Προς το περιεχόμενο

Καινούρια μπαταρία UPS

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν από λίγο έγινε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και το 700VA ups δεν άντεξε παρά ένα δευτερόλεπτο , οπότε όπως καταλαβαίνεται η μπαταρία τα έφτυσε. Το ups είχε μέσα την συγκεκριμένη μπαταρία.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν πέρα απο τις διαστάσεις της (Yψος 94 mm Χ Μήκος 150 mm Χ Πλάτος 65 mm) υπάρχουν και με διαφορετικά Ah , και αν ταιριάζουν σε όλα τα ups (βλέπε 700 VA)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πριν από λίγο έγινε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου και το 700VA ups δεν άντεξε παρά ένα δευτερόλεπτο , οπότε όπως καταλαβαίνεται η μπαταρία τα έφτυσε. Το ups είχε μέσα την συγκεκριμένη μπαταρία.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το αν πέρα απο τις διαστάσεις της (Yψος 94 mm Χ Μήκος 150 mm Χ Πλάτος 65 mm) υπάρχουν και με διαφορετικά Ah , και αν ταιριάζουν σε όλα τα ups (βλέπε 700 VA)

Η απορια σου ειναι λιγο ασαφης.Αναρωτιεσαι αν υπαρχουν ιδιες μπαταριες με ιδιες διαστασεις και διαφορετικα ah?

Ναι φυσικα και υπαρχουν.Η μπαταρια 12v 7ah με την μπαταρια 12v 9ah εχουν ολοιδιες διαστασεις αλλα διαφορετικα ah.

Oπως και η 12-5 μπορει να εχει ιδιες διαστασεις με την 12-4.5

Δημοσ.

Ουσιαστικά αυτό ήταν το ένα σκέλος της ερώτησης μου . Το δεύτερο είναι , εφόσον όπως είπες υπάρχουν διαφόρων Ah , αν ταιριάζουν σε όλα τα ups ή αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τα ίδια για το εώς τί Ah μπαταρίες μπορούν να δεχθούν , και αν έχει σχέση αυτό με τα VA του UPS . Δηλαδή ας πούμε "έχω ups 700VA άρα πρέπει να βάλω μπαταρία με 5 π.χ. Ah"

Δημοσ.

Ενας κατασκευαστης ups μπορει να δινει σε ενα ups 700va εχοντας τοποθετησει μπαταριες 12v 7ah και ενας αλλος να δινει παλι 700va με συνδυασμο 12v 12ah μπαταρια.Σημασια λοιπον εχουν οι διαστασεις της μπαταριας,για να μπορεσει να χωρεσει μεσα στο ups και απο ΄κει και περα κοιτας τα ah τα οποια αν ειναι παραπανω δεν εχεις προβλημα και μονο καλο μπορεις να του κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...