vampirion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 προκειται για προβλημα ακριβειας σχετικα με το ποντικι που λεω στον τιτλο, εδω να αναφερω πως το προβλημα ητανε ανυπαρκτο πριν την αναβαθμιση του συστηματος μου σε amd phemom2 based system κ τρεχει σε win7 64 .πριν επαιζε σε pentium4 κ win7 32 χωρις απολυτως κανενα προβλημα. δοκιμασα τους τελευταιους Drivers Για την συσκευη χωρις κανενα αποτελεσμα..το ποντικι επιμενει πολλες φορες να "αργει" η να δειχνει στο γαμο του καραγκιοζη.η επιφανεια στην οποια ειναι πανω ειναι η ιδια. επισης να πω πως το πληκτρολογιο το οποιο ηταν πακετο με το ποντικι (κ παιρνει Bluetooth σημα απο τον ιδιο πομπο)παιζει μια χαρα. Περιμενω τις απαντησεις σας παιδια
thinlizzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Είναι γνωστό πρόβλημα lag που παρουσιάζουν κάποια σετ Πληκτρολόγιο-Ποντίκι της Logitech με τα Win 7 64bit. Και εγώ με το MX1100 (Wave Pro) έχω τα ίδια προβλήματα. Αν απεγκαταστήσεις τους Drivers της Logitech και αφήσεις αυτούς των windows πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα σου. Ελπίζω σε νέους Driver η Logitech να λύσει το πρόβλημα.
vampirion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Είναι γνωστό πρόβλημα lag που παρουσιάζουν κάποια σετ Πληκτρολόγιο-Ποντίκι της Logitech με τα Win 7 64bit. Και εγώ με το MX1100 (Wave Pro) έχω τα ίδια προβλήματα. Αν απεγκαταστήσεις τους Drivers της Logitech και αφήσεις αυτούς των windows πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα σου. Ελπίζω σε νέους Driver η Logitech να λύσει το πρόβλημα. θα το δοκιμασω ..ευχαριστω φιλε μου
udt71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Εγω που έχω το ιδιο mouse και πληκτρολογιο σε Win7 64bit δεν έχω κανένα πρόβλημα.
vampirion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Εγω που έχω το ιδιο mouse και πληκτρολογιο σε Win7 64bit δεν έχω κανένα πρόβλημα. ποιους drivers εχεις βαλει πανω?
thinlizzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πολλοί ελαχιστοποίησαν ή έλυσαν το πρόβλημα φέρνοντας το stickακι με μια προέκταση κοντά στο ποντίκι. Άλλοι τυλίγοντας το stickακι με αρκετές στρώσεις από αλουμινόχαρτο (μη γελάτε!!!). Σε μένα έπιασε το δεύτερο.
vampirion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 αλουμινοχαρτο? χαχαχα τι αλλη μ@λ@κια θα κανουμε επειδη δεν βγαζουνε σωστους οδηγους αυτοι στη Logitech
eftihios1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλο και αυτο με το αλουμινοχαρτο. Σκεφτειτe να δουμε την logitech να δινει δωρο αλουμινοχαρτο μαζι με τα ποντικια στα προτυπα, της apple με την θηκη για το iphone 4..
vampirion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καλο και αυτο με το αλουμινοχαρτο. Σκεφτειτe να δουμε την logitech να δινει δωρο αλουμινοχαρτο μαζι με τα ποντικια στα προτυπα, της apple με την θηκη για το iphone 4.. σε μενα δεν δουλεψε παντως ουτε το αλουμινοχαρτο..θα δοκιμασω τωρα λαδοκολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.