zvarthangalos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Κι εμένα με mozzila δεν φορτώνει με τίποτα μόνο το tutorial κατάφερα να παίξω.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 H πλακα ειναι οτι φορτωνει το site με τον ie11 αλλα οταν ειναι να βαλεις το plugin επειδη ειναι xpi για χρηση μονο απο firefox δεν το ανοιγει ,το πολυ να το κανεις save.Mπορεις να το ανοιξεις μεσω firefox και να το εγκαταστησεις εκει αλλα οπως ειπαμε ο firefox δεν ανοιγει το site ..
zvarthangalos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πάει σφαίρα με τον ΙΕ τώρα τον δοκίμασα.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Tωρα που ηρθα στο σπιτι ,και δοκιμασα με τον explorer δεν το ανοιγει παλι ....Παρωδια ...Τελος παντων τους εστειλα ticket στο support team,oχι πως με ενδιαφερει το παιχνιδι αλλα ετσι για το γαμωτο ..
belton Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Επειδη ειναι "browser game", οποιοδηποτε plug-in μπορει να κανει την ζημια ή καποια ρυθμιση οπως στον firefox μπλοκαρισμα cookies σε τριτους. Eνας φιλος που ειχε προβλημα το ελυσε με καθαρη εγκατασταση crome.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Kαθαρη εκανα και εγω αλλα τιποτα . Λοιπον unistall -reinstall firefox και επιτελους φορτωσε με την μονη διαφορα οτι αυτη τη φορα εβαλα το firefox UK .Εκανα login εγκατεστησα και το Plugin και μετα πατησα play και επελεξα europe 1-8players .Tωρα ξανακαταβαινει ..Καλα τα εκανα ?
belton Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Σε firefox, βοηθεια --> Πληροφοριες αντιμετωπισης προβληματων --> Επαναφορα FirefoxΕτσι γυριζει σε μαμα κατασταση ο firefox, χωρις να χασεις τα αγαπημενα Καλυτερα στο βασικο μας browser να μην εχουμε plug-in απο "browser games", για λογους ασφαλειας δεδομενων, καντε εγκατασταση ενος αλλου browser για "browser games"
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Οκ χρησιμο και αυτο που ειπες αλλα δεν γινεται να μην εχω plugins οπως του bf3 κτλ .Ετσι και αλλιως και απεγκατασταση του browser που εκανα σε ρωταει αν θες να κρατησεις αγαπημενα ,cookies οποτε δεν εχασα τιποτα.
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το παιχνιδι για free ειναι παρα πολυ καλο. Ωραια maps και γενικα ωραιο στησιμο των παικτων. Αν και δυσκολευτηκε να τρεξει εχθες, αφου τα καταφερε για 2 ωρες επαιζε απροβληματιστα τοσο ingame αλλα και στο lobby οπου δεν αντιμετωπισα προβλημα με join σε φιλους ή προσκλησεις που εστελνα..(γκουχου...bf3...γκουχου....)
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια μπαινω στο versus παταω να μπω σε ενα room και αφου μετα πατησω ready ειναι καποιοι ιn game αλλα δεν γινεται τιποτα .
shadowmann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω στο site για να κάνω ενεργοποίηση το account... έχω δοκιμάσει με 4 browser και κολλάει στο ίδιο σημείο με τον πράσινο κύκλο που φορτώνει τάχα μου...! κατάφερε κάποιος που είχε αυτό το πρόβλημα να βγάλει άκρη?
belton Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια μπαινω στο versus παταω να μπω σε ενα room και αφου μετα πατησω ready ειναι καποιοι ιn game αλλα δεν γινεται τιποτα . Αν δεν πατησει ο leader start, δεν ξεκιναει το game. εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω στο site για να κάνω ενεργοποίηση το account... έχω δοκιμάσει με 4 browser και κολλάει στο ίδιο σημείο με τον πράσινο κύκλο που φορτώνει τάχα μου...! κατάφερε κάποιος που είχε αυτό το πρόβλημα να βγάλει άκρη? Αλλαξε ip, σε ενα browser που δεν χρησιμοποιεις κανε clear cache κτλ ή κανε μια καθαρη εγκατασταση browser (να μην εχει addblock και αλλα plug-in) Φτιαξε ενα καινουργιο acc και δοκιμασε...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω στο site για να κάνω ενεργοποίηση το account... έχω δοκιμάσει με 4 browser και κολλάει στο ίδιο σημείο με τον πράσινο κύκλο που φορτώνει τάχα μου...! κατάφερε κάποιος που είχε αυτό το πρόβλημα να βγάλει άκρη? Ξαναβαλε τον firefox ,εμενα μου φτιαξε ... Αν δεν πατησει ο leader start, δεν ξεκιναει το game. Αλλαξε ip, σε ενα browser που δεν χρησιμοποιεις κανε clear cache κτλ ή κανε μια καθαρη εγκατασταση browser (να μην εχει addblock και αλλα plug-in) Φτιαξε ενα καινουργιο acc και δοκιμασε... Ρε συ ακου να δεις ,βλεπω την λιστα με τους servers αλλα πως ξερω πχ ποιος εχει το χαμηλοτερο ping .Δεν το δειχνει και τελικα σε εναν που καταφερα και μπηκα ειχα χαμηλο σημα .
belton Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το game δουλευει μονο με firefox και chrome, οσοι εχουν προβλημα να εγκαταστησουν την αγγλικη εκδοση των browsers Λοιπον οι γερμανοι για να ελενχουν το trafic των servers του warface, αναλογα την γλωσσα του browser και το trafic , "ελενχουν" ποιοι μπορουν να κανουν login, δηλαδη τωρα με ελληνικο firefox ή chrome δεν μπορεις να κανεις log-in, μονο με αγγλικη εκδοση μπορεις. Η σελιδα που διαφημιζεται το game ειναι η warface.com, εδω μπαινουν ολοι οι browsers ασχετα την γλωσσα. Η πραγματικη σελιδα του game ειναι η gface.com (gface.de), εδω για να μπεις οταν κανουν kick τους ελληνικους browsers, πρεπει να μπεις με αγγλικη εκδοση για να κανεις log-in / sign up, μονο με firefox και chrome μπορεις να παιξεις το παιχνιδι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Κάντε add όσοι παίζετε..Deathstroke2 λέγομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα