Προς το περιεχόμενο

βοήθεια για παρκιν σε συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας

_chris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κατάσταση έχει ως εξής:

μένω στην επαρχία και δεν ξέρω και πολλά από την Αθήνα.

την έχω επισκεφτεί μερικές φορές αλλά σχεδόν πάντα είχα μαζί μου κάποιον που ήξερε την περιοχή.

να 'ναι καλά και το GPS.

υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κατέβω για σοβαρή δουλειά στην οδό στουρνάρη.

θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο παρκιν (με πληρωμή)πολύ κοντά ώστε να αφήσω το αυτοκίνητό μου εκεί.

απ ότι έχω ακούσει δεν είναι και η καλύτερη περιοχή (εξάρχεια) και δεν έχω όρεξη για μπελάδες.

το ενδεχόμενο να πάρω μετρό, ταξί ή ότι άλλο δεν υπάρχει μιας και θα έρθω από μακριά βιαστικά και θα πρέπει να φύγω άμεσα (1 ώρα περίπου θα μείνω -ίσως και λιγότερο) που σημαίνει ότι μόνο με το αυτοκινητό μου θα μπορώ να κινηθώ.

οπότε ακούω προτάσεις από τους Αθηναίους φίλους

Δημοσ.

Άμα βάλεις το gps να σου βρει parking κοντά στην Στουρνάρη, τι βγάζει;

Γενικά η περιοχή έχει διάφορα, στην Ακαδημίας χαμηλά έχει 2-3, στην Κάνιγκος, στη Βερανζέρου.

Δημοσ.

ploigos.gr κανε tick στους χωρους σταθμευσης και θα βρεις που σε βολευει...

εξαρχεια θα χες προβλημα μονο αν ειχες ακριβο αυτοκινητο...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα εχεις προβλημα και εξω αν το αφησεις, ειναι το κλασικο στερεοτυπο των Εξαρχειων.

Παντως αν χρειαστει χρησιμοποιω το parking το οποιο βρισκεται επι της Μπενακη, ελαχιστα πιο πανω απο την Σολωνος. Βασικα ειναι και αρκετα οικονομικο (για τα δεδομενα του κεντρου), ειναι 5ευρω η πρωτη ωρα και 0.50 οι επομενες.

Εντιτ: Ακυρο δεν σε εξυπηρετει, ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ και μιλαει για Στουρναρη οποτε ακυρο, σορυ.

sent from my Galaxy S using pigeons

Δημοσ.

Σε βολευει στη Πλατεια Κανιγγος. Ειναι αρκετα κοντα. Εξαρταται βεβαια και σε ποιο υψος στη στουρναρη.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το GPS μου βγάζει κάποια μέρη απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι όντως ισχύουν.

το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου και επίσης είναι καινούργιο, οπότε κάνει λίγο μπαμ. δεν είναι κανένα πολυτελές αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

επίσης μάλλον θα έρθω τη Δευτέρα στις 6 του μήνα. αν τύχει καμία πορεία ή φασαρίες όπως το Δεκέμβριο του 2008 την έκατσα. συν το ότι πιθανόν να είμαι βράδυ με κάνουν να ανησυχώ.

ίσως να γίνομαι υπερβολικός για μερικούς αλλά επειδή παλαιότερα είχα μπλέξει σε κοντινή περιοχή με αποτέλεσμα να πάω σηκωτός στο τμήμα και να χάσω πτήση θέλω να είμαι σίγουρος.

τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιο μέρος έστω και λίγο πιο μακρυά και ας μην είναι δίπλα.

απλά σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να γίνουν φασαρίες σε κάποιες περιοχές λόγω της "επετείου" του Δεκέμβρη

Δημοσ.

Φιλε εννοειται πως 6 Δεκεμβρη και ειδικα βραδυ θα το πας σε παρκινγκ! Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το δεις ειτε σπασμενο, ειτε καμμενο. Εκει δε λογαριαζουν τιποτα τα τσογλανακια.

Οχι οι εξαρχιωτες συγκεκριμενα, απλα εκει μαζευονται ολα τα καλοπαιδα.

Δημοσ.

το ploigos.gr δεν το ήξερα καν.

ωραίο site.

εκεί βρήκα ένα παρκιν στην καποδιστρίου, ένα άλλο στη μπόταση (προφανώς αυτό που είπε ο toufas), επίσης ένα επι της ακαδημίας στην αρχή και λίγο πιο κάτω στη θεμιστοκλέους.

ελπίζω αυτά να είναι κλειστά.

μάλλον θα προτιμήσω ένα από τα 2 πρώτα.

απλά με προβληματίζει η μέρα μη τυχόν γίνει κάτι και για κάποιο λόγο καθυστερήσω.

αν έχετε κάποια άλλη πρόταση έστω και πιο μακρυά αλλά με περισσότερη σιγουριά πείτε.

Υ.Γ κοντά στο πολυτεχνείο θα κινηθώ (πάω γυρεύοντας ε; )

Δημοσ.

Ε μηπως πας και εσυ για την πορεια;

Αμα θελεις σιγουρια εκεινο αρχες ακαδημιας στη κανιγγος, που ειναι και υπογειο.

Δημοσ.

ok Luxx ευχαριστώ. θα το προτιμήσω. είναι ένα ΠΟΛΙΣ ΠΑΡΚ. υποθέτω αυτό λέμε.

μπορείς να μου πεις ακριβώς διεύθυνση γιατί σε κάτι pois Που έχω μου το βγάζει αλλού

Δημοσ.

πιάσε την ακαδημίας από την αρχή (είναι μονόδρομος) και να είσαι στην αριστερή λωρίδα, στην πρώτη πλατεία που θα δεις αριστερά (είναι η πλατεία κανιγκος), βγάζεις αριστερό τόξο και ακολουθεις το μεγάλο μπλε σήμα. Αν μπερδευτείς, ρώτα που ναι το υπουργείο υγειας, ειναι το κτίριο πάνω από το παρκινγκ.

Δημοσ.

νομιζω δεν ειδα να αναφερεις ουτε εσυ σαν τοπικ σταρτερ αλλα ουτε και καποιος απο τους φιλους που σου απαντησαν και το θεμα ''δακτυλιος''. θα σου ελεγα να το προσεξεις αυτο, να κυκλοφορεις μεσα στο δακτυλιο την ημερα που θελεις να πας στο κεντρο γιατι αλλιως κινδυνευεις αρκετα (προστιμο 200 ευρω και 5 βαθμους στο point system).

Δημοσ.

νομιζω δεν ειδα να αναφερεις ουτε εσυ σαν τοπικ σταρτερ αλλα ουτε και καποιος απο τους φιλους που σου απαντησαν και το θεμα ''δακτυλιος''. θα σου ελεγα να το προσεξεις αυτο, να κυκλοφορεις μεσα στο δακτυλιο την ημερα που θελεις να πας στο κεντρο γιατι αλλιως κινδυνευεις αρκετα (προστιμο 200 ευρω και 5 βαθμους στο point system).

μια βοήθεια λίγο εδώ να μου πεις τι παίζει.

όπως είπα δεν είμαι από αθήνα οπότε είμαι λίγο άσχετος με δακτύλιους και τέτοια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...