mdr21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αν καθυστερει η συνδεση με το itunes δοκιμαστε να το συνδεσετε στις πισω USB θεσεις και οχι στις ευκολα προσβασιμες μπροστινες.
vangelis_k Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Σόρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο. Αφού λοιπόν κάναμε άλλη μία νίκη στη Β' κατηγορία Αργολίδας επανέρχομαι: Πάνο εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα συνήθως χάνω γυαλιά ηλίου mdr 21 το συνδέω στο netbook οπότε δεν γίνεται να πιάσει το τιπ. Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
WaNk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 αν καθυστερει η συνδεση με το itunes δοκιμαστε να το συνδεσετε στις πισω USB θεσεις και οχι στις ευκολα προσβασιμες μπροστινες. Θα το συνδέσω σε 3.0 για να τελειώνουμε
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Το θέμα είναι ότι το itunes αργεί να ανοίξει και χωρίς να έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Α Πάνο και κάτι άσχετο με το θέμα. Ξέρεις αν υπάρχει καφετέρια στο Ναύπλιο που να έχει Con-x tv για να δούμε αύριο τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ
WaNk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Το θέμα είναι ότι το itunes αργεί να ανοίξει και χωρίς να έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Α Πάνο και κάτι άσχετο με το θέμα. Ξέρεις αν υπάρχει καφετέρια στο Ναύπλιο που να έχει Con-x tv για να δούμε αύριο τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ Δεν ξέρω αλλα θα ψάξω να μάθω. Στην τελική ελάτε σπίτι μου
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά θα στο καταστρέψουμε Aπό ότι κατάλαβα έχεις conx-tv. Θα ήθελα να μου έστελνες mail ή pm με τις εντυπώσεις σου.
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι ότι η καθυστέρηση αφορά και το άνοιγμα του itunes ανεξάρτητα με το αν είναι συνδεδεμένη η συσκευή. edit: Έχεις pm
vangelis_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για όσους ενδιαφέρονται και δεν εντόπισαν το αντίστοιχο θέμα υπάρχει διαθέσιμη μετάφραση του itunes στα Ελληνικά. http://www.insomnia.gr/topic/397544-itunes-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows/page__p__3837098__fromsearch__1#entry3837098
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.