου.Ευχαριστω
TEOKOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Οτι λεει το θεμα! Ο ενας σιγουρα θα ειναι αυτος o noiseblocker, o οποιος μαλλον θα παει σε pull οποτε κοιταμε για καποιον με λιγοτερα CFM και αρκετα ησυχο για push ,any ideas(αν γινεται ναναι Led)? Nα προσθεσω οτι το αν θα ειναι intake ή out δεν με απασχολει καθολου.Ευχαριστω Kαλό θα ήτανε και οι 2 να είναι ίδιοι.Αυτό από δικές μου δοκιμες με την H70
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Βασικά για να ενδιαφέρεται για πιο αργό push, θα το 'χει ψάξει το θέμα. Και μερικοί υποστηρίζουν ότι ο pull πρέπει να είναι ελαφρώς πιο γρήγορος.
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι πιο γρηγορος τωρα για το ιδιος δεν νομιζω να μην λειτουργησει κ ετσι αφου ουτος η αλλος φρεναρει ο αερας πανω στα fins!Απλα σκεφτομουν και για κατι πιο φθηνο Πειτε καμια ιδεα για φουρφουρια ομως
MagicDeSpell Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν πρεπει να ειναι πιο γρηγορος τωρα για το ιδιος δεν νομιζω να μην λειτουργησει κ ετσι αφου ουτος η αλλος φρεναρει ο αερας πανω στα fins!Απλα σκεφτομουν και για κατι πιο φθηνο Πειτε καμια ιδεα για φουρφουρια ομως Απλα βαλε εναν τετοιον. Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες αν πας σε push n' pull.
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Βασικά το θέμα είναι ότι πολύ δύσκολα θα δεις διαφορές, πρέπει να κυνηγάς και τον τελευταίο βαθμό °C δηλαδή.
stavrakas92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Οτι λεει το θεμα! Ο ενας σιγουρα θα ειναι αυτος o noiseblocker, o οποιος μαλλον θα παει σε pull οποτε κοιταμε για καποιον με λιγοτερα CFM και αρκετα ησυχο για push ,any ideas(αν γινεται ναναι Led)? Nα προσθεσω οτι το αν θα ειναι intake ή out δεν με απασχολει καθολου.Ευχαριστω Εγω εχω στην ιδια ψυχτρα 2 απο τους noisebloker,που εδειξες και ειναι εξαιρετικα αθορυβοι,επίσης μου μειωσαν την θερμοκρασια του επεξεργαστη 13 ολοκληρους βαθμους απο τον θορυβοδες παρελκομενο ανεμιστηρα της corsair (push)....
stavrakas92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Οτι λεει το θεμα! Ο ενας σιγουρα θα ειναι αυτος o noiseblocker, o οποιος μαλλον θα παει σε pull οποτε κοιταμε για καποιον με λιγοτερα CFM και αρκετα ησυχο για push ,any ideas(αν γινεται ναναι Led)? Nα προσθεσω οτι το αν θα ειναι intake ή out δεν με απασχολει καθολου.Ευχαριστω Εγω εχω στην ιδια ψυχτρα 2 απο τους noisebloker,που εδειξες και ειναι εξαιρετικα αθορυβοι,επίσης μου μειωσαν την θερμοκρασια του επεξεργαστη 13 ολοκληρους βαθμους απο τον θορυβοδες παρελκομενο ανεμιστηρα της corsair (push)....
tmjuju Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ θα έβαζα άλλο ένα ίδιο Εκτός και εάν πήγαινα για http://www.pc-cooling.de/Fans/140+mm/200200114/Thermalright+TY+140+-+140+mm+L%FCfter.html
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 30E για fans ειναι πολλα μωρε ο ενας NB τρωγεται οι 2... Ο thermal einai 140mm και απο εξωτερικο οποτε δε μου πολυ κανει Αυτος εδω λεει τπτ?
unstable_hero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 με ενα τετοιο εισαι οκ http://www.eworld.com.gr/front/details/264 εχει πολυ καλο static preassure
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα αγοραστικαν ο NB ανωτερο και ενας Revoltek 120αρις To συστημα τελικα εγινε exhaust με push-pull και τα αποτελεσματα ειναι ~10C(σε i7 860 στα 3.8) σε σχεση με τον μαμα corsair σαν intake (σε κουτι haf932) Ευχαριστω ολους
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα αγοραστικαν ο NB ανωτερο και ενας Revoltek 120αρις To συστημα τελικα εγινε exhaust με push-pull και τα αποτελεσματα ειναι ~10C(σε i7 860 στα 3.8) σε σχεση με τον μαμα corsair σαν intake (σε κουτι haf932) Ευχαριστω ολους Ποιόν έβαλες push και ποιόν pull. (Να υποθέσω τον revoltec pull?) Well done man.
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το αντιθετο revoltek με αντιστασουλα(push) για να κοψει λιγο ψυγειο και NB(pull) Aν και η R δεν χρειαζοταν αφου ο ΝΒ εχει περισσοτερα cfm αλλα λεμε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.