manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σε ενα πολυ γνωστο μαγαζι απο τα μεγαλυτερα βασικα ηλεκτρονικων-υπολογιστων κυριως που δεν θα πω ονομα για να μην το δυσφημισω αν και θα επρεπε, χθες πηγα να αγορασω για εναν φιλο μου ρουτερ που να δεχεται usb θυρα συνδεσμολογια. επειδη δεν ειχε καρτα δικτιου και δεν γινοτνα με εθερνετ. και ο ψευτης εκει μου ειπε οτι δεν βγαινουν πια τετοια και οτι μονο με εθερνετ βγαινουν!! και μου προτεινε ενα των 70 ευρω συν 20 ευρω ενα φλασακι για να συνδεθει με τον υπολογιστη και να επικοινωνει με το ασυρματο ρουτερ. εγω του ειπα γιατι ασυρματο και οχι απλο? και μου λεει οτι το ασυρματο εχει πιο σταθερες ταχυτητες!! 2 ψεματα δηλαδη! τελικα πηγαμε στα καινουρια saturn και πηραμε ενα ρουτερ οχι ασυρματο αλλα κανονικο που να δεχεται και usb συνδεσμολογια και εκανε 30 ευρω. οχι που θα διναμε 90 ευρω στον ψευτη. η εταιρια του εχασε λεφτα γιατι αυτος μας επηξε στα ψεματα!! ντροπη!! :mad: οσο παει με την κριση θα εχουμε τετοια περιστατικα ολο και πιο πολλα. εσεις εχετε παρομοια? μοιραστειτε τις περιπετειες σας εδω...
CtrlFreak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γιατί δεν λες το όνομα θα σε κάνουν ντα??
SteveAngello Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ρε μανωλακη ελεος αλλη δουλεια δεν εχεις. Σημερα θα λυσεις ολες τις αποριες τις ζωης σου? Μπορντελο το εκανες εδω μεσα.
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 να τολμήσω να ρωτήσω γιατι δεν πήρες μία καρτα δικτύου με 5€ ή μπααααααααααααα; Η εταίρεία παροχής ιντερνετ προφανως και του είχε δώσει Modem...
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 manolaki βλέπω μπήκες δυναμικά στο forum. Μ αρέσει πάντως που δε θέλεις να αναφέρεις του καταστήματος που πήγες αλλά αναφέρεις το όνομα του 2ου
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 manolaki βλέπω μπήκες δυναμικά στο forum. Μ αρέσει πάντως που δε θέλεις να αναφέρεις του καταστήματος που πήγες αλλά αναφέρεις το όνομα του 2ου ρε δεν εχω κατι καποιο κερδος απο τα saturn στα τετοια μου κιολας για αυτα απλως λεω τι εγινε τα γεγονοτα. αν ελεγα το ονομα του αλλου θα ηταν δυσφημιση. το ονομα του saturn το ειπα γιατι μου βγηκε σε καλο δεν του εκανα δυσφημιση. το πλαισιο ηταν οχι αυτο στο κεντρο το μαγαζι. κριμα γιατι σοτ μαγαζι του πλαισιου σοτ κεντρο αγοραζω συχνα και εχω πολυ καλες εμπειριες.
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικά αυτά. Κωτσόβολος, το καλοκαίρι πήγα να πάρω ανεμιστήρα. Ρωτάω επίτηδες να μου πουν τι σημαίνει το "PRC" που αναγραφόταν ως χώρα κατασκευής. Η υπαλληλέσα μου απαντάει ότι... αυτό σημαίνει πως φτιάχνεται στην ΕΕ. Και χωρίς ενδοιασμό, μέσα στον κόσμο -δυνατά αυτή τη φορά- της λέω «το People's Republic of China εσείς το μεταφράζετε ως ΕΕ;». Μετά έφυγα, χωρίς να της ακουμπήσω χρήματα φυσικά.
PCharon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι δυσφήμιση όταν αναφέρουμε κάτι που μας συνέβη και όντως συνέβη. Κακό είναι μόνο το να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς αντί να περιγράφουμε το γεγονός (λόγια paredwse από σχετική συζήτηση). Αλλά είναι και κλασσική περίπτωση να σου λέει καμιά υπερβολή ο πωλητής για δικούς του λόγους και δε θεωρώ υπεύθυνο το κατάστημα, μπορεί απλά ο πωλητής να θέλει να βγάλει κανά μπόνους. Το μεγάλο γέλιο πέφτει όταν είναι κανά μικρομάγαζο και αρχίζει ο καταστηματάρχης τα δικά του για να σου πουλήσει "το καλύτερο που υπάρχει στην πιο απίστευτη τιμή"... (εκεί εγώ τον αφήνω και λέει και λέει, κάνω πως εντυπωσιάζομαι και αφού τελειώσουμε το στόρι, άμα με ξαναδεί γράψε μου)
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εγω του ειπα γιατι ασυρματο και οχι απλο? και μου λεει οτι το ασυρματο εχει πιο σταθερες ταχυτητες!!2 ψεματα δηλαδη! ....2+1. Γιατί αφήνεις το δικό σου απ' έξω...; -> μου ειπε οτι δεν βγαινουν πια τετοια και οτι μονο με εθερνετ βγαινουν (...μετάφραση, για όσους δεν το πιάνουν : (λέει ότι) ζητάει (στην ουσία...) ένα USB modem. (λέει ότι) Του λένε "δεν βγαίνουν πια τέτοια". Κι όταν του προτείνουν ένα ασύρματης σύνδεσης (via dongle), (λέει) ότι ΑΥΤΗ τη φορά, του λένε "ο λόγος που προτείνουμε ασύρματης σύνδεσης, είναι επειδή έχει σταθερότερη...ταχύτητα")
SOWHAT Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο επειδή με ενδιαφέρει; Το ρούτερ ήταν ΜΟΝΤΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ; Ευχαριστώ!
manolakis88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο επειδή με ενδιαφέρει; Το ρούτερ ήταν ΜΟΝΤΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ; Ευχαριστώ! απο το πλαισιο δεν ρωτησαμε για συγκεκριμενο μοντελο απλα ενα ρουτερ που να υποστηριζει και usb. και μας ειπαν οτι δεν βγαινουν πια τετοια. ....2+1. Γιατί αφήνεις το δικό σου απ' έξω...; -> (...μετάφραση, για όσους δεν το πιάνουν : (λέει ότι) ζητάει (στην ουσία...) ένα USB modem. (λέει ότι) Του λένε "δεν βγαίνουν πια τέτοια". Κι όταν του προτείνουν ένα ασύρματης σύνδεσης (via dongle), (λέει) ότι ΑΥΤΗ τη φορά, του λένε "ο λόγος που προτείνουμε ασύρματης σύνδεσης, είναι επειδή έχει σταθερότερη...ταχύτητα") οχι ζητησα ρουτερ που να μπαινει σε usb δεν ζητησα μοντεμ οπως λες. επισης πηγε να μου προτεινει ενα ασυρματο που εκανε 70 Ε και οταν ρωτησα τι διαφορα εχει απο το μη ασυρματο μου ειπε οτι με το ασυρματο θα μπορεις και να το χρησιμοποιεις με λαπτοπ(που βεβαια δεν ανεφερα καθολου αν εχει ο φιλος μου και δνε εχει!!) και θα εχεις και σταθεροτερη συνδεση. και οταν του ειπα οτι δεν εχει καρτα δικτυου ο υπολογιστης του φιλου μου μου προτεινε οτι αυτο λυνεται ευκολα αγοραζοντας ενα φλασακι που εκανε 20 ευρω. παροτι εχω απομακρυνθει λιγο απο τους υπολογιστες δεν μπορουσα να πιστεψω οτι δεν βγαζουν πια ρουτερ που να υποστηριζουν usb και μου φανηκε οτι ηταν σιγουρα λαθος το οτι το ασυρματο προσφερει πιο σταθερη συνδεση. και τελικα ειχα δικιο καθως ακομα βγαζουν με usb αφου λιγο μετα στα σατουρν βρηκαμε με 30 Ε.
PCharon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ε καλά, είναι σύνηθες σε ένα κατάστημα η φράση "δεν έχουμε" να μεταφράζεται σε "δεν υπάρχει". Δεν είναι δα και κάτι τραγικό και άξιο λόγου αυτό που σου συνέβει. Πάντα ο καθένας προωθεί τα δικά του προϊόντα και ο κάθε πωλητής προσπαθεί να πουλήσει αυτά που έχει μπροστά του, όχι αυτά που θα βρεις σε άλλο κατάστημα, λογικό είναι. Έτσι γινόταν από πάντα, δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Οι πιο υποψιασμένοι πελάτες λένε "όχι, ευχαριστώ, δε μου κάνει" και πάνε παραπέρα και οι ανυποψίαστοι αγοράζουν αυτό που θα βρουν. Άλλα είναι τα τραγικά με τα καταστήματα σήμερα...
SOWHAT Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αν πήρατε ΜΟΝΤΕΜ - ΡΟΥΤΕΡ, μπορείς να μου πεις μάρκα και μοντέλο; Γιατί με ψιλοενδιαφέρει! Και όντως δεν έχει πάρει το μάτι κάποιο να έχει και θύρα usb(για ΜΟΝΤΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ μιλάω εγώ)... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.