Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PC.

House Sound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ..

Χθες ασχολιθηκα με το pc ολη μερα.Τεστ δεν εκανα για τον σκληρω δισκο αλλα ειδα κατι αλλο.

Εβαλα το pc αλλου .. με ποντικη και πληκτρολογιο.Μονο αυτα και λειτουργουσε κανωνικα.Σκευτηκα οτι αφου λειτουργει κανωνικα ισως θα ηταν καλο να του καν και ενα format.Εκανα το format.Εκανε ολη την διαδικασια του format αλλα στο τελος που κληνει και ανοιγη απο μονο του το pc για να σε καλωσωρησει κολισε για κανενα 3ωρο στο λογοτυπο που ελεγε ( WIDOWS XP ) και απο κατω Pleas Wait.

Ειπα να του κανω restart και του εκανα μπας και ξεκολησει αλλα με εβγαλε και παλι στην ιδια επιφανεια εργασιας που ειχα και πρην το format.

Επισης ειδα και κατι αλλο.Καποια στιγμη μου εδειξε οτι 2 απο ολα τα αρχεια των windows εχουν καταστραφει η εχουν προβλημα.

Οπως ηταν το pcaki του εκαναν Repair αντι για format.Αλλα ουτε αυτο δεν εκανε.

Το ξεσυνδεσα και το ξανα συνδεσα με τα ηχεια του με τα usb του..με τις ασυρματες κεραιες του κτλπ.Εκει εδα οτι εσβηνε.δοκιμασα να ξεσυνδεσω καποιες θυρες usb με αποτελεσμα το pc να μην ξανασβησει.

ΑΛΛΑ..

Αργα το βραδυ το pcaki μου εδειξε μια μπλε οθονη που μου ελεγε οτι memory has been detected και διπλα μετραγε απο το 1 μεχρι και το 28 (μου φενεται) και μετα restart απο μονο του.Και ξανα παλι τα ιδια..

Παμε για σκληρω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...