slvsnt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 αν πας στις 6 του μήνα θα πρότεινα να παρκάρεις κάπου αλλού και όχι εκεί γύρω. βράδυ, εξάρχεια, 6 Δεκεμβρίου (πιθανή πορεία-φασαρίες) πας γυρεύοντας. είπες ότι δε θες να καθυστερήσεις. μπορεί να μη συμβεί και τίποτα αλλά σκέψου μια φασαρία να γίνει και να κλείσει κάποιος γύρω δρόμος.
Dagobert Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μια βοήθεια λίγο εδώ να μου πεις τι παίζει. όπως είπα δεν είμαι από αθήνα οπότε είμαι λίγο άσχετος με δακτύλιους και τέτοια Στο δακτύλιο κινούνται εναλλάξ τα μονά- ζυγά. Καλύτερα να πας με μέσο μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια της μέρας.
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δακτυλιος; Τι ειναι αυτο; 2,5 χρονια στην Αθηνα, ποτε δε εχω φαει προστιμο.
slvsnt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 στην αλεξάνδρας έχει πάρκινγ υπόγειο. απο εκεί με τα πόδια είναι κάπου στα 500 η στουρνάρη
tarantules Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Στην πρώτη παράλληλη της Στουρνάρη, την Διονυσίου Σολωμού έχει ένα ανοιχτό ισόγειο πάρκιγκ. Εκεί πάω και παρκάρω πάντα όταν κατεβαίνω κέντρο για δουλειές.Ο τύπος που το έχει είναι πάρα πολύ ξηγημένος. Πληρώνεις 5 ευρώ ή 6 νομίζω και το αφήνεις όση ώρα θες. Προχθές που είχα πάει συγκεκριμένα, όταν γύρισα να πάρω το αμάξι του λέω πόσο είναι; Και μου λέει άσε μου ότι θες. Του λέω άσε τις μαλακίες και πες μου.Και επέμενε.Αλλά του άφησα 5 ευρώ (απόσο θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγα μιας και πάει καιρός). Βέβαια με έχει μάθει ο τύπος και είμαστε στο πολύ φιλικό. Πάντως για την περίπτωσή σου είναι οτι πρέπει μιας και είναι ακριβώς πίσω από Στουρνάρη. Είναι κολητά με ένα άλλο πάρκινκ.Ονόματα δεν θυμάμαι ούτε στο ένα ούτε στο άλλο (sorry). Πάντως όπως ανεβαίνεις την Διονυσίου Σολωμού (μονόδρομος είναι γιανα σε βοηθήσω) είναι το 1ο παρκινγ στο αριστερό σου χέρι. Πες του οτι μου είπε για το παρκιγκ ένας φίλος που έρχεται από επαρχία με ένα Nissan που τον έχουν τρακάρει από πίσω.Θα με θυμηθεί.Δεν με ξέρει με το όνομά μου
Alxnks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μια βοήθεια λίγο εδώ να μου πεις τι παίζει. όπως είπα δεν είμαι από αθήνα οπότε είμαι λίγο άσχετος με δακτύλιους και τέτοια Σε συγκεκριμένους δρόμους (Google για να δεις ποιους) κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα ανάλογα με τον αριθμό κυκλοφορίας τους..τις μόνες μέρες τα μόνα, τις ζυγός τα ζυγα. Επίσης να προσέξεις πολύ νσ μην μπεις σε λεωφορειόδρομους (λωρίδες μόνο για λεωφορεία), επίσης μεγάλο πρόστιμο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί να μη φτάσεις και ποτέ: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231069990
Alxnks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δακτυλιος; Τι ειναι αυτο; 2,5 χρονια στην Αθηνα, ποτε δε εχω φαει προστιμο. Εσυ κανε ότι θες, όμως...πρώτον δεν μπορείς να συμβουλεύεις άλλον να κάνει το ίδιο, εκτός αν διατίθεσαι να του πληρώσεις το πρόστιμο και να του παραχωρήσεις και το αυτοκίνητο σου αν του πάρουν πινακίδες, να του κανείς το σοφέρ αν του πάρουν δίπλωμα κτλ. Δεύτερον, όταν σε γράψουν, γιατί νομοτελειακα θα σε πετύχουν ειδικά τώρα που λόγω κρίσης γράφουν αβερτα, σε παρακαλώ μην βγεις είτε εδώ είτε σε τρομακτικό και λοιπά σαιτ και γράφεις για τον ανάλγητο μπάτσο που έγραψε εσένα αντί να πιάσει κανα τρομοκράτη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Dark_son20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δακτυλιος; Τι ειναι αυτο; 2,5 χρονια στην Αθηνα, ποτε δε εχω φαει προστιμο. με μηχανάκι δεν είσαι εσύ?
_chris_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί να μη φτάσεις και ποτέ: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231069990 πάλι καλά που το διάβασα. τι να πει κανείς. σ αυτή τη χώρα κυριαρχεί το χάος. δε μπορείς με τίποτα να κάνεις τη δουλειά σου. τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα κάτι θα γίνει. αγρότες κλείνουν δρόμους, λιμενεργάτες λιμάνια, δημόσιοι υπάλληλοι απεργίες, πανεπιστήμια-σχολές με καταλήψεις, άλλοι με πορείες.... γενικώς ζούμε μέσα σε ένα μπάχαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.