tarantules Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Για να γνωρίζετε αν ένα προϊόν είναι Ελληνικό ή όχι να ξέρετε οτι στο barcode αν οι 3 πρώτοι αριθμοί είναι το 520 τότε είναι Ελληνικής παραγωγής
Dark_son20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 το 520 μπορεί να σημαίνει και απλά ότι συσκευάζεται στην ελλάδα, μην το παίρνετε δεδομένο παράδειγμα που έχω μπροστά μου γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Vitaline barcode 5201037702256 πάνω του γραφει "Από γάλα προέλευσης 100% γερμανίας"
Luxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Luxx τι κακαο παιζουν στην αθηνα?το ροδοπακι υπαρχει?γιατι νομιζω καποια διακινουνται μονο τοπικα.ας πουμε θεσσαλονικη δεν εχω δει πουθενα ροδοπακι ή τα γαλατα της σεργαλ πχ Οντως ροδοπακι και σεργαλ δε νομιζω να εχω δει στην Αθηνα. Τα κλασσικα παιζουν + το ολυμπος που προτιμω.
nikos21aek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Και άντε γειά! Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος.
subdee Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Και άντε γειά! Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος. Συμφωνώ 100% σε όλα όσα είπε ο Νίκος.
suspiria Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 οντως το μιλκο ειναι αθλιο.ακομα και να μην εχει κατι αλλο το μαγαζι δεν το παιρνω
venumis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Οντως ροδοπακι και σεργαλ δε νομιζω να εχω δει στην Αθηνα. Τα κλασσικα παιζουν + το ολυμπος που προτιμω. Ροδοπάκι υπάρχει σε Μαρινόπουλο στην Αθήνα..
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά το θυμήθηκα το γάλα. το choice είναι. πολύ καλύτερο από το Milko
venumis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά το θυμήθηκα το γάλα. το choice είναι. πολύ καλύτερο από το Milko Αυτο απο την ΝΟΥΝΟΥ δεν είναι? Νομίζω δεν μου αρέσει και τόσο..
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο απο την ΝΟΥΝΟΥ δεν είναι? Νομίζω δεν μου αρέσει και τόσο.. δεν θυμάμαι εταιρία. καλά γούστα είναι αυτά. αλλά θυμάμαι ότι το αγόρασα μια φορά που δεν είχε milko. η συσκευασία του θύμιζε λίγο το ΕΒΟΛ (πολύ καλό) που αναφέρθηκε πιο πάνω και δε σου γέμιζε το μάτι. τελικά τα φαινόμενα απατούν.
firewalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Από όσα ξέρω πάντως η Ελληνική παραγωγή γάλακτος δεν φτάνει ούτε για το καλημέρα. Μέχρι τα 17 μου το γάλα που έπινα ήταν αποκλειστικά από την κατσίκα του σπιτιού. όποτε βρίσκω ακόμη πίνω. Όλα (πλην του ΕΒΟΛ) τα έτοιμα συσκευασμένα γάλατα που φαίνονται άθλια.
suspiria Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Από όσα ξέρω πάντως η Ελληνική παραγωγή γάλακτος δεν φτάνει ούτε για το καλημέρα. Μέχρι τα 17 μου το γάλα που έπινα ήταν αποκλειστικά από την κατσίκα του σπιτιού. όποτε βρίσκω ακόμη πίνω. Όλα (πλην του ΕΒΟΛ) τα έτοιμα συσκευασμένα γάλατα που φαίνονται άθλια. που μενεις???
venumis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 που μενεις??? Θέλεις να του κάνεις καμάκι?
suspiria Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Θέλεις να του κάνεις καμάκι? οχι μου κανε εντυπωση η κατσικα.εσεις εχετε κατσικα σπιτι σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις