bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μilko το αγαπημενο μου εδω και χρονια Φοβερο ηταν και εκεινο το σοκολατουχο με μελι και βυνη , action λεγοταν ? Γιατι το σταματησαν ? Απο κει και περα επιλεγω με βαση την τιμη και την γευση .Ας ειναι και απο το τιμπουκτου το προιον...
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ότι είμαι αγανακτισμένος ισχύει. βασικά εγώ το επέκτεινα το θέμα (ίσως κακώς) όχι μόνο στο γάλα αλλά γενικώς στα προϊόντα. από το συγκεκριμένο κατάστημα αγοράζω συχνά. αλλαντικά και τυροκομικά γερμανικά όμως δεν έχω αγοράσει (εκτός από το σοκολατούχο τους). δεν τρώω γενικά πολλά αλλαντικά. έχω ακούσει από πολλούς ότι δεν είναι και τα καλύτερα πάντως αλλά δεν έχω δοκιμάσει. άλλα προϊόντα τους όμως (πχ χυμούς-σοκολάτες) τα βρίσκω μια χαρά. ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμηση. εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι πλέον, η χώρα του προϊόντος δεν παίζει κανένα ρόλο για μένα (λαμβάνοντας υπ όψην και την ποιότητα πάντα) ε δε θα αγοράσω αυτοκίνητο κινέζικο (ακόμα τουλάχιστον) από τη στιγμή που 2 προϊόντα είναι ίδιας ποιότητας θα προτιμήσω το φθινότερο ας είναι και από τον άρη. αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα θα "ζυγίσω" την διαφορά στην τιμή να δω αν αξίζει. αλλά η λογική: στηρίξτε τα ελληνικά και οι έλληνες καταστηματαρχες -έμποροι .. να σε εκμεταλλεύονται μου τι δίνει στα νεύρα. το κακό παράγινε
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Απο κει και περα επιλεγω με βαση την τιμη και την γευση .Ας ειναι και απο το τιμπουκτου το προιον... αυτό!
V for Vagelis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 εκτός από την οικονομική σκοπιά(υποστήριξη τοπικής οικονομίας) δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να στηρίξω τοπικά προϊόντα. όταν ακούω ειδικά ότι το τοπικό είναι το καλύτερο τρελαίνομαι. με την ίδια λογική ο έλληνας λέει ότι το τοπικό είναι το καλύτερο, ο γερμανός το δικό του.. και πάει λέγοντας. άρα όλα είναι καλά. Οσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση και η διάρκεια μεταφοράς των προϊόντων, τόσο μεγαλύτερη είναι και η σπατάλη των πόρων. Οπότε είναι καλύτερο από οικονομικής και οικολογικής άποψης, δεδομένου ότι οι πόροι για τη παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι διαθέσιμοι και σε τοπικό επίπεδο.
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Στην τελική στα τρόφιμα είμαι θερμός υποστηρικτής της χώρας μας γιατι τα θεωρώ τα καλύτερα.. το ίδιο πιστεύουν σχεδόν όλοι για τα δικά τους προϊόντα. το τι ισχύει δεν ξέρουμε. πάρε παράδειγμα το Πάσχα που θέλεις να αοράσεις το αρνί. είσαι σε ένα μέρος και σου λένε: α αυτό είναι πολύ καλό είναι ντόπιο. πας κάπου άλλου και ακούς τα ίδια: άυτό είναι ντόπιο, πολύ καλό. ε όλα ντόπια είναι όλα καλά είναι δηλαδή. βγάλε άκρη...
suspiria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Οσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση και η διάρκεια μεταφοράς των προϊόντων, τόσο μεγαλύτερη είναι και η σπατάλη των πόρων. Οπότε είναι καλύτερο από οικονομικής και οικολογικής άποψης, δεδομένου ότι οι πόροι για τη παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι διαθέσιμοι και σε τοπικό επίπεδο. στις πολυεθνικες δεν ισχυει αυτο.ανοιγουν εργοστασια σε πολλες χωρες και αντε γεια!
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Από ότι βλέπω, αρκετοί άνθρωποι (και πολύ από αυτούς θα έχουν κ ανώτατη εκπαίδευση) δε γνωρίζουν πως δουλεύει η αγορά στη χώρα τους και στις καπιταλιστικές χώρες γενικότερα. Είναι λυπηρό. Ρε παιδιά τουλάχιστον πριν εκφράσετε την άποψή σας, ενημερωθείτε λίγο, δε κάνει κακό.
bnvdarklord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματικά δεν υπαρχει λογος να αγοράσει κανεις το πλαστικο μιλκο γιατι εχει εχει ιδια ποσότητα με το χαρτινο και ειναι ακριβότερο κατα ~10 λεπτα.
venumis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 συμφωνω!νομιζω το καλυτερο απο ολα.υπαρχει και με απαχο γαλα. Υπάρχει στην Αθήνα/Αττική το συγκεκριμένο γάλα ή είναι τοπικό σε κάποιο μέρος της χώρας? Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο σοκολατούχο.. Τιμή περίπου ?
suspiria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει στην Αθήνα/Αττική το συγκεκριμένο γάλα ή είναι τοπικό σε κάποιο μέρος της χώρας? Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο σοκολατούχο.. Τιμή περίπου ? παντως θεσσαλονικη υπαρχει και πραγματικα ειναι κορυφαιο!φαρμα κουκακη ουτε ξερω απο που ειναι! ωπ νατο! κιλκις δικτυο διανομης
suspiria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 γενικα παντως ισχυει οτι οι μεγαλυτερες κτηνοτροφικες μοναδες με αγελαδες για παραγωγη γαλακτος βρισκονται στη μακεδονια
siracos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για να καταλάβετε περίπου τη γίνετε με τα γάλατα κοιτάξτε την περίπτωση της ΔΩΔΩΝΗΣ. Ο μοναδικός λόγος που θα την πουλήσουν τελικά είναι ότι δεν συμετέχει στο καρτέλ των γαλακτοβιομηχάνων. Το ότι είναι ακριβά στο ράφι τα Ελληνικά προιόντα δεν σημένει ότι κοστίζουν ακριβά στην παραγωγή τους, έχει να κάνη με την πολιτική των σούπερ μάρκετ. Για παράδηγμα η δωδώνη αγοράζει το πρόβιο γάλα 1,06 το κιλό και αγοράζω στο σουπερ μάρκετ 8,80 το κιλό την φέτα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα το πρόβιο γάλα όλες οι άλλες γαλακτοβιομηχανείες το αγοράζουν 0,75 και πουλάνε την φέτα το ίδιο και ακριβότερα. Εγω τουλάχιστον δεν το καταλαβένω.
suspiria Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 τελικα το μονο τζαμπα υγιεινο γαλα που υπαρχει ειναι αυτο που ρουφαει η κοπελα στο αβαταρ μου ;)
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 τελικα το μονο τζαμπα υγιεινο γαλα που υπαρχει ειναι αυτο που ρουφαει η κοπελα στο αβαταρ μου ;) αν μπορούσε να βγει σοκολατούχο θα μας κυνηγούσαν όπου μας έβρισκαν για άρμεγμα.
bnvdarklord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 τελικα το μονο τζαμπα υγιεινο γαλα που υπαρχει ειναι αυτο που ρουφαει η κοπελα στο αβαταρ μου ;) ΩΧ δεν το ειχα προσεξει ποτε παραπανω απο το κοκκινο σήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις