Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Έντονη είναι σήμερα η φημολογία ότι η Google έχει ήδη εξαγοράσει την Groupon, την γνωστή υπηρεσία προσφορών που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Η συμφωνία μάλιστα λέγεται ότι έκλεισε στο ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 1,9 δις ευρώ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι νωρίτερα μέσα στο 2010 είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις της Groupon με τη Yahoo, με την τελευταία να προσφέρει πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια και την συμφωνία να μην επιτυγχάνεται τελικά, για άγνωστους λόγους.

Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν, θα είναι ενδιαφέρον το ότι η Groupon αποδέχτηκε την εξαγορά με «μόνο» 2,5 δις και θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι η εταιρεία προτιμά σαφώς να συνεργαστεί με τη Google παρά με τη Yahoo.

Με μια τέτοια συνεργασία θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε πως οι προσφορές της Groupon θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε υπηρεσίες της Google όπως είναι το Places ή το Google Products.

Πηγές: DownloadSquad, TechCrunch

Δημοσ.

Προφανώς δεν ήθελαν να δουν την ιδέα τους να πηγαίνει άπατη και προτίμησαν την Google :P

Καλές είναι οι υπηρεσίες τύπου Groupon κτλ, αλλά πολλά ψιλά γράμματα ρε παιδάκι μου. Μέχρι να σιγουρευτείς ότι αυτό που παίρνεις είναι όντως καλή προσφορά...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν την είχα καν ακουστά και μπήκα στο site της ελληνικής εκδοχής της.

Γέμισε η οθόνη μου με μία γραμματοσειρά.

Ούτε στο παλιοτελευταίο μπλογκ τέτοια αηδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει γεμίσει το ελληνικό internet με τις διαφημίσεις της, 'φάε με 5 ευρώ' ή κάτι τέτοιο και η 'προσφορά της ημέρας' παίζει να είναι έκπτωση από 45 σε 35 ευρώ το άτομο... οπότε μια χαρά υπηρεσία αλλά για αμ@#$@%νάκια

Επεξ/σία από oneofthem
Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα βρει στο Groupon μαθήματα οδήγησης (τα υποχρεωτικά θεωρητικά και 10 πρακτικά) με 119€, οπότε γλίτωσα γύρω στα 300 € . Νομίζω ότι κάποιες ευκαιρίες όντως αξίζουν, αρκεί να μην παρασυρθείς και αρχίσεις να αγοράζεις προσφορές - σαβούρες.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δηλαδή σε λίγο καιρό θα υπάρχει ένα μεγάλοοοο κατάστημα που θα λέγεται google και απλά θα έχει τα πάντα.

Τι θες; λειτουργικό; κινητά & apps για κινητά; ρούχα ; προσφορές ; μπες στα google stores και τα βρήκες.

Άντε να φτιάξει και ένα αντίστοιχο ebay (ή να το αγοράσει) και μετά

google = internet!!!

Δημοσ.

Οι διαφημίσεις τύπου "φάε όσο θες με 5 ευρώ" είναι τουλάχιστον τραγικές..

Το site δίνει 1 προσφορά τη μέρα και συνήθως για κομμωτήρια και παρόμοιες ανοησίες :P.

Έχω δοκιμάσει 2-3 προσφορές και ήταν ακριβώς ότι έλεγαν.

Το θέμα "απάτη" έχει να κάνει περισσότερο με την εταιρία που χρησιμοποιεί για διαφήμιση τέτοια μέσα..

Παρόμοια τέτοια site είναι το tsoonami.gr , grandsales.gr, goldendeals.gr (από τη χρυσή ευκαιρία το τελευταίο) και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας στη "διαδικτυακή διαφήμιση".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@indian

Το Groupon π.χ. είναι περισσότερο μια διαφημιστική εταιρεία παρά κατάστημα. Απλά έχει έναν διαφορετικό τρόπο διαφήμισης σε σχέση με τα κλασσικά banners κτλ. Σου λέει πλήρωσε με και ανέβασε μια σούπερ προσφορά για να προσελκύσεις κόσμο.

Εμένα μου αρέσει πολύ σαν ιδέα και είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιου είδους σελίδες, γιατί βοηθάει και τον ανταγωνισμό. Δεν είναι μια προσπάθεια δημιουργίας ενός αποκλειστικού store που όλα τα προϊόντα τα προμηθεύει η μαμά εταιρεία. Δεν τίθεται θέμα μονοπωλίου δηλαδή.

Επίσης, υπό την σκέπη της Google νιώθει και πιο ασφαλής ο πελάτης που μπαίνει να ψωνίσει κάτι.

Επεξ/σία από Tigran
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως το να αγοράζω υπηρεσίες που δεν γνωρίζω μέσω διαδυκτίου το θεωρώ τραγικό....

π.χ. κούρεμα με 5 ευρώ....ποιος όμως θα με κουρέψει?δεν έχω ξαναπάει....

εγώ προτημώ site τύπου επαγγελματικού οδηγου/προσφορών όπως π.χ. e-flyers.gr και e-flyers.com, όπου θα βρω offers από μαγαζιά που ξέρω.

Δημοσ.

Πο πο πο πο κραξιμοοο....

Και δεν εχετε γνωμη και σχολιαζετε κακοπροαιρετα!

Ναι ισχυει οτι εχει πολλα spa,κουρεματα κτλ

αλλα ανα περιοδους εχει για paintball, καθαρισμο δοντιων,

γενικες εξετασεις αιματος, κρασια, μιση τιμη σε εστιατορια κτλ

Εμενα αυτα δεν με χαλανε.

Δεν βρισκω τιποτα κακο.

Tα περισσοτερα μαλιστα ειναι και γνωστα.

Δημοσ.

Βασικά ήδη google=internet ;P

true dat

Ειδικά αν κοιτάξεις τις τελευταίες ειδήσεις θα δείς ότι η google αυτό

η google το άλλο,google και νεό social network κτλ.

Συγκεντρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο.

(και ποτέ αυτό δεν έχει αποδειχθεί καλό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...