Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φόρτιση laptop

chrismar76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ACER Aspire 2012WLMi του οποίου ο φορτιστής χάλασε και του έβαλα έναν φορτιστή από ένα ACER Aspire one. Στην αρχή φορτίζει κανονικά και μόλις φτάσει μεταξύ 30 και 40% (άλλοτε 32, 36% κλπ), αρχίζει να αναβοσβήνει και να μην φορτίζει άλλο...

Επίσης, παρατήρησα ότι όταν τον έχω κλειστό φορτίζει τελείως κανονικά και στον κανονικό του φορτιστή γράφει 1,6Α ενώ στον άλλο γράφει 1,2Α και είναι ποιο μικρός σε μέγεθος. Να φταίει αυτό;

Καμία βοήθεια;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Κάτι γρήγορο που μπορώ να σκεφτώ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο σωστό είναι αυτο που λέω είναι οτι τα ampere του φορτιστή είναι λιγότερα απ'οτι ζητάει το μηχάνημα.

Πόσα watt ήταν το παλιό τροφοδοτικό και πόσα είναι το τροφοδοτικό απο το μικρό acer?

το οτι φορτίζει κλειστό έίναι επειδή όλη η ενέργεια που στέλνει το τροφοδοτικό πηγαίνει στη μπαταρία(δεν υπάρχει κατανάλωση απο το σύστημα δλδ).

Δημοσ.

Πρέπει τα input , output του τροφοδοτικού σου ( όλα τα στοιχεία που αναγράφονται από κάτω ) να είναι ίδια με

το παλιό τροφοδοτικό , για κάνε ένα τηλέφωνο εδώ να δεις αν υπάρχει αυτό που ψάχνεις !! :X

http://www.emarket.gr/item-27846561-eprice-%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20Laptop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...