Προς το περιεχόμενο

Αναπαγωγη HD Σε Netbook

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου επαναφέρω γιατι ξεχασα το θεμα τελειως.

Αν ανατρεξεις πιο πανω θα δεις οτι εχουμε σχεδον το ιδιο hardware.

Δε βρισκω στο ΒΙΟΣ τέτοια ρύθμιση πάντως στο δικό μου.

Καμμια βοήθεια?

Δεν ειναι θεμα βοηθειας. Δοκιμαζοντας εναλλακτικους player μπορει να εχεις καλυτερα frames αλλα ποτε δε θα μπορεσεις να παιξεις HD σωστα. Ενα παιδι στις αγγελιες πουλουσε HP netbook με ανεξαρτητη καρτα γραφικων, αυτο μαλιστα.

Δημοσ.

Μεχρι ενος σημειου μπορει να ειναι θεμα player. Οταν μιλαμε ομως για το hardware δεν σηκωνει ο atom hd και full hd smooth - παρα μονο αν υπαρχει μια καρτα γραφικων που να μπορει να αναλαβει η ιδια την δουλεια. Ειχα 2 netbooks (msi wind u100 και asus 1000h) και κανενα δεν μπορουσε να παιξει καλα hd υλικο. Με το asus 1101ha που εχω τωρα παρολο που η cpu ειναι πιο αδυναμη (αν και με o/c πουσαρω τον z520 στα 1,73GHZ) to gma500 εχει dxva hardware acceleration και παιζω μεχρι και αρκετα μεγαλα mkv 1080p αρχεια.

Δημοσ.

Στο asus eee pc 1000H διετίας που έχω ακόμα τρέχει μιά χαρά 720p mkv με media player clasic

Και να σου παιζει (αν και το θερω δυσκολο) ειναι δωρον αδωρον στην 1024x600

Δημοσ.

Μεχρι ενος σημειου μπορει να ειναι θεμα player. Οταν μιλαμε ομως για το hardware δεν σηκωνει ο atom hd και full hd smooth - παρα μονο αν υπαρχει μια καρτα γραφικων που να μπορει να αναλαβει η ιδια την δουλεια. Ειχα 2 netbooks (msi wind u100 και asus 1000h) και κανενα δεν μπορουσε να παιξει καλα hd υλικο. Με το asus 1101ha που εχω τωρα παρολο που η cpu ειναι πιο αδυναμη (αν και με o/c πουσαρω τον z520 στα 1,73GHZ) to gma500 εχει dxva hardware acceleration και παιζω μεχρι και αρκετα μεγαλα mkv 1080p αρχεια.

Τελικά έπαιξε έ; :Ρ

Δημοσ.

Κοίταξε δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα <_< Όσο για την ανάλυση της οθόνης έχεις δίκιο όμως το θέμα αν δεν κάνω λάθος είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής σε netbook και έτσι και εγώ κατέθεσα την εμπειρία μου.

Δημοσ.

Παιδιά με 720 δεν εχω προβλημα...με τα 1080 τι γινεται...

Να δοκιμασω λετε σοφτγουερ.Οκ θα το κανω κι αυτο.

Μου φαινεται περιεργο φιλοι απο δω με ιδιο hardware να παιζουν 1080 κι αλλοι παλι να ναι κατηγορηματικά αρνητικοί ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...