Προς το περιεχόμενο

Stand by ups, αξιζει?

dspug7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

στην περιοχη που βρισκομαι το δυκτιο της δεη ειναι για τα μπαζα και γινονται συχνα διακοπες ρευματος,συνηθως οταν ειναι κακος ο καιρος,οι οποιες κρατανε 2-3 δευτερολεπτα,τις περισσοτερες φορες κλασματα του δευτερολεπτου.εχω ενα ups των 360 watt(συνδεμενη μονο η κεντρικη μοναδα) το οποιο δουλευε μια χαρα εως τη στιγμη που εβαλα την gts 250 και 550watt τροφοδοτικο.απο τοτε ειναι σαν να μην το εχω καν συνδεμενο.

αξιζει να παρω ενα stand by με την προυποθεση να εχω παλι μονο την κεντρικη μοναδα συνδεμενη?

πχ αυτο :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505703

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει.

Να πάρεις ένα καλό Line Interactive UPS.

Κοίτα προς Mustek μεριά...

Έχω δοκιμάσει και αυτά τα φτηνιάρικα του Πλαισίου. Δουλεύουν και αυτά...

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει.

Να πάρεις ένα καλό Line Interactive UPS.

Κοίτα προς Mustek μεριά...

Έχω δοκιμάσει και αυτά τα φτηνιάρικα του Πλαισίου. Δουλεύουν και αυτά...

διαβασα καπου που ελεγε οτι τα stand by ειναι περισσοτερο για home use ενω τα line interactive για πιο βαρειες εφαρμογες. για αυτο και σκεφτομουν για stand by, και επισης επειδη ειναι αρκετα φτηνοτερα στα VA που το θελω. και αυτα του πλαισιου δεν θα τα ελεγα φτηνα... ουτε και τα mustek.

Δημοσ.

Δεν είναι βλάκες όλοι αυτοί που παίρνουν καλά UPS. :)

Τα Online είναι τα πιο αξιόπιστα και τα πιο ακριβά. Ok, μην πάρεις Online, πάρε ένα Line Interactive, αλλά όχι Stand By!

Δημοσ.

Αν οι διακοπές στο δίκτυο της περιοχής σου είναι όπως τις περιγράφεις, τότε επιβάλλεται ένα line interactive UPS.

Πουλάνε ακόμα stand by UPS? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...