Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να γνωρίζετε αν ένα προϊόν είναι Ελληνικό ή όχι να ξέρετε οτι στο barcode αν οι 3 πρώτοι αριθμοί είναι το 520 τότε είναι Ελληνικής παραγωγής ;)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το 520 μπορεί να σημαίνει και απλά ότι συσκευάζεται στην ελλάδα, μην το παίρνετε δεδομένο ;)

παράδειγμα που έχω μπροστά μου

γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Vitaline barcode 5201037702256

πάνω του γραφει "Από γάλα προέλευσης 100% γερμανίας"

Δημοσ.

Luxx τι κακαο παιζουν στην αθηνα?το ροδοπακι υπαρχει?γιατι νομιζω καποια διακινουνται μονο τοπικα.ας πουμε θεσσαλονικη δεν εχω δει πουθενα ροδοπακι ή τα γαλατα της σεργαλ πχ

Οντως ροδοπακι και σεργαλ δε νομιζω να εχω δει στην Αθηνα. Τα κλασσικα παιζουν + το ολυμπος που προτιμω.
Δημοσ.

sokolaclassicbig.jpg

Και άντε γειά!:-D

Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος.

Δημοσ.

sokolaclassicbig.jpg

Και άντε γειά!:-D

Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος.

Συμφωνώ 100% σε όλα όσα είπε ο Νίκος.

Δημοσ.

Οντως ροδοπακι και σεργαλ δε νομιζω να εχω δει στην Αθηνα. Τα κλασσικα παιζουν + το ολυμπος που προτιμω.

Ροδοπάκι υπάρχει σε Μαρινόπουλο στην Αθήνα..

Δημοσ.

παιδιά το θυμήθηκα το γάλα.

το choice είναι.

πολύ καλύτερο από το Milko

Αυτο απο την ΝΟΥΝΟΥ δεν είναι?

Νομίζω δεν μου αρέσει και τόσο..

Δημοσ.

Αυτο απο την ΝΟΥΝΟΥ δεν είναι?

Νομίζω δεν μου αρέσει και τόσο..

δεν θυμάμαι εταιρία.

καλά γούστα είναι αυτά.

αλλά θυμάμαι ότι το αγόρασα μια φορά που δεν είχε milko.

η συσκευασία του θύμιζε λίγο το ΕΒΟΛ (πολύ καλό) που αναφέρθηκε πιο πάνω και δε σου γέμιζε το μάτι.

τελικά τα φαινόμενα απατούν.

Δημοσ.

Από όσα ξέρω πάντως η Ελληνική παραγωγή γάλακτος δεν φτάνει ούτε για το καλημέρα.

Μέχρι τα 17 μου το γάλα που έπινα ήταν αποκλειστικά από την κατσίκα του σπιτιού. όποτε βρίσκω ακόμη πίνω. Όλα (πλην του ΕΒΟΛ) τα έτοιμα συσκευασμένα γάλατα που φαίνονται άθλια.

Δημοσ.

Από όσα ξέρω πάντως η Ελληνική παραγωγή γάλακτος δεν φτάνει ούτε για το καλημέρα.

Μέχρι τα 17 μου το γάλα που έπινα ήταν αποκλειστικά από την κατσίκα του σπιτιού. όποτε βρίσκω ακόμη πίνω. Όλα (πλην του ΕΒΟΛ) τα έτοιμα συσκευασμένα γάλατα που φαίνονται άθλια.

που μενεις???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...