Προς το περιεχόμενο

Ipod touch 8gb απο εδω, ή 32gb απο Αμερικη ??

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν καθυστερει η συνδεση με το itunes δοκιμαστε να το συνδεσετε στις πισω USB θεσεις και οχι στις ευκολα προσβασιμες μπροστινες.

Δημοσ.

Σόρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο. Αφού λοιπόν κάναμε άλλη μία νίκη στη Β' κατηγορία Αργολίδας επανέρχομαι: Πάνο εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα συνήθως χάνω γυαλιά ηλίου :-D mdr 21 το συνδέω στο netbook οπότε δεν γίνεται να πιάσει το τιπ. Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Δημοσ.

αν καθυστερει η συνδεση με το itunes δοκιμαστε να το συνδεσετε στις πισω USB θεσεις και οχι στις ευκολα προσβασιμες μπροστινες.

Θα το συνδέσω σε 3.0 για να τελειώνουμε :P

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic
Κρυμμένο από georgeadams, 1 Φεβρουαρίου 2011 - off topic

Το θέμα είναι ότι το itunes αργεί να ανοίξει και χωρίς να έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Α Πάνο και κάτι άσχετο με το θέμα. Ξέρεις αν υπάρχει καφετέρια στο Ναύπλιο που να έχει Con-x tv για να δούμε αύριο τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ

Το θέμα είναι ότι το itunes αργεί να ανοίξει και χωρίς να έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Α Πάνο και κάτι άσχετο με το θέμα. Ξέρεις αν υπάρχει καφετέρια στο Ναύπλιο που να έχει Con-x tv για να δούμε αύριο τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ

Δεν ξέρω αλλα θα ψάξω να μάθω. Στην τελική ελάτε σπίτι μου :P

Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά θα στο καταστρέψουμε :rolleyes: Aπό ότι κατάλαβα έχεις conx-tv. Θα ήθελα να μου έστελνες mail ή pm με τις εντυπώσεις σου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η καθυστέρηση αφορά και το άνοιγμα του itunes ανεξάρτητα με το αν είναι συνδεδεμένη η συσκευή.

edit: Έχεις pm

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν εντόπισαν το αντίστοιχο θέμα υπάρχει διαθέσιμη μετάφραση του itunes στα Ελληνικά. http://www.insomnia.gr/topic/397544-itunes-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows/page__p__3837098__fromsearch__1#entry3837098

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...