Προς το περιεχόμενο

Ρολόι Zodiac από Amazon

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zodiac ZMX-04 ZO8510 Gents titanium cased automatic watch with anti-allergic rubber strap

-ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ FREE):£380.41(ΑΠΟ 650ΛΙΡΕΣ RECOMMENDED RETAIL PRICE)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0026JKRUQ/ref=oss_product

Δεν ξέρω αν τελικά έπραξα καλά... Δεν λέω ήταν γρήγορη και αυθόρμητη η αγορά αν και έκανα ένα ψάξιμο για καλύτερη τιμή και δεν βρήκα...

Νομίζω ήταν καλή η αγορά για καθημερινό ρολόι,σαν στυλ μου αρέσει εννοείται...

Το παράγγειλα εχθές το βράδυ.Η γνώμη σας; Σας αρέσει ή όχι; Κιθαρίστας ή ντράμερ; Ποιο από τα δύό;

http://www.youtube.com/watch?v=elCIgXha-Fw

Φιλικά,

Αλέξανδρος

Δημοσ.

δεν εχει sata3 και usb3 ομωςblink.gif

ε τι να σου πουμε αφου σου αρεσε καλα εκανες

SATA, USB3 και φραπιέρα τα έχω στο καλό μου ρολόι...Single task device για καθημερινό ρολόι...Άντε έχει και ημερομηνία :)

Δεν μου απάντησες όμως... Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Δημοσ.

Φιλε ενάξει πλακα μας κάνεις ???

ΤΟ ρολόι ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!

Ειναι πανέμορφο και τέλειο!!!!

Μεγεία σου!!

Εγω προσωπικά τρελάθηκα και μ'αρεσε πάρα παρα πολυ!

BEST BUY!!! :)

Δημοσ.

Φιλε ενάξει πλακα μας κάνεις ???

ΤΟ ρολόι ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!

Ειναι πανέμορφο και τέλειο!!!!

Μεγεία σου!!

Εγω προσωπικά τρελάθηκα και μ'αρεσε πάρα παρα πολυ!

BEST BUY!!! :)

XAXA... Να 'σαι καλά φίλος... Και έλεγα κάνω μαλακία τώρα ή δεν κάνω... Και εγώ χαίρομαι που το πήρα πάντως.. :)

Δημοσ.

Στο ebay το βλεπω στις 150 λιρες παντως... ισως να ειναι και μαιμουδακι αν και 150 λιρες για μαιμου ειναι πολλες

Δημοσ.

To ρολόι με μία πρώτη ματιά φαίνεται τσιμπημένο, αλλά:

-Προέρχεται από μία ιστορική φίρμα, που τώρα τελευταία δείχνει να ξυπνάει.

-Είναι αυτόματο. Από το λίγο που το έψαξα, φοράει γαλλική μηχανή selita. Δεν είναι και καμιά σπουδαία, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει πια τα πράγματα με τις κινέζικες πάλι καλά, είναι μία αξιοπρεπής βασική μηχανή.

- Είναι τιτάνιο. Συνήθως είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα ατσάλινα.

Όπως και να έχει, δεν είναι πολλά τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το seiko SBDC001 "sumo" που είναι ένα κλικ καλύτερο, αλλά και αρκετά ακριβότερο.

Το μόνο που με χαλάει, είναι το "μοδάτο" μέγεθός του. 46mm είναι πολλά, είναι μία μόδα της εποχής, που δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει ακόμη. Ένα νορμάλ μέγεθος είναι τα 42mm, τώρα αν έχεις πραγματικά μεγάλο καρπό και δεν θα φαίνεται μεγάλο επάνω σου, τότε ναι, μπορεί να αποδειχθεί και διαχρονικό κομμάτι.

Γενικά πάντως είναι καλή επιλογή!

Δημοσ.

Zodiac ZMX-04 ZO8510 Gents titanium cased automatic watch with anti-allergic rubber strap

-ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ FREE):£380.41(ΑΠΟ 650ΛΙΡΕΣ RECOMMENDED RETAIL PRICE)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0026JKRUQ/ref=oss_product

έμενα γιατι οταν ανοίγω την σελίδα μου δείχνει τιμη 585 λίρες αντι για 380?

Δημοσ.

Στο ebay το βλεπω στις 150 λιρες παντως... ισως να ειναι και μαιμουδακι αν και 150 λιρες για μαιμου ειναι πολλες

Κοίτα υπάρχουν μαιμουδιές πολύ καλές... Και δεν έψαξα καν στο ebay για τον λόγο αυτό. Αγοράζοντας το από το ίδιο το amazon είμαι σίγουρος...Αυτό ήταν όλο και όλο και ας κάνει και 150 λίρες αλλά τόσο κάνουν και οι καλές απομιμήσεις..

Δημοσ.

Κοίτα υπάρχουν μαιμουδιές πολύ καλές... Και δεν έψαξα καν στο ebay για τον λόγο αυτό. Αγοράζοντας το από το ίδιο το amazon είμαι σίγουρος...Αυτό ήταν όλο και όλο και ας κάνει και 150 ευρώ αλλά τόσο κάνουν και οι καλές απομιμήσεις..

Χάχα... Λοιπόν φίλε μειώσανε την έκπτωση στο 10%(από 41%) :) Αυτό με κάνει ακόμα ποιο χαρούμενο... Πάντως εγώ ξέρω τι πλήρωσα... ;)

Ευτυχώς σαν αρχή μου, όταν αγοράζω κάτι κάνω cache την σελίδα για να έχω κάτι στα χέρια μου... Κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί και το συνιστώ σε όλους...

Δημοσ.

Να εκφράσω μια άλλη απορία;

Το θέμα συζήτησης και η εξέλιξη του τι σχεση έχουν με την κατηγορία Internet;

Μήπως έπρεπε να μπει στην κατηγορία μπλα-μπλα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...