NteliX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα, αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. εκανα αναβαθμιση στο υπολογιστη μου και τωρα δεν μου ανοιγει. το προβλημα εμφανιζετε οταν πας να συνδεσεις τη τροφοδοσια για τον επεξεργαστη, 4 πινο η και το 8 πινο. εκει που μου λειτουργει κανονικα με συνδεδεμενο το 24 πινο, λειτουργουν ολα… hdd, VGA,Fans, καρτα ηχου και με το που συνδεω στη μητρικη το 8 πινο για την τροφοδοσια του επεξεργαστη πλεον μονο αναβουν τα LED στη μητρικη αλλα δεν μπαινει σε λειτουργια. εχω κρατηση το τροφοδοτικο το οποιο σιγουρα λειτουργει διοτι το δοκιμαζω στη προηγουμενη μητρικη που εχω και δουλευει μια χαρα. σχετικο θεμα εχω βρει σε ενα φορουμ το οποιο ομως παλι δεν εκανα τπτ. http://www.hometheaterforum.com/forum/thread/256135/mobo-won-t-power-8-pin-cpu-atx-12v η αληθεια ειναι οτι εχω διαρροη ρευματος οταν ειναι συνδεδεμενο μονο το 24 πινο πανω στη καινουρια μητρικη και λειτουργουν ολα… ενω με την αλλη δεν γινετε αυτο. καμια ιδεα?
cloak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου. τι αναβαθμιση εκανες;
NteliX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 δεν νομιζω στη προκειμενη περιπτωση να εχει σημασια απο τι αποτελειται το συστημα σε τι αναβαθμιση πηγα. anyway… Απο case coolermaster cm storm mobo msi big bang trinergy i5 750 avexir ddr3 pc3-16000 cl9 (AVD3U20000902G-2GI) σε case lian li pc c50 mobo Asus rampeage 3 gene intel i7 930 corsair ddr3 CMT4GX3M2A2000C8 τροφοδοτικο seasonic x series 750w
rafail1994 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δεν πιστεύω να έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτα γραφικών
NteliX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δεν πιστεύω να έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτα γραφικών οχι ρε συ.. γνωριζω μερικα πραγματα, τοσα threads στα ξενα forum, κανενα δεν δινει λυση. εχω ξενερωση πληρως
rafail1994 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 οχι ρε συ.. γνωριζω μερικα πραγματα, τοσα threads στα ξενα forum, κανενα δεν δινει λυση. εχω ξενερωση πληρως Κάποια διαρροή ρεύματος μπορεί να υπάρχει και να σου προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα για να το τεστάρεις βγάλε την μητρική από το κουτί και στηστην επάνω στο γραφείο σου με μόνο τα απαραίτητα (ram,cpu,gpu,hdd,psu).
NteliX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Κάποια διαρροή ρεύματος μπορεί να υπάρχει και να σου προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα για να το τεστάρεις βγάλε την μητρική από το κουτί και στηστην επάνω στο γραφείο σου με μόνο τα απαραίτητα (ram,cpu,gpu,hdd,psu). αυτο εκανα μολις τωρα... αλλα παλι τπτ..
rafail1994 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 αυτο εκανα μολις τωρα... αλλα παλι τπτ.. Κάτι παίζει με την μητρική τότε η με το καλώδιο τροφοδοσίας του τροφοδοτικού. Δηλαδή χωρείς το 12v καλώδιο ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής.;
NteliX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Κάτι παίζει με την μητρική τότε η με το καλώδιο τροφοδοσίας του τροφοδοτικού. Δηλαδή χωρείς το 12v καλώδιο ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής.; Μαλλον κατι παιζει με την μητρικη. ναι χωρις το 12ν ανοιγει κανονικα και λειτουργουν ολα μεχρι και την καρτα ηχου και γραφικων. πρεπει να βρω καποιον με s1366 και να ειναι προθυμος να τεσταρω τη μητρικη.
rafail1994 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον κατι παιζει με την μητρικη. ναι χωρις το 12ν ανοιγει κανονικα και λειτουργουν ολα μεχρι και την καρτα ηχου και γραφικων. πρεπει να βρω καποιον με s1366 και να ειναι προθυμος να τεσταρω τη μητρικη. Αυτό και αν είναι τρελό να ανοίγει το pc χωρείς το 12v καλώδιο Δεν πιστεύω να παίζεις και παιχνίδια όταν δεν έχει το 12v;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.