renouko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τι κεραια χρειαζεται για το ρουτερ,για να αυξηθει η εμβελεια του?? πχ,το παρακατω κανει αυτη τη δουλεια? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616617
lexmark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εξαρταται σε τι αποσταση θες να δωσεις ιντερνετ. Για δωσε more input
renouko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 το ρουτερ ειναι στο δευτερο οροφο και εγω θελω να πιανει καλυτερο στο ισογειο.. ενας οροφος μας χωριζει.. και τωρα πιανω μια γραμμη,αλλα με πεταει συνεχεια εξω...
dermitzos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τα κύματα από wifi πηγαίνουν κάθετα από την κεραία. Οπότε η κεραία σου θα πρέπει να είναι οριζόντια. Επίσης, στο σπίτι παίζουν πολλά θέματα όπως το μπετό, τα σίδερα ανάμεσα, μονώσεις κλπ. Δεν ξέρω κατά πόσον θα ωφελήσει η κεραία. Όπως λέει ο lexmark ΙΣΩΣ ένα repeater να έκανε δουλειά.
renouko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτησω και κατι αλλο,στο ισογειο υπαρχει η ιδια τηλεφωνικη γραμμη με αυτη που υπαρχει στον 2 οροφο,παιζει να μπορει να γινει τιποτα με αυτο?
lexmark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 nope! Δοκιμαζεις με καποιο repeater να κανεις δουλεια και βλεπεις πως παει. Αλλιως καλωδιακι
doombringer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 αν το φερει κοντα στην μπαλκονοπορτα πιθανον να παιζει παντως...εγω το χα κανει με ενα sagem και επιανε κατω οροφο και σχετικα απεναντι διαμερισμα δηλαδη στην αλλη γωνια τις πολυκατοικιας ! 2 γραμμες σταθερα..
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 η καποιο access point Και αντιστοιχα καρτα ασυρματη που να ειναι παραπανω Mw .πχ 300 mw της air live.γιατι μια κεραια απο μονη της δεν κανει και την τρελλη διαφορα.αντιθετα ενα air live 300mw Που ειχα δει επαιζε αρκετα μακρια.οπως και αλλα που εχω δει που ειναι 300 Mw.
Land_Of_Banania Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Να το βάλεις στον πρώτο όροφο δε γίνεται?
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 o babania σωστα λεει.αν υπαρχει πριζα τηλεφωνου στον ενδιαμεσο οροφο τοτε μπορεις να μοιρασεις την αποσταση οποτε αν επαιζε με μια παυλα τωρα σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα.
renouko Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δεν γινεται να το βαλω στον πρωτο οροφο.. μαλλον θα παρω ενα access point. να ρωτησω κατι ακομα καθως εψαχνα βρηκα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.535011 τι ακριβως κανει?
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος έχουμε ένα μόντεμ speedtouch που λειτουργεί με wpa γίνεται να επεκτείνω την εμβέλειά του (οριζόντια σε κτήριο να φτάσει 12 μέτρα ακόμα) με κάποιο από τα παρακάτω ή υπάρχει θέμα με τα κλειδωμένα δίκτυα και τα repeater. Επίσης που θα μπορούσα να βρω οδηγίες για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω, ευχαριστώ. το ένα έχει universal mode ενώ το άλλο όχι τι σημαίνει αυτό; BELKIN TP LINK
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 to belkin εχω δοκιμασει.το εχω δοκιμασει με wep οχι με wpa αλλα ειχε παιξει παρα πολκυ ευκολα.αν και δεν συμπαθω την belkin επαιξε καπακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.