paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εσύ λες να είναι νόμιμο?Εδώ το spray πιπεριού είναι παράνομο. Αλλά η συζήτηση νομίζω έχει ξεφύγει,δεν είδα πουθενά το παιδί να ρωτάει για τέτοιου είδους προστασίες....παίρνει και μια πέτρα αν είναι και του σπάει το κεφάλι....ας μην τον κάνουμε αιμοβόρο!! μα το tazer δεν ειμαι αιμοβορο ξέρετε οτι συχνα το παω στα ακρα αλλα εφοσον απαγορεύονται πως πωλούνται σε ελληνικές ιστοσελίδες... Και λεμε τώρα, αν αγοραζε κανεις απο το κινεζοκαταστημα εκτος απο τον κίνδυνο να καει ζωντανος κατα τη φόρτιση υπάρχει περίπτωση να κολλώσει σε τίποτα αστυνομίες αεροδρομίων κλπ;
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εσένα δλδ jeronimo στην πέφτουν κάθε μέρα? Επίσης αδερφέ πολεμικές τέχνες δεν μαθαίνεις για να δέρνεις κόσμο....μην δίνεις τέτοιες συμβουλές. Γυμναστικη και πολεμικες τεχνες φυσικα και κανεις για να δερνεις κοσμο οταν αυτος ο κοσμος ειναι 5 πουστρακια που θα στην πεσουν χωρις λογο αλλα προσωπικα το κανω για να τους αποτρεπω και ως τωρα μου εχει βγει σε καλο μονο μια φορα εχω πιαστει στα χερια. Για αυτο λοιπον μην πετας αμεσως την καραμελιτσα με τις πολεμικες τεχνες, μπες στη θεση του παιδιου πρωτα και μετα μιλας.
PCharon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Για αυτο λοιπον μην πετας αμεσως την καραμελιτσα με τις πολεμικες τεχνες, μπες στη θεση του παιδιου πρωτα και μετα μιλας. Το πας γυρεύοντας για εξώδικο κι εσύ, ε; Υ.Γ. WTF, ακόμα να κλειδωθεί; Ένα παρόμοιο που θυμάμαι είχε κλειδωθεί. Μάλλον με το "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου" να μη πολυδουλεύει, μας έχουν χάσει οι mods...
pournaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως αμα με πειραξετε, θα στειλω τον αδερφο του μπαμπα μου που εχει αγροτικο με μεγαλες ροδες και θα σας πατησει.
zeniath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Beat-a-Taller-and-Bigger-Opponent--in-a-Street-Fight Avoid-Getting-Beat-Up-by-a-Bully
zeniath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Όσο για το αν μαθαίνεις πολεμικές τέχνες για να δέρνεις αλλά τελικά δεν πρέπει να το κάνεις.... Cobra Kai! Σιγά μωρέ τώρα τον φλώρο τον Daniel-San (Barney FTW!)
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εσύ πως ξέρεις οτι ο Μπάμπης ο Σουγιάς του ιντερνετ έχει σαπακιάσει κι άλλα άτομα? Οικογενειακές ιστορίες στον alpha..κάθε μέρα στης 18.00..Παίζει να σε δούμε εκεί; Κλαίω! Προτείνω κάτι σαν αυτό παρακάτω: ναι και εγώ το βλέπω! λολ.. ρε παιδιά σοβαρευτείτε..δεν είναι τίποτα άλλο,αλλα αυτός ο τυπάς έβαλε έναν δικό του το καλοκαίρι και μου έδωσε μια και ξαπλώθηκα κάτω και μου ράγισε ένα κόκαλο του προσώπου..και με ξάπλωσε!μιλάμε για τα άτομα που βάζει,όχι για τον ΊΔΙΟ.. Πέρα από την πλάκα... Που έχεις μπλέξει ρε φίλε?
pappous_soulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Που έχεις μπλέξει ρε φίλε? Έχει μπλέξει σε σπείρα με σπουργίτια.
orotoi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αφού έχεις και γραπτές απειλές στο ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚΙ μην μασάς! περνάει ο 'γραπτός λόγος' του facebook στο δικαστήριο?!??!!
Hellaslover Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 εγω λεω να μη πεις τιποτα στους δικους σου. Και να τους πεις δηλαδη τι θα γινει θα σου κρατανε το χερι στο δρομο μην επιτεθει κανενας; Αν ο τυπος ειναι οντως νταις και τον φοβασαι πας στην αστυνομια και εξηγεις τη περιπτωση σου. Αν σου πουνε δε μπορουν να κανουν τιποτα ,που αυτο θα πουνε. τοτε βρες ατομα να τον πλακωσουν χωρις να ξερει ο τυπος ποιος τους εστειλε πριν πας εσυ σε νοσοκομειο. Ειχε παιχτει παρομοιο σκηνικο και με μενα οταν ημουν μικροτερος με απειλες κτλ μεχρι που εστειλα ενα φιλο μου πορτιερη-τουμπανο και τον εδειρε και μετα ο τυπος μου κοψε και τη καλημερα. Αν ειναι γκομενικο το προβλημα δειρε τη π****α πρωτα.
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Με αστυνομία τέτοια θέματα πιστεύω ότι δεν λύνονται. Ο λόγος? Τσαντίζεται περισσότερο και σε σπάει στο ξύλο και μετά ναι, πάει φυλακή. (Εδώ γίνονται άγριοι καυγάδες και δεν γίνεται τίποτα). Αν μπλεχτεί η αστυνομία ξεχνάμε μετά να πάμε, όχι να τον δείρουμε, έστω να τον βρίσουμε.
Muchacho Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Author απαντα ποσο χρονων εισαι,τι του εκανεσ,ποιοι ειναι αυτοι που βαζει,και απο που τον ξερεις...
popeye68 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Που θα βρώ τα άπαντα του Παπαδιαμάντη; :blink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.